tiistai 7. maaliskuuta 2017

Ketjujen poistamista ja pakkohoidolla uhkailua Suomi24:ssä vainottujen tapaamisen jälkeen

Puolentoista viikon takaisen vainottujen tapaamisen jälkeen Suomi24:n keskustelupalstoilta on alettu taas poistamaan gang stalking -ketjuja ja niihin on ilmaantunut aggressiivisia trolleja, jotka uhkailevat pakkohoidolla asiasta kirjoittavia.

Tämä ketju oli ollut mielenterveyspalstalla lokakuusta 2016, mutta poistettiin sen jälkeen, kun yksi trolli kertoi ilmiantaneensa sen:






















http://keskustelu.suomi24.fi/t/14550541/gang-stalking-ja-laaketiede

Tämä oli ollut Laki ja rikos -palstalla tammikuusta 2016:













http://keskustelu.suomi24.fi/t/14042327/rikoslaki-ja-gang-stalking

Tämä ketju on vielä pystyssä Laki ja rikos -palstalla, mutta sinnekin ilmestyi viesti, jossa uhkailtiin sen poistamisella:

















http://keskustelu.suomi24.fi/t/13887579/uusi-ketju-gang-stalking-asialle

Oho, kokeilin vielä ennen kirjoituksen julkaisemista, onko tuo ylläoleva ketju vielä pystyssä, mutta nyt sekin on poistettu. Oli vielä hetki sitten luettavissa.

Tässä mielenterveyspalstan ketjussa on keskustelua yhdestä ilmeisesti Markus Haikaran avaaman ketjun poistamisesta:













http://keskustelu.suomi24.fi/t/14754333/haikaran-ketju-poistettu

1 kommentti:

  1. Viime viikolla poistui Vauva-palstalta GS-vainoa koskeva viestiketju muutaman tunnin sisällä. Sen jälkeen kun selitin ketjussa skeptikoille, että minkälaisesta jo Suomessakin alati yleistyvästä ilmiöstä on kysymys, poistui kyseinen viestiketju hyvin pikaisesti. Juurikin ilmeisesti minun kirjoittamani hyvin informatiiviset, ja asiaa hyvin selkeästi kuvaavat viestini olivat syynä koko ketjun poistolle. Kyseessä oli siis ketju, jossa nuori nainen kuvaili tätä GS-vainoaan hyvin yksityiskohtaisesti. Tämä kyseinen henkilö on tehnyt asiasta keskusteluketjun myös Suomi24.fi-palstalle https://keskustelu.suomi24.fi/t/15219555/joukkovainoaminengang-stalking-suomessa#comment-93818363

    VastaaPoista