maanantai 4. joulukuuta 2017

Vauva-lehden keskustelupalstalla sensuroitiin taas vanha gang stalking -ketju, kun nostin sen

Vauva-lehden suositulta keskustelupalstalta poistettiin kaksi vanhaa gang stalking -ketjua viime elokuussa, kun niihin alkoi tulla paljon asiallisia viestejä ja ne keikkuivat pitkään "aihe vapaa" -palstan etusivulla, ja laitoin niistä silloin tänne kuvakaappauksia.

Eilen illalla löysin palstalta yhden vanhan ketjun:

https://www.vauva.fi/keskustelu/2695436/gang-stalkingNostin sen tällä viestillä, mutta se poistettiin melkein heti:

Helsingin poliisin omilla sivuilla sanotaan, että "poliisi ei ole ainoa toimija rikollisuuden ennalta estäjänä. Poliisin läheisellä työskentelyllä kaupunkilaisten ja erilaisten yhteisöjen kanssa on havaittu olevan turvallisuutta ja etenkin turvallisuuden tunnetta vahvistavaa vaikutusta. Ennalta estävän poliisitoiminnan tavoitteena onkin Helsingin turvallisuuden parantaminen ja turvallisuutta vaarantavien ilmiöiden sekä rikosten torjuminen yhdessä viranomaisten, järjestöjen, yritysten ja asukkaiden kanssa."

Mitäpä jos poliisi menee tuossa niinkin pitkälle, että levittää yhteisöön/asuinalueelle valheellista tietoa, että vainoamisen kohteeksi valittu henkilö on jollain tavalla vaarallinen tai uhka yhteisön turvallisuudelle? Jotain tuollaista on todennäköisesti tapahtunut ainakin minun kohdallani. Olen siis joutunut erittäin laajamittaisen vainoamisen ja häirinnän kohteeksi Helsingin Kalliossa/Hakaniemessä, jossa Helsingin poliisi on itsekin ollut näkyvästi mukana, kuten blogissani "Gang stalking Suomessa" olen dokumentoinut.

Asemani on heikko, koska minulla ei ainakaan tällä hetkellä ole varaa edes palkata asianajajaa tai yksityisetsivää, joka voisi auttaa minua. Käytännössä minulla ei ole lainkaan oikeusturvaa, kuten ei muillakaan samankaltaisen vainon kohteeksi joutuneilla. Ainoa asia, mitä tällä hetkellä voin tehdä, on kirjoittaa asiasta blogissa ja olla yhteydessä muihin vainottuihin, joiden kanssa onkin suunnitteilla joukkovainottujen tukiyhdistyksen perustaminen.Kirjoitin sitten toisen viestin:

Millä perusteella tästä ketjusta poistettiin äsken minun klo 21:09 postattu viesti, jossa kerroin joutuneeni laajamittaisen vainoamisen ja häirinnän kohteeksi Helsingin Kalliossa ja Hakaniemessä ja että Helsingin poliisi on ollut siinä näkyvästi mukana? Sanoin myös, että verukkeena sille poliisi käyttää todennäköisesti sitä, että se on "ennalta estävää toimintaa" yhteistyössä yhteisön kanssa.

Poliisi on todennäköisesti levittänyt minusta valheellista tietoa, että olisin jollain tavalla vaarallinen tai uhka yhteisön/kaupunginosan turvallisuudelle ja saanut siten värvättyä ihmisiä mukaan vainoamiseen. Moni hyväuskoinen vainoaja uskookin varmaan ihan aidosti tekevänsä palveluksen ja hyvän työn kyttäämällä ja seuraamalla minua, koska ihmisillä on luontainen taipumus uskoa auktoriteettiasemassa olevien puheita.Tuota viestiä ei poistettu ainakaan heti ja ketju oli vielä pystyssä viimeksi, kun tarkistin myöhään sunnuntai-iltana, mutta tänä aamuna huomasin, että koko ketju oli poistettu. Gang stalking -ketjuja sensuroidaan siis Vauva-lehden palstalla ihan samaan tyyliin kuin Suomi24:ssä on tehty parin viime vuoden aikana. Mikähän voisi olla syynä tälle sensuurille?

Nostin aamulla toisen ketjun, jonka avauksessa ihmeteltiin juuri sitä, miksi palstan ylläpito poistaa gang stalking -ketjuja, ja se on ainakin vielä pystyssä.

https://www.vauva.fi/keskustelu/2712449/vauva-palstan-yllapito-suojelee-gang-stalking-rottia

Samalla tavalla palstalta nähtävästi poistetaan myös maahanmuuttokriittisiä ketjuja, joten kyllä tässä taitaa olla takana ihan selkeä linjaus palstan ylläpidolta ja/tai niiden käskijöiltä.

Päivitys: 

Tuo ylläoleva ketjukin poistettiin klo 12:39 heti sen jälkeen, kun nostin sen uudestaan vastaamalla lyhyesti ketjuun ilmaantuneeseen uuteen viestiin. Koko ketjuun ei ehtinyt tulla kuin viisi viestiä. Tässä kuvakaappaukset avauksesta ja minun kahdesta viestistä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti