perjantai 31. lokakuuta 2014

Elektroninen kidutus on nyt voimakasta ja jokapäiväistä

Elektroninen häirintä on viime päivinä ollut sen verran voimakasta, että voi puhua jo kidutuksesta. Kaikkein voimakkain oire on tunne, että koko kehoa melkein kirjaimellisesti "kypsennetään" mikroaalloilla, eli ihon alla ja sisäelimissä on kauttaaltaan polttava ja kuumottava tunne. Lisäksi ihoa, jalkoja ja sukuelimiä pistelee ja nipistelee. Pistely ja epämukava tunne sukuelimissä on tyypillinen mikroaallotuksen oire, josta monet kohteet kertovat. Metallikuitua sisältävästä kankaasta tehdyt blanketit blokkaavat osan säteilystä (EMF-mittari myös vahvistaa sen) ja lievittävät oireita. Välillä tuntuu myös siltä, kuin kehon läpi kulkisi sähkövirtaa, toinen yleinen oire, josta kohteet kertovat. Joskus hyökkäykseen liittyy myös sydämentykytystä tai sähköiskun kaltainen tunne sydämen ympärillä.

http://sharonpoet-ti.blogspot.fi/2012/07/my-symptoms.html
http://www.powerwatch.org.uk/health/micro_sickness.asp
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon30a.htm#EFFEC

6 kommenttia:

 1. Juuri parhaillaan minua "käristetään" oikein kunnolla, ihan kuin olisi mikroaaltouunissa.

  VastaaPoista
 2. Nyt säteilytys on taas muutaman päivän tauon jälkeen kidutusvoimakkuudella. Polttaa, kirvelee ja kuumottaa koko kehossa.

  VastaaPoista
 3. Todella läpinäkyvää toimintaa, vainoajat lisäävät heti säteilytystä, kun yritän harjoittaa ammattiani kotoa käsin. He eivät selvästikään halua, että pystyn sitä tekemään. Ei voi muuta sanoa kuin, että kerta kaikkiaan lapsellista touhua, sen lisäksi, että kidutus on tietenkin törkeä ihmisoikeuksien loukkaus. Että tällaista täällä meidän rakkaassa koto-Suomessa

  VastaaPoista
 4. Kaikkea muuta minäkin olen tästä aiheesta kokenut mutta en kumminkaan tuommosta elävältä kärvennystä!

  VastaaPoista
 5. Kun tälle vanhalle kirjoitukselle on tänään näemmä tullut paljon lukukertoja, niin tuosta mittarista, joka minulla on, sen verran, että se mittaa RF-säteilyä vain 3 GHz:iin asti. Eli sillä pystyy mittaamaan WiFi-säteilyä tai mikroaaltouunista vuotavaa säteilyä, ja suojalakanat tosiaan blokkasivat suuren osan WiFi-säteilysta, kun sitä kokeilin.

  Mutta tuo mittari ei havaitse edes esim. älypuhelimien säteilyä, jonka taajuus on lähempänä 6 GHz:iä. Elektronisen häirintään liittyvän RF-säteilyn taajuus on todennäköisesti korkeampaa, esim. Active Denial System -aseen lähettämä taajuus on 95 GHz. Noin korkea taajuus taas ei läpäise seinää, joten häirinnässä mahdollisesti käytetyt taajuudet ovat jossain tuolla välillä.

  Kidutusta voidaan tehdä myös ultraäänillä, ja niiden mittaamiseen tarvitsee oman mittarin. Lepakkoilmaisimilla se voisi mahdollisesti onnistua, mutta niiden hinnat ovat 300 eurosta ylöspäin, joten kalliiksi todisteiden kerääminen tulee henkilölle, jolla ei ole paljon ylimääräistä rahaa käytettävänä. Tässä siis tarvitsisi sekä tarpeeksi hyvän EMF- että ultraäänimittarin, koska todisteiden kerääminen on sysätty pelkästään näiden rikoksien uhrien kontolle, poliisi kun ei tutki millään tavalla siitä tehtyjä ilmoituksia.

  VastaaPoista
 6. Olen sittemmin löytänyt myös uusia keinoja säteilytyksen vaikutuksien lieventämiseen. Välitön oireita lievittävä vaikutus on ainakin kivunhoitoon tarkoitetulla TENS-laitteella, jonka hankkimiseen sain idean siitä, kun amerikkalainen kohdeyksilö James Shin suositteli sitä yhdessä videossaan. Laitteessa on sähköisiä ärsykkeitä lähettävät elektrodit, jotka asetetaan iholle ja pidetään siinä esim. tunnin ajan.

  Viime aikoina oireita on muutenkin ollut vähemmän, mutta en tiedä, johtuuko se siitä, että häirintää on yksinkertaisesti vähennetty ja lievennetty, vai joistain uusista vastakeinoista, jotka minulla on tällä hetkellä kokeilussa.

  Olen tutkiskellut paria uutta teoriaa siitä, miten sähkömagneettinen häirintä saadaan toteutettua. Toinen on se, että apuna käytetään ihon läpi imeytyviä aineita, joita on voitu esim. suihkuttaa paikkoihin ja tavaroihin, joihin häirinnän kohde koskee (esim. oven kahvaan tai vaatteisiin). Eli tuollainen aine voimistaisi säteilyn vaikutuksia.

  Toista pidän epätodennäköisenä, mutta yksi sähkömagneettisesta häirinnästä videoita tekevä Youtube-käyttäjä väittää, että kaikilla niillä, jotka saavat voimakkaita oireita, olisi piilevä koko kehoon levinnyt sieni-infektio (joka on minulle sinänsä ennestään tuttu asia), joka saa kaikenlaiset ilmassa olevat hiukkaset kiinnittymään ihoon. On mahdollista, että tämä henkilö puhuu palturia harhauttaakseen häirinnän kohteita, mutta laitan tähän kuitenkin linkin hänen blogiinsa.

  http://lookoutfacharlie.blogspot.fi/

  VastaaPoista