tiistai 2. kesäkuuta 2015

MV-lehti julkaisi jutun tästä blogista, kerännyt yli 5000 lukukertaa

MV-lehti on julkaissut artikkelin tästä blogista, jossa oli kuvakaappauksena muutama kirjoitus ja linkki tänne. Juttu on kerännyt tähän mennessä yli 5000 lukukertaa.

http://mvlehti.net/2015/05/17/gang-stalking-suomessa-superfolio-varoitus/

Artikkeliin on tullut muutama kommenttikin:

"Sepä onkin merkillistä että pelastusaseman liepeillä kulkee ambulansseja ja paloautoja? Kaveri voisi kysyä itseltään "Olenko kenties vainoharhainen?"."

Totta kai kulkee, mutta minua ambulanssit ja myös pelastuslaitoksen autot seuraavat kaikkialle, kuten artikkelistakin käy ilmi. Jotkut ohiajot on myös helppo todeta tarkoituksellisiksi, kuten palopäällikön auton ohiajo sireenit päällä 3 kertaa kahden viikon sisällä ilman, että perässä tuli mitään muita paloautoja tai ambulansseja. Kyseessä ei selvästikään ollut oikeasta hälytystilanteesta.

"Mitähän aineita tää kaveri vetää? :D Poliisilla ei ole aikaa edes hommiansa tehdä, saatika valvoa jotakin yksittäistä kansalaista näin."

Poliisilla on aivan hyvin aikaa seurata ja kytätä yksittäistä kansalaista, kuten minua. Tuolla siitä yksi ilmeinen esimerkki:
http://indietarget.blogspot.fi/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html

"Erittäin epätodennäköistä mutta mahdollista täällä meillä. Tätä tapahtuu jenkeissä aika paljonkin vissiin. Valehtelijaksi en silti toveria väitä. Vaihtaa paikkakuntaa missä asuu ja katsoo että jatkuuko ajelut"

Poliisit ja ambulanssit seuraavat minua samalla tavalla myös muualla kuin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Mutta se on totta, että Amerikassa gang stalkingia on paljon suuremmassa mittakaavassa kuin Suomessa. Pitää vielä todeta, että nämä ohiajelut ja seuraamiset ovat vain yksi osa minuun kohdistettua vainoamiskampanjaa. Muista menetelmistä on tässä blogissa asiaa.

2 kommenttia:

 1. Löysin itsekin blogisi kyseisen artikkelin kautta, ja halusin saada vähän valaistusta siihen, että miten erotat stalkkerimaijat sellaisista, joilla on syytä olla jollain paikalla? Itse törmään poliisiautoihin sun muihin melkein aina erityisesti paikoissa, jotka ovat ennestään tunnettuja levottomuudesta. Tunnen pikemminkin turvallisuudentunnetta, kun tiedän, että joku juoppo ei pääsisi haastamaan riitaa ilman, että apu olisi lähellä. Toisaalta olen itse aiemmin hyötynytkin poliisin palveluista, kun joukko ongelmanuoria hyökkäsi kimppuuni, joten taustani toki vaikuttaa tähän suhtautumiseeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse törmään säännöllisesti poliisimaijoihin ihan kaikkialla riippumatta viikonpäivästä, kellonajasta tai paikasta. Ja sama juttu ambulanssien kohdalla. Kun se toistuu päivästä toiseen parin vuoden ajan, niin voi hyvin jo olettaa, että kyse ei ole sattumasta. Tämä siis jo pelkästään niiden ohiajojen suhteen, jotka eivät yksittäistapauksina ole mitenkään ilmeistä vainoamista.

   Sitten on niitä tilanteita, joissa on helppo nähdä kyse olevan tarkoituksellisesta toiminnasta, kuten esim. ylläolevan linkin tapauksessa. Se on vain yksi esimerkki lukemattomien muiden joukossa. Yhdellä kerralla maija oli pysäköity keskelle tyhjää Hakaniemen toria kone käynnissä klo 19 jälkeen tavallisena arki-iltana, kun kävelin sen poikki. Paikalla ei ollut ristin sielua eikä tapahtunut yhtään mitään.

   Mutta, miten erottaa stalkkaavat maijat muista? Ei niitä aina tietenkään voi edes erottaa, ja se on myös osa joukkovainoamisen peliä. Eli, kun kohde on herkistetty poliisimaijan ohiajoille, niin sama reaktio saadaan aikaan riippumatta siitä, onko kyseessä tarkoituksellinen ohiajo. Sama pätee muihin joukkovainoamisen menetelmiin, joista olen blogissa kirjoittanut. Menetelmää kutsutaan ankkuroinniksi (anchoring), siitä löytyy paljon asiaa googlettamalla.

   Tänään tuli muuten keskellä kaunista päivää Helsingin keskustassa kaksi poliisimaijan ja kolme ambulanssin ohiajoa, eli homma näyttää kesällä jatkuvan siitä, mihin keväällä jäätiin.

   Poista