sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Meluhäirintä alkoi taas sunnuntaina heti aamusta

Heräsin tänään sunnuntaina n. klo 9.45, ja heti alkoi veden laskeminen, vessan vetäminen ja lattian tömistely yläkerrassa. Lisäksi seinänaapuri harjoitti samaan aikaan muuta meluhäirintää, lähinnä voimakasta äänehtimistä. Olen taas äänittänyt meluhäirintää todistusaineistoksi.

Ja tässä, kun kirjoitan kellon ollessa n. 13.50, niin yläkerran asukas kolistelee kovaäänisesti, pudottelee ilmeisesti lattialle tavaroita.

5 kommenttia:

  1. No ei siinä anna samalla mitalla, pistä kuppisuojaimet päähän ja stereot täysille ja kun lähdet kotoa niin jätä stereot päälle huutamaan, muusiikiksi suosittelisin mahtipontisia DDR kansallis hymnejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DDR:n kansallishymni olisi kyllä hieno juttu, mutta joukkovainoamisen kohteen ei kannata lähteä toimimaan samalla tavalla kuin stalkkaajien, koska sitä voidaan käyttää sitten kohdetta vastaan.

      Muuten, voin lähettää jossain vaiheessa sähköpostia siihen osoitteeseen, jonka annoit. Saisit siinä samalla sitten minun meiliosoitteen.

      Poista
  2. Siinä on vaan se ongelma että en pääse enään kirjautumaan siihen, voihan sitä vielä yrittää roplata tai avata uusi osoite mutta alan olla sitä mieltä että kaikkein paras ja anonyymein tapa nykyaikana on perinteinen kirjeposti, sen ainakin huomaa jos joku muu on lukenut sen.

    VastaaPoista
  3. No pitihän se arvata ei se toimi enään tämä uusikaan sähköposti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käyttää gmailia, niissä ei mulla ole ainakaan ollut mitään ongelmia. Gmailin postit tosin tunnetusti skannataan joka tapauksessa "avainsanojen" suhteen, haha.

      Poista