tiistai 31. maaliskuuta 2015

Eilen tuntikausia kestänyttä meluhäirintää ja taas kerran stalkkaamista palopäällikön autolla

Kun olin eilen menossa käymään apteekissa ja kaupassa, Hakaniemen ympyrätalon viereen oli parkkeerattu n. klo 12.15 palopäällikön auto. Kun tulin ulos kaupasta klo 12.28, auto oli juuri lähtenyt liikkeelle ja ajamaan takaisin pelastusasemalle. Ympyrätalolla ei ainakaan sillä hetkellä tapahtunut mitään eikä siellä ollut muita paloautoja. Ja kun lähdin illalla klo 23 jälkeen vielä käymään kaupassa, niin palopäällikön auto ajoi ohi jo kolmannen kerran kahden viikon sisään sireenit ulvoen niin, että sen perässä ei tullut muita paloautoja tai hälytysajoneuvoja. Tämä tapahtui klo 23.37 Hämeentien ja Käenkujan risteyksessä.

Ensimmäinen samanlainen ohiajo tapahtui Sörnäisten rantatiellä 16.3. klo 20.54. Sörnäisten rantatie on kyllä paloautojen normaali kulkureitti, mutta kuten sanoin, sen perässä ei tullut muita paloautoja. Toinen tapahtui 24.3. n. klo 19.40 Sörnäisistä Kulosaareen vievällä sillalla.

Naapurien harjoittamaa meluhäirintää oli eilen lähes koko päivän, erityisesti klo 16.37 alkaen lähes tauotta kolmea tuntia putkeen. Lattian voimakasta tömistelyä, tavaroitten pudottelua lattialle, pallon pompottamista lattiaa vasteen ja veden laskemista vähän väliä yläkerran asunnossa, ja rappukäytävässä availtiin ja suljettiin ovea jatkuvasti tavallistakin tiuhempaan. Lisäksi molemmilla kerroilla, kun olin valmistautumassa lähtemään ulos, kaksi naapuria lähti samanaikaisesti ulos. Tätä same time exit/entry -tekniikkaa käytetään tosin poikkeuksetta joka päivä, eli niin tapahtuu siis kirjaimellisesti joka kerta, kun olen lähdössä ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti