maanantai 26. syyskuuta 2016

Pelastuslaitoksen pakettiautoilla stalkkaamista syyskuussa

Olen julkaissut täällä kuvia enimmäkseen poliisiautoilla stalkkaamisesta, mutta myös pelastuslaitos osallistuu aktiivisesti organisoituun vainoamiseen niin Amerikassa kuin Suomessakin. Minua Helsingin pelastuslaitos on vainonnut poliisin ohella jo useamman vuoden, ja tässä pari esimerkkiä tältä syyskuulta:

15.09.2016

Kun olin menossa Hakaniemen S-marketiin ruokaostoksille ja tulin Hakaniemen torille n. klo 14:47, poliisimaija (tunnus 107) oli järjestämässä katuteatterilta vaikuttavaa tilannetta Metallitalon bussipysäkillä, johon oli sen lisäksi pysäköity punainen farmarimallinen henkilöauto. Jäin hetkeksi seuraamaan ja kuvaamaan tilannetta, jossa kaikki tapahtui kuin hidastetussa filmissä, vaikka poliisi suoritti jossain vaiheessa jopa ruumiintarkastuksen farmariautosta ulos astuneelle miehelle.
Ylläoleva video on kuvattu klo 14:47 ja allaolevat kuvat otettu klo 14:50-14:53.


Sitten kun olin seurannut tilannetta kymmenisen minuuttia, kaksi pelastuslaitoksen pakettiautoa (tunnukset HE9072 ja HE907) ajoi ohi klo 14:57 kääntyen Siltasaarenkadulle keskustan suuntaan, ja kun olin lähtenyt pois paikalta ja vaihtanut S-Marketin puolelle Siltasaarenkatua, kolmas pakettiauto (tunnus HE9074) ajoi ohi samassa risteyksessä klo 15:00.

21.09.2016

Olin lähdössä pyörällä pois kaupungista, ja vainoamisen organisoijat luonnollisesti tiesivät käymieni puhelinkeskusteluiden perusteella, minne olin menossa ja aiempien kertojen perusteella sen, mitä reittiä sinne ajaisin. Tämä siihen, jos joku ihmettelee, miten ohiajot saatettiin ajoittaa niin nappiin.

Klo 12:48 pelastuslaitoksen pakettiauto tulee samaan aikaan Hämeentien ja Viidennen linjan risteykseen ajaen sitä sitten ylös pelastusaseman suuntaan. Klo 12:50 ambulanssi ajaa ohi Hämeentien ja Toisen linjan risteyksessä ja sitten toinen pelastuslaitoksen pakettiauto tulee vastaan Toisella linjalla.


Nämä eivät olleet yksittäistapauksia, kerroin jo viime vuonna esim. lyhyen ajan sisällä useaan kertaan toistuneesta palopäällikön autolla stalkkaamisesta:

----------
Kun olin eilen menossa käymään apteekissa ja kaupassa, Hakaniemen ympyrätalon viereen oli parkkeerattu n. klo 12.15 palopäällikön auto. Kun tulin ulos kaupasta klo 12.28, auto oli juuri lähtenyt liikkeelle ja ajamaan takaisin pelastusasemalle. Ympyrätalolla ei ainakaan sillä hetkellä tapahtunut mitään eikä siellä ollut muita paloautoja. Ja kun lähdin illalla klo 23 jälkeen vielä käymään kaupassa, niin palopäällikön auto ajoi ohi jo kolmannen kerran kahden viikon sisään sireenit ulvoen niin, että sen perässä ei tullut muita paloautoja tai hälytysajoneuvoja. Tämä tapahtui klo 23.37 Hämeentien ja Käenkujan risteyksessä.

Ensimmäinen samanlainen ohiajo tapahtui Sörnäisten rantatiellä 16.3. klo 20.54. Sörnäisten rantatie on kyllä paloautojen normaali kulkureitti, mutta kuten sanoin, sen perässä ei tullut muita paloautoja. Toinen tapahtui 24.3. n. klo 19.40 Sörnäisistä Kulosaareen vievällä sillalla.
----------

http://indietarget.blogspot.fi/2015/03/eilen-tuntikausia-kestanytta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti