tiistai 5. joulukuuta 2017

Paljon kohtaamisia vartiointiliikkeen autojen ja vartijoiden kanssa marraskuun lopulla

Laitan pitkästä aikaa päivityksen kohtaamisista vartiointiliikkeen autojen ja vartijoiden kanssa kauppareissujen yhteydessä Kalliossa ja Hakaniemessä, koska marraskuun lopulla tuli niiden suhteen todella vilkas jakso. Se alkoi sen jälkeen, kun olin kirjoittanut Vauva-lehden "aihe vapaa" -palstalle paljon gang stalking -kommentteja ja myös poliisia satiirisesti ja sarkastisesti kritisoivia viestejä.

Niitä poliisikommentteja seuraavana päivänä 18.11.2017, kun lähdin pienelle kävelylle ja kauppaan, matkan varrella tuli muuten viisi poliisiauton ohiajoa. Yksi farmarimallinen poliisiauto (tunnus 243) ajoi ohi kahdesti, ensin Torkkelinmäellä ja sitten Hakaniemen ympyrätalon vieressä, toinen auto ajoi ohi Hakaniemen S-marketin vieressä, kolmas Sörnäisten rantatiellä Teatterikorkean kohdalla, ja sitten vielä poliisimaija kääntyi Hämeentieltä Lintulahdenkadulle, kun olin kävelemässä sitä ylös. Minulla oli tuolla kävelyllä seuraa, joten en oikein voinut ottaa niistä ohiajaneista poliisiautoista kuvia, koska se olisi tietenkin herättänyt ihmetystä. Kun minulla ei ollut enää seuraa ja olin tulossa kotiin, niin melkein minun asuintaloni eteen oli järjestetty tilanne, jossa oli valmiiksi yksi poliisimaija ja sen edessä henkilöauto, jonka kuljettaja näytti ulkomaalaistaustaiselta (taas kerran viittaus siihen, että olen maahanmuuttokriitikko?), ja paikalle tuli toinenkin maija samalla, kun aloin tilannetta kuvaamaan.

Verratkaa tuota seitsemän poliisiauton kohtaamista yhdellä iltakävelyllä siihen, että näin koko lokakuun aikana Kallion, Hakaniemen ja Merihaan alueella vain kerran poliisiauton. Tavallisesti kaavamaisesti ja taajaan toistuviin ohiajoihin on aiemmin tullut muutama viikon tai parin tauko, mutta viime lokakuu oli ennätyksellinen hiljainen poliisiautojen bongauksen suhteen sitten vainoamisen alkamisen. Mutta marraskuussa niitä tuli taas todella paljon, mistä lisää erillisessä päivityksessä.

Tiuhat kohtaamiset vartointiliikkeiden autojen ja vartijoiden kanssa alkoivat tuosta seuraavana päivänä.

Sunnuntai 19.11.2017 

Kun olin jo käynyt Hämeentien K-marketissa, sen eteen ajoi minun nähden vartiointiliikkeen Securitas auto (UZO-886), josta vartija tuli ulos ja meni sisälle kauppaan. Kävin ottamassa autosta lähikuvan, jotta sain ylös sen rekisterinumeron. Kuvat otettu klo 22:39.





















Tiistai 21.11.2017 

Kun tulin ulos Kallion Lidlistä ja kävelin alas Neljättä linjaa, Securitaksen auto kääntyi sille Hämeentieltä. Se oli mahdollisesti odottanut Hämeentien K-marketin edessä, johon vainoamisen organisoijat odottivat ehkä minun menevän tällä kertaa, kuten usein, kun tuohon aikaan olen liikkeellä. Kuva otettu klo 21:39. Sen laatu on huono, koska kännykän kaivamiseen farkkujen taskusta meni aikaa.


















Torstai 23.11.2017

Kun olin kävelemässä kauppaan, Hämeentien varrelle lähelle kauppahallia oli pysäköity Securitaksen auto (SNN-603). Kun tulin pois Hakaniemen S-marketista, vähän matkan päähän siitä Siltasaarenkadun varrelle oli pysäköity Securitaksen auto (UZO-886), ja paikalla oli tilanne, jossa oli mukana mies- ja naisvartija sekä ulkomaalaistaustainen mies ja suomalaisen näköinen nainen. Kuvasin tilannetta hetken aikaa herättämättä liikaa huomiota ja lähdin sitten kävelemään eteenpäin, kunnes huomasin Hakaniemen Postin vieressä Securitaksen auton (SNN-603). Ylitettyäni kadun siinä edellisessa tilanteessa mukana ollut mies kysyi minulta tulta ympyrätalon vieressä, kun olin kävelemässä sen ohi. Näytti siltä, että hän ja hänen seurassaan ollut nainen olivat menossa sisään ympyrätalon S-markettiin, joten tulen kysyminen oli aika ilmeinen tekosyy lähestyä minua, koska siitähän sitä tulta oli haettavissa muutaman metrin päästä kaupasta. Kyseinen mies virnuili ja naurahti samalla.

Kuvat otettu klo 21:06, 21:25 ja 21:27.




















Launtai 25.11.2017

Kirjoitin aamupäivällä klo 11:35 tällaisen kommentin Suomi24:n salaliittopalstan gang stalking -ketjuun:

Vaikka tuo ylläoleva viesti on selvä provokaatio, niin selitän vielä kerran, että poliisiautojen ohiajoja tulee minun kohdalla liian usein ja kaavamaisesti, jotta ne voisivat olla sattumaa. On helppo heittää, että kyllähän sitä Helsingissä näkee aina poliisiautoja, mutta kuinka usein, on toinen kysymys.

Ensinnäkin jos kyse olisi vain sattumista, niin ohiajojen määrä ei vaihtelisi suuresti jaksoittain. Esim. viime lokakuussa näin asuinalueellani Hakaniemessä/Merihaassa/Kalliossa vain yhden poliisiauton koko kuukauden aikana. Siis yhden. Eikö niitä poliisiautoja pitänyt nähdä aina jatkuvasti tällä alueella?

Ja nyt marraskuussa ohiajojen määrä taas yhtäkkiä lisääntyi rajusti, niitä on jo tässä vaiheessa kuukautta jo ainakin parikymmentä tällä samalla alueella. Niitä on tullut melkein joka kerta, kun vain käyn kaupassa tai pienellä kävelyllä. Samanlaista jaksoittaista vaihtelua on ollut aiemminkin, ja olen siitä blogissa kirjoittanut.

Kun viime viikon lauantaina 18.11. kävin pienellä iltakävelyllä ja kaupassa, niin sen aikana tuli viisi poliisiauton ohiajoa. Yksi farmarimallinen poliisiauto ajoi ohi kahdessa kohtaa. Ja lopuksi, kun olin tulossa kotiin, niin melkein sen edessä oli (täysin sattumalta tietenkin) tilanne, jossa oli yksi poliisimaija valmiiksi, ja kun tulin sen kohdalle, niin siihen ajoi toinenkin poliisimaija. Olin muuten kirjoittanut edellisenä päivänä yhdelle suositulle keskustelupalstalle sarkasmin muodossa kovaa kritiikkiä poliisista. Tämä on tyypillistä: vainoajat reagoivat esim. siihen, mitä kirjoitan netissä.

Marraskuussa myös vartiointiliikkeen autot ovat ajelleet ohi vieläkin enemmän kuin aiemmin, mutta sekin on tietysti pelkkää sattumaa. Ja se, että ne tulevat jatkuvasti sen kaupan eteen, johon olen juuri menossa. Ja sekin on täyttä sattumaa, että jokaikinen kerta, kun menen yhteen tiettyyn kauppaan Kalliossa, niin vartija seisoskelee ovensuussa ja kun menen kassalle maksamaan, niin vartija tulee kassojen eteen lymyilemään.


Tarkoitin tuossa lihavoidussa kohdassa Kallion Lidliä, mutta kun menin illalla Hämeentien K-markettiin, niin siellä kävi samoin, eli Securitaksen vartija seisoskeli sisäänkäynnin vieressä auton ollessa parkkeerattuna kaupan edessä. Lidlissä sitä taas ei ole toistaiseksi tapahtunut tuon viestin kirjoittamisen jälkeen, mutta viimeksi, kun kävin siellä 04.12.2017, n. 170-senttinen vaaleahiuksinen naisvartija käveli heviosastolla hitaasti ohi kännykkää katsellen heti, kun olin tullut kauppaan.

Kuvat otettu klo 21:21.



















Kommentoin tuota tapahtumaa seuraavana päivänä samassa ketjussa klo 11:25:

Joka tapauksessa, kun eilen menin kauppaan, niin kuinkas kävikään: sen eteen oli pysäköity vartiointiliikkeen auto ja vartija seisoskeli kassojen ja sisääntulon vieressä. Minulla on kuvat molemmista, eli älkää huolehtiko siitä, etteikö minulla olisi todisteita, kuten muistakin kohtaamisista vartiointiliikkeiden kanssa, joita on tässä marraskuussa todellakin ollut todella paljon, varsinkin lauantain 11.11. vainottujen tapaamisen jälkeen.

Mielenkiintoista tässä oli se, että tämä ei ole se kauppa, jota tuossa ylemmässä viestissä tarkoitin, vaan toinen minun vakiokaupoista. Tässä kaupassa vartija EI aina seisoskele siinä ovensuussa, kun kauppaan menen. Tätä minä juuri tarkoitin sillä, että vainoamisen organisoijat reagoivat siihen, mitä kirjoitan netissä, se on normaali käytäntö organisoidussa vainoamisessa yleensäkin. Niin, ja se vartija päätti sitten (täysin sattumalta tietenkin) tulla myös kaupan ostostiloihin minun perässä ja mennä juttelemaan kassalle, kun olin sinne pikkuhiljaa tulossa.



Keskiviikko 29.11.2017

Joku kirjoitti päivällä klo 14:23 yllä mainitun kommentin vastausviestissä näin:

Muistan tuon ajan, kun vartijat seurasivat ja näyttäytyivät ihmeellisen agressiivisesti minulle aina kun menin jonnekin julkiselle paikalle. Se oli hirveää aikaa, sitä kesti vuosia. Jostain syystä, tämä loppui vuosi sitten. Sen jälkeen, kun tavallaan pystyi hengittämään ja ajattelemaan, pystyin vasta tekemään rikosilmoituksen (vaikka ymmärrän, että poliisi ja vartiointiliikkeet taitavat olla samaa joukkuetta) vartijoiden tekemästä aiheettomasta vainosta tai ahdistelusta. Poliisilta tuli nopeasti vastaus kirjallisena, että tässä ei ole vartijoiden osalta rikosta (en ehkä osannut tarpeeksi hyvin selittää asiaani, ehkä oma vikani).

Tässä kohtaa täytyy todeta, että yksittäiset vartijat eivät välttämättä edes ymmärrä tai tiedosta osallistuvansa vainoamiseen, kuten joku minulle vastasi Suomi24:n keskustelussa viime keväänä:

Kun tavallinen poliisi, tullimies, rajavartija tai vartija saa työssään tiedon "epäilyttävästä" henkilöstä jonka liikkeitä tulee tarkkailla niin rivityöntekijä hoitaa vain työtään, ei hän useinkaan tiedä miksi niin tehdään. Stalkkaus järjestetään "ylempää" eikä kukaan kyseenalaista sitä, että onko kyse oikeasta työstä vai kiusallaan järjestetystä stalkkauksesta. Teitä turhaan seurailevat vartijat tai viranomaiset eivät siis ole mukana gangstalkingissa vaan suorittavat jonkun käskyjä, joka voi olla mukana siinä gangstalkingissa. Jos taas teitä seurataan syystä (esim terrorismiepäily ) niin kyse ei ole gangstalkingista vaan oikeasta seurannasta.

http://indietarget.blogspot.fi/2017/04/vartiointiliikeen-securitas-vartijoita.html

Kun menin myöhään illalla käymään Hämeentien K-marketissa, sen eteen oli pysäköity Securitaksen auto (VZE-708) ja juuri samaan aikaan, kun menin sisään, ulos tuli naisvartija. Kuva otettu klo 22:41.


















Sillä aikaa, kun olin kaupassa, sen eteen oli ajanut toinen Securitaksen auto (UZO-886). Sen kuljettaja, pitkä tummahiuksinen mies oli tullut myös kauppaan sisään ja tuli ulos heti minun perässä. Hän lähti autolla liikkeelle, kääntyi ylös neljännelle linjalle ja siitä oikealle Porthaninkadulle. Video kuvattu klo 22:53.



Tuon jälkeen en ole toistaiseksi kohdannut kertaakaan Securitaksen autoja enkä myöskään poliisiautoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti