perjantai 17. kesäkuuta 2016

Poliisien ja vartijoiden järjestämää katuteatteria?

Maanantai 30.5.2016 oli tapahtumarikas päivä, kun kävin pyörällä Pohjois-Helsingissä.

Klo 21:59 kun olin ajamassa takaisin kotiin, poliisimaija (tunnus 101) oli pysähtynyt Teollisuuskadulle vilkut päällä, ja kun tulin sen kohdalle, se lähti liikkeelle.




Sen jälkeen maija ajoi viereisen McDonaldsin pihaan ja parkkeerasi peruuttaen pyörätien viereiseen ruutuun, jolloin sain otettua ylös sen tunnuksen.

Klo 22:05 kun tulen Helsingintielle, sen keskelle on pysäköity henkilöauto ja sen taakse vartiointiliikkeen Securitas auto (tunnus 1711).




















Kun tulen niiden kohdalle, paikalle saapuu myös poliisimaija (tunnus 201) ja poliisit tulevat ulos "selvittelemään tilannetta" vartijan kanssa.





















Koko tilanne vaikutti naurettavalta, ja organisoituun vainoamiseen liittyvää katuteatteria usein viimeisen kolmen vuoden aikana nähneen näkökulmasta tämä vaikutti juuri sellaiselta. Sitä on vähän vaikea rehellisesti sanoen aina selittää, mutta kyllä aidon tilanteen oppii yleensä erottamaan lavastetusta. On toki mahdollista, että olen väärässä, mutta todennäköisesti en ole.

Samalla reissulla tuli myös useita ambulanssin ohiajoja.

Pyöräillessäni Pohjois-Helsinkiin päin ambulanssi ajaa ohi klo 17:17 ja 17:29.





















Pyöräillessäni takaisin kotiinpäin Kallioon ambulanssi ajoi ohi klo 21:24 ja 21:29. Ensimmäinen ehti ajaa Tapaninvainiontiellä pyörätien ja autotien välissä olevan puurivistön taakse näkymättömiin, ja toisen kohdalla en ehtinyt kaivaa kännykkää taskusta sen ylittäessä Muurimestarintien Pukinmäen risteyksen kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti