sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Juoruilua harrastavat kaikki, mutta systemaattista mustamaalausta vain psykopaatit

"Naiset, ja jopa miehet juoruilevat, vaikka he mieltävät juoruilunsa lähinnä uutisten välittämiseksi. Juoruilu mielletään pahantahtoiseksi toiminnaksi ja sitähän se monesti on. Sosiaalitieteiden mukaan juoruilla on myös yhteisöllisyyttä lisäävä vaikutus. Juoruilu kertoo myös sen, että mikä yhteisössä on oikein tai väärin, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Joten sillä on yhteisön normeja vahvistava vaikutus.

Juoruilun avulla luodaan läheisyyttä ystävien kesken ja niiden avulla voidaan koodata, mikä yhteisössä on soveliasta ja mikä ei. Mitä negatiivisten juorujen kohteeksi joutunut on tehnyt ja miten on toimittava, jottei itse joutuisi siihen asemaan

Juorujen avulla ehkä luodaan ystävyyssuhteita ja lähennytään sellaisten kanssa, joilla samanlaisia arvoja ja näkemyksiä elämästä. Tämä siis lyhyesti juoruilusta,  se kuuluu siis elämään. Juorujen kohde voisi olla toista mieltä.

Täysin eri juttu on narsistien (ja toki muidenkin) toimeenpanemat systemaattiset mustamaalauskampanjat, joiden kohteeksi voit joutua jos olet loukannut narsistia, asettunut poikkiteloin häntä vastaan tai et ole tehnyt mitään, hän vaan haluaa säpinää elämäänsä."

http://narskulandia.blogspot.fi/2012/10/narsisti-ja-mustamaalauskampanjat.html


Eli huhut laskevat liikkeelle vihaajat, niitä levittävät typerykset ja ne uskovat idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti