tiistai 27. tammikuuta 2015

Osallistuuko osa poliiseista ja palomiehistä vastentahtoisesti vainoamiseen?

Silmiini osui tämä kommentti nimimerkiltä "Magnum TI":

"I’ve gotten the impression from certain perps that they’re doing this against their will, whether it be mind control or something else entirely. Only they would know. Perhaps it’s better to be a TI because we have free will, even if these A-holes get certain kickbacks and incentives. I’ve also gotten the impression that certain first responders aren’t really enjoying this (some are really into it, however), they know it’s wrong and distinctly un-American. Maybe their higher-ups hands are all tied, and the police and fire departments themselves are being watched to make sure they follow through with the harassment of TIs (has to be through satellite and/or drone tracking, amongst other tracking techniques). A small light at the end of the tunnel, I just wished they’d all speak out more. It seems we’re all TIs to some degree or another."

http://stoporgangstalking.com/2015/01/17/the-roots-of-gang-stalking/

Eli osa vainoamiseen osallistuvista poliiseista ja palomiehistä tekisivät sen vastentahtoisesti, koska heidät pakotettaisiin siihen korkeammalta taholta, tai sitten ovat jollain tavoin mielenhallinnan alaisena. Vähän samaa pohdiskelin itsekin aiemmin:

"Varmasti poliiseissa on myös hyviä tyyppejä, jotka eivät halua osallistua vainoamiseen, mutta vaikea uskoa, etteivät he ole tietoisia muiden poliisien ja viranomaisten harjoittamasta vainoamisesta. Sama juttu palolaitoksen kohdalla; ei ole yksinkertaisesti mahdollista, etteivät kaikki siellä ole tietoisia vainoamistoiminnasta, johon kuuluu väärät hälytykset eli paloautojen liikkeelle lähdöt ja sireenien ulvottamiset ilman hätätilannetta. Kaikki palomiehet eivät voi olla sosiopaatteja, joten kyse on varmasti enemmän ryhmäpaineesta."

http://indietarget.blogspot.fi/2014/12/viime-viikolla-paljon-sateilytysta-ja.html

Olen kommentoijan kanssa samaa mieltä myös siitä, että on ehkä parempi olla joukkovainoamisen kohde ja mieleltään vapaa kuin elää mielen orjuudessa.

3 kommenttia:

 1. Tänään tuli asioilla käydessä viisi poliisiauton ohiajoa, mikä ei ole yllättävää eilisen kirjoituksen jälkeen, ja päälle vielä yksi paloauto tuli ilman sireeneitä vastaan kävelyllä.

  VastaaPoista
 2. Eli että me kaikki kytätään ja häiritään toisiamme, eri asteilla ja tietämättämme. Kun katsoo maailmaa ja sen hierarkiarakenteita, ei voi sanoa ettäkö se olisi mitenkään mahdotonta. Ehkä meitä hallitaan juuri niin. Käytännön esimerkkinä vaikka sellainen että viranomaiset on opetettu vihaamaan minun kaltaisiani ja minulle elämä on opettanut vähemmän mairittelevia asioita heistä. Nyt me ollaan sotajalalla vaikka kumpikin osapuoli on vain mitätön tekijä ja pienistä ihmisistä koostuva joukko suuressa kierossa pelissä. On edullista joillekin ettei kumpikaan tunnista todellista vihollista saati liittoudu yhteen sitä vastaan. On luotu ristiriitoja, rikkaat-köyhät ja sosiaaliluokkariidat, sovittamattomia eroja ja vihoja niiden välille. Voi olla ja ilman muuta onkin että meitä hallitaan jostain kulissien takaa juuri niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eivät esim. ne meluhäirintää ja muuta kiusantekoa harrastavat naapurit ole se todellinen vihollinen, vaan valtaa kulissien takansa käyttävät ihmiset, joista itsekin olen paljon puhunut netissä.

   Suuri osa niistä on psykopaatteja, ja tässä on käynyt niin, että yhteiskunnassa pohjasakka on noussut pinnalle. Huipulla vallitsee valheellisuus ja mädännäisyys, ja se heijastuu monella tapaa alaspäin tavallisiin ihmisiin ja arkielämään, joukkovainoamisen ollessa yksi tämän äärimmäisistä ilmentymistä.

   Poista