sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Neljä ambulanssin ohiajoa ja poliisin järjestämää katuteatteria kauppareissulla

Kun olin kävelemässä Siltasaaren S-Marketiin lauantaina 4. maaliskuuta 2017, kaksi ambulanssia ajoi Sörnäisten rantatiellä ohi Kaikukadun risteyksen kohdalla. Ne ajoivat Sörnäisten suuntaan, ensimmäisellä oli sireenit päällä, jälkimmäisellä ei. Video kuvattu klo 14:37.Kun olin tulossa Sörnäisten rantatien ja Hakaniemenkadun risteykseen, sen viereen oli pysäköity poliisimaija (tunnus 203) ja sininen farmariauto. Poliisit eivät vielä tuossa vaiheessa olleet tulleet ulos autosta, mutta kun olin kävellyt lähemmäs, yksi poliisi astui ulos. Kuvat otettu klo 14:41 ja 14:42.Farmariauton etupenkeillä oli kaksi mustaihoista miestä. Mainitsen sen siksi, että poliisit ovat järjestäneet nyt jo monta kertaa katuteatteria, jossa on mukana ulkomaalaistaustaisia miehiä. Se liittyy siihen, mitä aiemmin olen kirjoittanut eli että olen maahanmuuttokriitikko ja että organisoidussa vainoamisessa harjoitetaan tällaista vihjailua.

http://indietarget.blogspot.fi/2016/12/ambulanssi-stalkkasi-myohaan-illalla.html

Kävin sitten Siltasaaren S-Marketissa ja kun olin tulossa takaisin samaan risteykseen, autot olivat edelleen siinä ja poliisi seisoi farmariauton vieressä puhuen nähtävästi sen kuskin kanssa. Kuva otettu klo 15:02.


Kävelin ylläolevan kuvan ottamisen jälkeen Hakaniemenkujan läpi ja sitten farmariauto ja poliisimaija ajoivat ohi Sörnäisten rantatien ja Näkinkujan risteyksessä. Kuva otettu klo 15:04.


Miettiessä, onko kyse sattumista vai katuteatterista, kiinnittäkää jälleen huomiota poliisin toiminnan ajoitukseen ja asiayhteyteen, jonka yllä mainitsin.

Joka tapauksessa jatkoin sitten Näkinsillalle ja sille tultuani ambulanssi ajoi alta ohi keskustan suuntaan. Kuva otettu klo 15:05.


Tuon jälkeen vielä yksi ambulanssi ajoi Hämeentien ja Kaikukadun risteyksen läpi Sörnäisten suuntaan, kun kävelin Kaikukatua ja olin tulossa siihen. En ehtinyt kaivaa kännykkää taskusta, joten kuvaa tuosta neljännestä ohiajosta en saanut.

Näitä ambulanssien ohiajoja on ollut muutenkin pitkästä aikaa enemmän sen jälkeen, kun kävin vainottujen tapaamisessa lauantaina 25. helmikuuta 2017. Tapaamisessa mm. suunniteltiin perusteilla olevan vainottujen tukiyhdistyksen toimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti