lauantai 15. marraskuuta 2014

Vainoajat päättäneet tuhota minut lopullisesti?

Minua kidutetaan tällä hetkellä sähkömagneettisilla aseilla joka päivä sen verran kovalla intensiteetillä, että liekö tarkoituksena tuhota minut lopullisesti. Vaikka kyse on "ei-tappavista" aseista, niin oireet ovat sen verran rajuja, että ne eivät voi tehdä kovin hyvää sisuskaluille pitkässä juoksussa. Syynä fyysisen kidutuksen lisäämiseen on kaiketi se, että kirjoitan tätä blogia ja puhun aiheesta netissä ja ettei vainoajien katuteatterit ja muut lapselliset stalkkauskikat enää tehoa minuun.

5 kommenttia:

 1. Nyt on yläkerran asunnossa laskettu vettä varmaan jo ainakin tunnin putkeen. Selvästikin on tullut toiminnan johtajilta käsky, että pitää taas lisätä myös meluhäirintää. Siinäpähän sitten laskee vettä, ei voisi sinänsä juuri vähempää kiinnostaa, kunhan vaan raportoin tänne.

  VastaaPoista
 2. Tosiaan vettä laskettiin yläkerrassa eilen suurin piirtein klo 23-02, kunnes nukahdin, ja heti, kun heräsin, niin sama jatkui ja jatkuu edelleen.

  VastaaPoista
 3. Vettä laskettiin siellä herättyäni yli kaksi tuntia yhtä mittaa.

  VastaaPoista
 4. Olen pahoillani sinun puolestasi ja otan osaa. Minulla on blogi jota lukemalla saat iloa ja toivoa elämääsi. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Blogini löytyy sivuilta http://tikruoravan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Yhteen väliin ihmettelin itsekkin että mitä ihmettä tuolla yläkerran asunnossa lotrataan kuulu monesti aamuisin semmosta veden lirruutusta että kaadettiin korkealta hitaasti vettä toiseen astiaan, ihmettelin että mitähän tälläkin hommalla haetaan, mutta saattaahan sitä vaikka unissaan kusasta housuihin kun kuuntelee aikansa. Ehkä kannattaisi käydä rohkeasti kysymässä mistä oikeen on kyse.

  VastaaPoista