lauantai 14. helmikuuta 2015

I have been banned from the targeted individual support site Peacepink

I joined peacepink.ning.com a while ago and have now been banned from there with no reason given for it. I contributed to the site with a few comments and can't think of any legitimate reason to ban me. Was it because I talked about police involvement in organized stalking? Have some other targeted individuals been banned from there for no reason? Is the site run by fake TI's?


















Update: I received a reply from the administrator that it was a "software error".




1 kommentti:

  1. Onhan tuo selvää kuin pläkki.Itsekin Ti(kokkolalainen TI!) niin tiedän varoa.Kirjoitelen eestiläisen TIn kanssa jolta meinas palaa hihat kun sanoin että olen CIA.n pokapartion kiusattavana Hesassa ja että Cia omistaa Suomen (talokyttä huutaa JOOO! kuuntelusta,mikit toimii molemmin päin) jo talvisodasta alkaen ja että Supon kontrolloimattonuus oli silloin rauhanehto.En ihan kaikkea kyllä hänelle sanonut.- Olen kidutettuna Suomessa akustista häirintää,sähkö- ja elektroniikkashokkeja,slander,tv kaupoissa tänäänkin Kurvin Lidlissä ulkolaissakki n 10 henkeä nuoria sällejä, noin 20v kyttiä heti ovella syynäämässä.Olivat tutustumassa kohteeseen,kulkivat kassalale esti perässä.jäin kaupan eteen ja sipasin pojat videolle. Niiden käytös oli röyhkeä stalkin äänekäs uliseva käytös,se on selvä merkki.Talossa ja huonessani kauempaa kaiken aikaa joku kommentoi,nyt naiskyttä huusi:"SE ON SE".
    Tämä lause on stalkkien sirussa,ne on nyt hokeneet sitä mulle jo vsta 2002 ja aina vain jatkuu.Ei kukaan muuten jaksaisi aina sanoa samaa.Stalkit on psosessoitu hybriideiksi.
    Muutenkin menee oikein hyvin.Koeta kestää, teki ne mullekin haavan joka kesti parantua neljä kuukautta kunnes tajusin alkaa ottaa sinkkiä tabletteina.Meni kolmessa päivässä verihaava kiinni.AI niin kirjoittamisesta että joo:softisti pitää kirjoittaa:niinku:nämähän voivat olla vaikka ehkä jopa poliisista...Eestin TI poika voi olla feikki-TI( reaaliajassa talokyttä huutaa) siinä missä jokainen. -Ihan pyöreitä ja puhtoisia lateluita julkiseen mediaan jos ei tiiä kelle ne menee.terv Tula -täti

    VastaaPoista