maanantai 16. maaliskuuta 2015

Verhottu tappouhkaus poistetussa Suomi24:n keskustelupalstan ketjussa?

Laitan tähän ihan varmuuden vuoksi minulle kohdistetun kommentin Suomi24:n keskustelupalstan gang stalking -ketjusta, joka on nyt näköjään poistettu. Siihen oli kertynyt yli 500 vastausta, ja minulla on kyseinen ketju tallessa. Sen kirjoitti yksi nimimerkeistä, joka oli kirjoittanut ketjuun ympäripyöreää ja moraalisesti relativistista jaarittelua, tarkoituksena vesittää keskustelua. Kirjoitin niille kommenteille vastineita, ja sitten tämä samaisen nimimerkin kynästä lähti kommentti, jonka voisi nähdä myös verhottuna tappouhkauksena. Korostan vielä, että laitan tämän varmuuden vuoksi, koska se on mahdollista, että minutkin tapetaan, kuten esim. Darrim Daoud, joka oli joukkovainoamisen kohde ja puhui siitä julkisesti.

http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/vainottu-ja-elektronisen-hairinnan.html


Selvähän se on, etteivät vainoajat pidä siitä, että kirjoitan tätä blogia ja paljastan myös suomalaisten pyhän lehmän, poliisin osallisuuden tähän toimintaan. Sen jälkeen muuten, kun julkaisin täällä kuvia poliisimaijojen stalkkaamisesta, en ole nähnyt niitä yhtäkään, mutta vartijoiden autoja sitäkin enemmän. Viimeksi eilen myöhään illalla klo 23 jälkeen lähtiessäni käymään kaupassa melkein kotitaloni viereen oli parkkeerattu kaksi vartijoiden autoa, joista toinen lähti heti minut nähtyään vauhdilla liikkeelle. Ja kun olin kävelemässä takaisin kotiinpäin, toinen niistä ajoi ohi.

Tiedoksi, että Suomi24:n keskustelupalstalla on ainakin vielä pystyssä yksi toinen pitkä ketju joukkovainoamisesta, mutta katsotaan kuinka kauan:

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13414745

1 kommentti:

  1. Kävin äsken kaupassa, ja palopäällikön auto ajoi ohi sireeneitä ulvottaen, mutta sen perässä ei missään vaiheessa tullut muita paloautoja. Tämä oli synkronoitu sen kanssa, että saman vartiointifirman samanlainen auto oli taas kyttäämässä ja lähti liikkeelle, kun olin tulossa sen suuntaan. En siis ehtinyt saada ylös rekisterinumeroa, mutta kyseessä oli melko varmasti jompi kumpi niistä samoista autoista, jotka ovat muutaman päivän sisällä odottaneet jo kahdesti melkein heti taloyhtiön sisäpihan uloskäynnin ulkopuolella.

    Sillä ensimmäisellä kerralla joku taloyhtiön vainoaja-asukeista oli todennäköisesti tarkoituksella aiheuttanut hälytyksen avaamalla kellarin oven klo 23 jälkeen, sillä se oli taas kerran synkronoitu sen kanssa, että olin valmistautumassa lähtemään ulos ja kauppaan. Kuten olen aiemmin sanonut, jokaikinen kerta, kun olen lähdössä ulos, rappukäytävällä availlaan ja paiskotaan ovia. Tämä on mahdollista siten, että minun kotiani tarkkaillaan koko ajan tutkateknologialla, jolla näkee seinien läpi, kuten muitakin joukkovainoamisen kohteita.

    VastaaPoista