tiistai 14. kesäkuuta 2016

Keskusteluketju, jossa sain tappouhkauksen, löytyy arkistoituna netistä

Tuolla tapauksen kuvaus viime vuodelta:
http://indietarget.blogspot.fi/2015/05/epasuora-tappouhkaus-poistetussa.html

Keskusteluketju löytyy arkistoituna täältä:
http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=7921111&offset=0

Tässä ketjun avausviesti, muita poimintoja, kaksi minun sinne kirjoittamaani viestiä ja väliin myös uusia omia kommentteja:

----------
Anonyymi nihilisti 22.02.2015 23:41

Joukkovainoaminen-blogi. Onko kirjoittaja sairas vai vaan luova?

http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/mita-on-gang-stalking-eli.html

Kyseisen blogin kirjoittaja sanoo, että hänen naapurinsa astuvat aina ulos asunnoistaan samalla kun hän, vetävät vessansa samaan aikaan kun hän ja säteilyttävät häntä jatkuvasti säteilyllä. Poliisit osallistuvat vainoamiseen ajamalla autolla edestakaisin kun kirjoittaja on kävelyllä, ja ulkona on jatkuvasti henkilöitä jotka matkivat kirjoittajaa ja käyvät keskusteluja joissa he käsittelevät tämän yksityisasioita tämän kuullen. Blogi on niin hyvin kirjoitettu, että siitä on vaikea tietää onko kirjoittajalla vain paranoidi skitsofrenia vai onko kyseessä huumori. Mitä luulette, kummasta on kyse? Pystyykö skitsofreenikko kirjoittelemaan niin jäsenneltyä ja selkeää tekstiä?
----------

Tässä ensimmäinen vastaukseni:

----------
Vierailija 05.05.2015 13:56

"Kyseisen blogin kirjoittaja sanoo, että hänen naapurinsa astuvat aina ulos asunnoistaan samalla kun hän, vetävät vessansa samaan aikaan kun hän ja säteilyttävät häntä jatkuvasti säteilyllä."

Kyllä, kirjaimellisesti joka kerta, kun olen lähdössä ovesta ulos, rappukäytävässä availlaan ovia ja muita asukkeja lähtee ulos samaan aikaan riippumatta vuorokaudenajasta. Tämä on yksi tyypillisiä joukkovainoamisen kikkoja.

Vessaa vedetään tai vettä lasketaan yläkerrassa toistuvasti, kun kohde on vessassa tai sinne menossa. On olemassa tutkateknologiaa, jonka avulla naapuriasunnossa voidaan nähdä, missä kohde liikkuu ja siten tietää, milloin tämä esim. menee vessaan. Sitten on ollut sellaistakin, että vettä lasketaan yläkerrassa tuntikausia putkeen keskellä yötä. Ja lattian voimakasta tömistelyä, kolistelua ja esim. pallon pompottamista lattiaa vasten iltamyöhällä. Kaikennäköistä meluhäirintää. Huomatkaa, että toiminta on toistuvaa, ei satunnaista.

Säteilytystä on vaikea todistaa, koska voi olla, että tavalliset kotimittarit eivät edes riitä, koska sähkömagneettisten aseiden säteily on tarkasti kohdistettua ja korkeataajuista, esim. Active Denial Systemin kohdalla 95 GHz. Epäsuorasti sen voi vahvistaa siten, että kokeilee, auttavatko EMF-blokkaamiseen tarkoitetut suojavarusteet, suihkuun meneminen (vesi suojaa) tai ulos lähteminen. Omalla kohdallani vastaus kaikkiin noihin on kyllä. Oireet ovat hyvin samanlaisia, mitä mikroaallotuksen tai energia-aseiden kerrotaan aiheuttavan, ja niitä oli päivittäin jo kauan ennen kuin olin edes lukenut joukkovainoamisesta tai elektronisesta häirinnästä mitään.

"Poliisit osallistuvat vainoamiseen ajamalla autolla edestakaisin kun kirjoittaja on kävelyllä"

Ylipäätään poliisiautoilla ajellaan ohi, seurataan ja kytätään kaikkialla, minne menen. Tuolla esimerkki, jossa poliisimaija ajoi lyhyen kävelymatkan aikana neljä kertaa ohi tullen myös Merihaan kävelytasanteelle perässä:

http://indietarget.blogspot.fi/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html

"ulkona on jatkuvasti henkilöitä jotka matkivat kirjoittajaa ja käyvät keskusteluja joissa he käsittelevät tämän yksityisasioita tämän kuullen."

Kohteen eleiden ja tapojen matkiminen eli miimaus on yksi joukkovainoamisen perusmenetelmistä, kuten myös kohteen yksityisasioista puhuminen julkisella paikalla, englanniksi "directed conversation". Voidaan esim. viitata kohteen juuri kotona käymään puhelinkeskusteluun tms. Nämä ovat vähentyneet sen jälkeen, kun tulin tietoiseksi siitä, että olen joukkovainoamisen kohde, ja aloin dokumentoimaan sitä. Vainoajat ovat kaiketi tulleet varovaisemmiksi, koska eivät halua antaa liikaa tai liian selviä todisteita vainoamisesta.

"Blogi on niin hyvin kirjoitettu, että siitä on vaikea tietää onko kirjoittajalla vain paranoidi skitsofrenia vai onko kyseessä huumori."

Ei ole skitsofreniaa enkä edes kuulu siihen ikäryhmään, jossa sitä esiintyy. Kyse ei ole myöskään huumorista, ei se paljon naurata, kun on psyykkisen ja fyysisen kidutuksen kohteena enemmän tai vähemmän 24/7.

Tuolla ajatuksiani skitsofreniasta ja mielisairaudesta yleensä ja siitä, miten ihmisten ennakkoluuloiset lähtöoletukset vaikuttavat siihen, miten joukkovainoamisen ilmiö nähdään, eli uskotaanko sen olevan mahdollista vai tyrmätäänkö siitä kertominen heti "mielisairauden" ilmentymänä.

http://indietarget.blogspot.fi/2015/02/blogille-tanaan-yli-700-lukukertaa.html

T: kyseisen blogin pitäjä
----------

Tuosta skitsofreniasta, jota trollit aina tarjoavat selitykseksi organisoidun vainoamisen kohteen kokemuksille, sen verran, että edes lääkäri, joka minulle lopulta diagnosoi "määrittelemättömän psykoottisen häiriön" keväällä 2013 muutama kuukausi sen jälkeen, kun vainoaminen oli alkanut, ei yrittänyt sitä leimaa minun päälle lätkäistä. Ei se olisi mennyt läpi, koska minulla ei ollut kuulo- tai näköharhoja eikä muita skitsofrenian tautikuvaan liitettyjä oireita. Diagnoosi psykoosista perustui ihan puhtaasti siihen, että minulla oli oletetusti harhaluuloja siitä, että minua vainotaan. Olin siis puhunut joillekin läheisille, että minua stalkataan kadulla, kaupoissa ja autoilla. Tämä sama on tapahtunut lukemattomille muille kohdeyksilöille.

En tuolloin tiennyt organisoidusta vainoamisesta ilmiönä enkä ollut tietoinen siitä, että tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa vainotaan samoilla tekniikoilla, ja kerroin vain näkemästäni ja kokemastani. Perehdyin asiaan vasta kesällä 2014 ja saman vuoden syksyllä aloitin sitten tämän blogin. Blogin aloittamisen jälkeen elektronista häirintä lisättiin ja voimistettiin huomattavasti, ja sitä pitäisi sanoa pikemminkin elektroniseksi kidutukseksi, sillä se on ajoittain hyvinkin kivuliasta. Säteilytyksen pitkäaikaisvaikutukset ovat sitten vielä asia erikseen, eli vaikka suunnattua energiaa lähettäviä sähkömagneettisia aseita sanotaan "ei-kuolettaviksi aseiksi", niin kyllä ne pitkällä aikavälillä myös tappavat. Niillä voidaan suorittaa murha hitaasti ja jälkiä jättämättä.


Tässä se verhottu tappouhkaus minua vastaan:

----------
Vierailija 05.05.2015 20:05

jos kirjoittaja tms. haluaa kovasti provosoida jotakin /joitakin kimppuunsa, on se kieltämättä sairasta; elinaikaodote katoaa käsistä.En kyllä olisi niin tyhmä. tietenkin mikäli sen takia haluaa taas että jokin ulkopuolinen nainen vaikkapa särkyy, niin särkyköön.
----------

Tässä selvästikin uhkaillaan sekä minua että mahdollisesti jotain lähipiirini naista. Paljon suoremmin sitä ei voi tehdä ilman, että kyseessä on ilmiselvä tappouhkaus.

Lisää viestejä:

----------
Vierailija 05.05.2015 20:11

Mikä pointti niillä naapureilla olisi vetää pönttöä aina just sillon, kun oot itse vessassa? Eikös ne just sillä paljasta itsensä? Jos ne haluis salaa seurata elämääs, niin ei ne jatkuvasti paljastas itteensä, aukomalla ovia ja laskemalla vettä ym...
----------

Kyse on kohteen herkistämisestä jollekin sinällään yksittäisenä tapahtumana harmittomalle arkiselle asialle. Kohde saadaan yhdistämään esim. tämä vessan vetäminen siihen, että häntä vainotaan, klassista ehdollistamista. Mistä yläkerran asunnossa oleva stalkkaaja tietää, milloin kohde menee vessaan? Seuraamalla tätä infrapunakameralla tai uudemmalla tutkateknologialla. Ei sitä ole ollenkaan vaikeaa toteuttaa.

----------
Vierailija 05.05.2015 20:15

Totta, lisäksi minua ihmetyttää se, että millähän nuo ihmiset eläisi kun ei ne kerkäisi edes töissä käymään jos koko ajan kyttäisivät jotakuta. Ufo tulee ja tipauttaa rahasäkin postiluukusta kerran kuussa?
----------

Ensinnäkin kohteen tarkkailua voidaan tehdä vuoroissa, ja toiseksi on paljon työttömiä ihmisiä, joilla ei ole mitään muuta tekemistä kuin esim. vainota jotain ihmistä. Vainoajille, ainakin osalle niistä, mahdollisesti myös maksetaan siitä vainoamista organisoivan verkoston toimesta. Miten rahoituskuvio käytännössä menee, on asia, jota pitäisi jonkun sellaisen tutkia, jolla on siihen resursseja ja tietotaitoa.

Tässä toinen ja viimeinen vastaukseni keskusteluketjuun:

----------
Vierailija 05.05.2015 20:20

Tämän ketjun aloittaja ei ole kyseisen blogin pitäjä. Sitä blogia pidän minä enkä ole kirjoittanut tähän mennessä tänne kuin yhden vastausviestin. Mutta joku kyseli, onko kavereita. Kyllä on, ja olen kaveriporukassa ihan kuin kuka tahansa tavallinen jätkä, heitän läppää jne. Muutenkin olen ihan tavallisen näköinen ja "normaalisti" käyttäytyvä mies, eikä teille kenellekään todennäköisesti tulisi mieleenkään, että olisin skitsofreenikko tai "mielisairas", kun minut näkisitte, tapaisitte tai minun kanssa juttelisitte. 

"Miksi kuvittelet olevasi niin merkittävä ja erikoinen, että sinua kannattaisi tai ketään kiinnostaisi joukolla vainota? Ketä ylipäänsä kiinnostaa omituinen naapuri tai kaupassa tai kadulla kulkija, ellei ole jotenkin todella erikoinen käytökseltään tai ulkonäöltään?"

Ihmisiä on vainottu joukolla kautta historian, siinä ei ole mitään uutta. "Gang stalking" eli moderni joukkovainoaminen on organisoitua toimintaa, jossa sitä johtavat levittävät kohteesta valheita ja huhuja, joilla saadaan mukaan ihmisiä. Kohde siis mustamaalataan esim. "yhteisölle vaaralliseksi henkilöksi". Nykyteknologialla kohteen 24/7 tarkkailu on naurettavan helppoa toteuttaa ja myös vainoajien jalkauttaminen nopeasti sinne, minne kohde on menossa.

Taustalla ovat usein poliittiset syyt, kuten DDR:ssä, jossa tällainen vainoaminen oli käytössä toisinajattelijoita vastaan. Vastasin ylläolevan kaltaiseen kysymykseen vähän aikaa sitten Suomi24:n palstalta jo sensuroidusta ketjusta (gang stalking -ketjuja on sensuroitu siellä jatkuvasti, myös salaliittopalstalla, jonne yleensä saa kirjoittaa ihan mitä vaan. Miksiköhän?):

----------

Sitten minulle vielä se perinteinen kysymys:

----------
Vierailija 05.05.2015 20:23

Miksi koet itsesi niin tärkeäksi, että sinua vainottaisiin?
----------

Kuten olen aiemmin blogissa kertonut, niin olen osallistunut poliittisen kansalaisryhmän toimintaan, harjoittanut aktivismia (jakanut lentolehtisiä kadulla ym.), nettiaktivismia vuodesta 2006, ja olen toisinajattelija juuri siinä merkityksessä, mitä sillä Neuvostoliitossa tarkoitettiin, ja nonkonformisti. Monilla organisoidun vainoamisen kohteilla on samanlainen tausta. Olen myös vuosia sitten arvostellut voimakkaasti erään julkisen organisaation nokkamiehen tapaa hoitaa virkaansa.

http://indietarget.blogspot.fi/2015/04/mika-tekee-juuri-sinusta-niin.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti