torstai 29. tammikuuta 2015

Floridassa lavastettu ammuskelu, jonka väitetty tekijä oli "joukkovainoamisen kohde"



Amerikassa lavastetaan jatkuvasti tapauksia, jossa yleensä joku "yksittäisenä hulluna" tai mielisairaana median raporteissa esitetty henkilö ammuskelee ihmisiä ilman mitään järkevää motiivia ja sopivasti aina kuolee. Näiden lavastettujen ammuskeluiden tarkoituksena on pelotella ihmisiä ja saada heidät kannattamaan perustuslain takaaman aseenomistusoikeuden ottamista pois kansalaisilta, eli kyse on psykologisesta sodankäynnistä ja samalla asekieltopropagandasta.

Kuten ylläolevan videon tekijä toteaa, tämän tapauksen narratiivi on tökerö sepitelmä, huippukohtana uskonnollinen kirja, joka "pysäytti" yhtä potentiaalista uhria kohti ammutun luodin.

Mutta kaikkein huomionarvoisinta juuri tässä tapauksessa on se, että väitettyä ammuskelijaa (Myron May) kuvailtiin "salaliittoteoreetikoksi" ja henkilöksi, joka uskoi olevansa hallituksen masinoiman joukkovainoamisen kohde. Hyvin läpinäkyvää internetissä salaliitoista puhuvien ja tässä tapauksessa myös joukkovainoamisen kohteiden demonisoimista.

"Hän kärsi harhaluuloista: Naapurit vakoilivat häntä, kamerat hänen asunnossaan tarkkailivat hänen jokaista liikettään ja ihmiset vainosivat häntä."

"Kun Nixon ajoi autollaan, May kehotti tätä olemaan puhumatta, koska pelkäsi, että heidän keskustelunsa nauhoitetaan. Hän uskoi usein, että ohiajavat seurasivat häntä."

"Hän oli pidetty henkilö."

"Nixon huomasi poikaystävässään muutoksia maaliskuussa."

"Tallahasseelainen psykoterapeutti Linda Miles, jolla on 40 vuoden kokemus mielenterveystyöstä sanoi, että hänellä saattoi olla paranoidinen skitsofrenia."

http://www.tallahassee.com/story/news/local/2015/01/09/myron-may/21432657/

Joopa joo, "salaliittoteoreetikko", joka "luuli olevansa vainottu", mutta olikin oikeasti "mielisairas". Oli "pidetty henkilö", mutta sitten "muuttui". Ei hyvänen aika, mitä hölynpölyä koko tarina.

Eli sanotaan se nyt vielä tässä, että minä en luule yhtään mitään, vaan tiedän sataprosenttisella varmuudella, että olen joukkovainoamisen kohde. Ja myös se, että minä en ole väkivaltainen eikä minulla minkäänlaisia aikomuksia tehdä väkivaltaisia tekoja. Enkä aio tehdä myöskään itsemurhaa tai mitään muuta väkivaltaista itseäni kohtaan.

http://stoporgangstalking.com/2015/01/29/myron-may-testimony-real-politik-with-dr-james-tracy-interview-34-myron-may-01-25-2014/
http://memoryholeblog.com/2014/11/21/fsu-shooting-was-myron-may-a-targeted-individual/

1 kommentti:

  1. Suomessa on alettu tekemään samaa aseista riisuntaa vastuu on annettu lääkäreille joiden tehtävä on arvioida potilaita kukka voi omistaa aseita ja kukka ei tästä oli juttua poliisi tv:sä ihan vasta, kaikki mielenterveys potilaat tai gang stalkin uhreilta otetaan varmaan aseet pois itse olen miettinyt että voisko näissä kouluampumis tapauksissa olla gang stalkin taustaa että on harrastettu kaasuvalottamista Ym. isolla porukalla ja uhri hermostuu ja päättää kostaa koko porukalle, samaa mietin kun luin 7 päivää lehdestä Oulun kirves surmista jossa kerrottiin että surmaaja oli positiivinen ihminen kunnes pari vuotta sitten muuttui ja kotona ollessa ei piettänyt valoja päällä koska luuli että asuntoon on asennettu kameroita ja jos kävi ulkona ja jääkaappiin oli jäänyt vaikka avattu maitopurkki niin ei uskaltanut juoda sitä vaan kaatoi pois. Mielenterveys lääkkeet voi olla myös laukaiseva tekijä näissä tapauksissa varsinkin nuorilla ainakin lääkäri Antti Heikkilän mukaan josta löytyy juttua youtubelta lääketehtaat kusettaa.

    VastaaPoista