torstai 26. maaliskuuta 2015

Poliisiautoilla stalkkaaminen alkoi uudestaan viikon tauon jälkeen

Sen jälkeen, kun julkaisin blogissa kuvia siitä, miten poliimaija ajoi samalla kävelymatkalla kaupasta kotiin neljä kertaa ohi, poliisiautoilla stalkkaamiseen tuli viikon tauko. Sitä ennen sitä oli tehty parin vuoden ajan käytännössä joka kerta, kun lähdin ulos kävelylle tai kauppaan. Se on aloitettu uudestaan, mutta stalkkaaminen ei ole ollut jokapäiväistä.

http://indietarget.blogspot.fi/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html

Joka tapauksessa eilen illalla kävelymatkalla kauppaan poliisimaija oli pysäköity tyhjälle Hakaniemen torille n. klo 19.15, poliisi seisoskeli sen ulkopuolella, ja ympärillä ei ollut ketään eikä tapahtunut mitään. Klo 19.18 ambulanssi ajoi sireenit ulvoen ohi Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan risteyksessä. Matkalla takaisin kotiin poliisimaija tuli vastaan klo 19.41 Sörnäisten rantatien ja Haapaniemenkadun risteyksessä ja n. klo 19.45 farmarimallinen poliisiauto ajoi ohi Hämeentiellä Haapaniemen pelikentän kohdalla.

Päivitys: Muutama minuutti tämän viestin julkaisemisen jälkeen klo 12.03 hälytysajoneuvo ajoi kotini ohi sireenit ulvoen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti