lauantai 11. kesäkuuta 2016

Poliisiautoilla ja ambulansseilla stalkkaamista tänä ja viime lauantaina

Launtaina 11.6.2016 kävellessä Hakaniemen S-Marketista kotiin Kallioon:

Klo 19:20 farmarimallinen poliisiauto (tunnus 242) tulee samaan aikaan Hakaniemenkadun ja Sörnäisten rantatien risteykseen.
Klo 19:23 ambulanssi ajaa ohi Sörnaisten rantatien ja Haapaniemenkadun risteyksessä.
Klo 19:27 kokovalkoinen poliisimaija tulee vastaan Sörnäisten rantatiellä Hanasaaren voimalaitoksen kohdalla.
Klo 19:34 farmarimallinen poliisiauto ajaa ohi Pengerkadun ja Sakarinkadun risteyksessä. En ehtinyt nähdä, oliko kyseessä sama auto kuin yllä.
Launtaina 4.6.2016 pyöräillessä Helsingistä Tarvaspään suuntaan:

Klo 13:41 poliisimaija ajaa ohi Jäähallin kohdalla. Sen edellä tuli toinenkin poliisimaija, mutta en ehtinyt kaivaa kännykkää taskusta ajoissa.
Klo 13:45 Helsingin kaupungin kunnossapitopalvelu Staran pakettiauto (rekisterinumero MOZ-325) on pysäköity Shell Tullinpuomin pihaan. Laitan kuvan tähän, koska sillä oli vilkkuvat varoitusvalot päällä, vaikkei siihen ollut mitään ilmeistä järkevää syytä kyseisessä paikassa ja tilanteessa, kuski vain näppäili kännykkäänsä.
Klo 13:53 ambulanssi on pysäköity Huopalahdenkadun varrelle vähän matkan päähän Paciuksenkadun risteyksestä, kun tulen siihen, lähtee sitten liikkeelle ja ajaa risteyksessä ohi.


Klo 13:56 Poliisimaija ajaa ohi Laajalahdenaukion kohdalla, laittaa sireenit päälle minun kohdalla, mutta sammuttaa ne melkein heti.
Kuvamateriaalia ambulanssien ohiajoista on paljon enemmänkin, vaikka olen täällä julkaissut kuvia lähinnä poliisiautoista. Poliisiautoilla ja ambulansseilla stalkataan synkronoidusti sekä minua että monia muita kohdeyksilöitä, se on hyvinkin yleistä varsinkin Amerikassa. Postasin aiemmin videon, jossa pohditaan, miksi pelastustyöntekijät osallistuvat kohdeyksilöiden vainoamiseen Amerikassa:

http://indietarget.blogspot.fi/2015/12/why-first-responders-are-gang-stalking.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti