keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Tiedoksi vainoajille ja sivustaseuraajille: vainoaminen on lain mukaan rikos

Näin sanoo Suomen laki:

-----
Vainoaminen


Joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muuten näihin rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti vainoaa toista siten, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä yhtä ankaraa tai ankarampaa rangaistusta, vainoamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
RL 25: a § (13.12.2013/879)
-----

Joukkovainoaminen eli gang stalking ylittää laajuudessaan ja törkeydessään pelkän vainoamisen, josta tuossa puhutaan. Siinä yritetään systemaattisesti ajaa kohde itsemurhaan, ja jos mukaan otetaan myös elektroninen häirintä, kuten minun kohdallani, kyseessä on jo suora murhayritys.

Sen nimittäminen miksikään muuksi on vähättelyä, sillä pitkäaikainen altistus jatkuvalle ja voimakkaalle mikroaaltosäteilylle aiheuttaa väistämättä vakavia terveyshaittoja, pahimmassa tapauksessa syöpää tai kuolemaan johtavia sisäelinvaurioita. Elektronisen häirinnän tarkoituksena on lyhyellä aikavälillä kiduttaa, aiheuttaa siten tuskaa ja heikentää kohteen elämänlaatua, mutta pitkällä aikavälillä myös tehdä murha hitaasti ja todistettavia jälkiä jättämättä.

Joten ne, jotka suorittavat elektronisen häirinnän, ovat murhaajia. Ja sellainen, joka tietää jonkun sitä harjoittavan, mutta ei puhu asiasta tai ilmianna kyseistä henkilöä, on käytännössä avunantaja murhayrityksessä. Jos syynä on pelko, vaikeneminen on inhimilliseltä kannalta ymmärrettävää, mutta haluavatko ei-psykopaattiset ihmiset, joilla on omatunto, oikeasti elää tällaisessa yhteiskunnassa, jossa kanssaihmistä kidutetaan kotiseudulla tai ihan kotinurkilla? Muistakaa myös, että jos tämä voi tapahtua minulle tai muille suomalaisille (joita tiedän olevan ainakin kymmeniä, koska olen tukisivuston suomalaisryhmässä heitä tavannut), se voi tapahtua myös sinulle, joka sivusta seuraat tätä mielipuolista toimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti