Suomi24:n salaliittopalstalta tänään vain pari päivää sen avaamisen jälkeen poistetun ketjun avausviestissä oli linkki kohdeyksilö (targeted individual) Markus Haikaran haastatteluun ja Teemu Vehkalan blogikirjoitukseen aiheesta:
http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/02/gang-stalking-joukkovainoaminen-suomessa.html
Voin vain spekuloida, miksi se poistettiin, mutta on mahdollista, että se johtui siitä, että kirjoitin sinne mm. painavaa asiaa poliisin ja Supon osallisuudesta organisoidussa vainoamisessa sen jälkeen, kun yksi kirjoittaja pyysi minulta todisteita netissä saamastani tappouhkauksesta. Sen jälkeen hän sanoi tietävänsä tai arvaavansa, kuka minä olen ja minun olevan "ihan vitsin sekaisin" ja tivasi, miksi en tee mitään vainoajille. Mutta kuten kaikki kohdeyksilöt tietävät, vainoajat nimenomaan haluavat heidän reagoivan mm. teoilla, joiden perusteella heidät voitaisiin pidättää tai syyttää jostain rikoksesta.
Kirjoitin viimeisen kommenttini ketjuun tänään aamulla, ja kun olin päivällä menossa lukemaan sitä uudestaan, se oli poistettu. On tietysti mahdollista, että siihen oli tullut joku muukin viesti, jonka takia se poistettiin, mutta sitä en voi tietää. Tässä minun ketjuun kirjoittamani kommentit:
----------
Targeted_Finn
15.2.2017 14:50
Ehkä haastateltava olisi voinut selittää asian hieman selkeämmin, jos joillekin tuli se kuva, että tarkoitus on tehdä vainoamisen kohde "hulluksi". Vainottu on tarkoitus saada VAIKUTTAMAAN "hullulta" ihmisten silmissä manipuloimalla hänen ympäristöään, kuten elokuvassa "Gaslight".
Vainoajien tavoitteena alkuvaiheessa on saada kohteelle mielisairaan leima, ja suurelle osalle tehdäänkin virallinen diagnoosi skitsofreniasta tai psykoosista, kun hän puhuu kokemastaan vainosta muille tai esim. laittaa videon Youtubeen. Ja kun ihminen on kerran leimattu mielisairaaksi, niin hänen uskottavuutensa on tuhottu, ja sitten vainotun on entistäkin vaikeampi saada laillista apua.
Niin kävi minullekin, ja skitsofreniasta, jota trollit aina tarjoavat selitykseksi organisoidun vainoamisen kohteen kokemuksille, sen verran, että edes lääkäri, joka minulle lopulta diagnosoi "määrittelemättömän psykoottisen häiriön" keväällä 2013 muutama kuukausi sen jälkeen, kun vainoaminen oli alkanut, ei yrittänyt sitä leimaa minun päälle lätkäistä. Ei se olisi mennyt läpi, koska minulla ei ollut kuulo- tai näköharhoja eikä muita skitsofrenian tautikuvaan liitettyjä oireita. Diagnoosi psykoosista perustui ihan puhtaasti siihen, että minulla oli oletetusti harhaluuloja siitä, että minua vainotaan. Olin siis puhunut joillekin läheisille, että minua stalkataan kadulla, kaupoissa ja autoilla. Tämä sama on tapahtunut lukemattomille muille kohdeyksilöille.
En tuolloin tiennyt organisoidusta vainoamisesta ilmiönä enkä ollut tietoinen siitä, että tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa vainotaan samoilla tekniikoilla, ja kerroin vain näkemästäni ja kokemastani. Perehdyin asiaan vasta kesällä 2014 ja saman vuoden syksyllä aloin kirjoittamaan siitä blogia (Gang stalking Suomessa), mikä johti myös minuun netissä kohdistettuun tappouhkaukseen keväällä 2015.
----------
Tämä oli vastaus siihen, onko minulla todisteita tappouhkauksesta:
----------
Targeted_Finn
16.2.2017 0:50
"No just joo... Ei tappouhkauksia voi laittaa anonyymeille. Luulin, että on tullut henkilökohtainen"
Kyllä sen uhkausviestin esittäjä varmasti tiesi, kuka olen, ja tiedän, mitä sen viimeisellä lauseella tarkoitettiin. Mutta pointti, miksi otan asian esille, on se, että miksi kenenkään tarvitsisi uhkailla minua, jos olisin vain "harhaluuloista kärsivä mielisairas, joka luulee, että häntä vainotaan".
"Stalkataanko muakin kun asun kaupungissa (Helsinki) missä on Suomen eniten poliiseja ja vartioita?"
Jos kyse niissä minun jatkuvissa ohiajoissa olisi ollut vain sattumasta, niin eivät ne toistuisi kaavamaisesti päivästä toiseen, kuten tapahtui pari vuotta, ja loppuisi yhtäkkiä kuin seinään. Selitin asiaa viimeksi marraskuussa:
http://indietarget.blogspot.fi/2016/11/halytysajoneuvoilla-ohiajojen-maara_18.html
Ja esim. nyt on en ole nähnyt tammikuun 20. päivän jälkeen yhtä ainutta poliisiautoa eli melkein kuukausi ilman yhtään ohiajoa. Pitkän aikaa oli niin, että lähes joka ainoa kerta, kun vain kävelin kauppaan ja takaisin, niin matkalla tuli vähintään yksi ja usein useampi poliisiauton ohiajo. Eli jos pitää vääntää rautalangasta, niin poliisi on selvästikin muuttanut taktiikkaansa minun suhteen syistä, joita voin vain arvailla.
Sitten on ollut niitä tapauksia, jossa poliisiauto aivan ilmiselvästi seuraa minua. Tuossa kaksi sellaista:
http://indietarget.blogspot.fi/2016/09/tavallista-ilmeisempi-esimerkki.html
http://indietarget.blogspot.fi/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html
Eivätkä nämä poliisiautoilla ohiajot ja kyttäämiset ole likimainkaan ainoa asia, mitä minun vainoamiseen liittyy. Minulla on paljon kuvamateriaalia katutason stalkkaamisesta, joissa on todistusvoimaa enemmän kuin useimmissa vastaavissa Youtube-videoissa. Ja todisteita systemaattisesta kotirauhan häirinnästä ja ns. kohteen tekemisten kanssa synkronoiduista aktiviteeteista, joilla vainoajat viestittävät, että olen jatkuvan tarkkailun alla. Minun aktivismissa käyttämä sähköposti myös hakkeroitiin vähän sen jälkeen, kun vainoaminen oli alkanut. Tilin tiedoista näkyi, että sinne oli kirjauduttu useaan kertaan päivinä, jolloin en edes ollut ollut koneella.
Ja nämäkin asiat, mitä tuossa mainitsin ovat vain jäävuorenhuippu. Tapaukseeni liittyy paljon muutakin, ja joitakin 3-4 vuotta sitten tapahtuneita asioita en valitettavasti pysty enää todistamaan siitäkin syystä, että ei ollut siinä vaiheessa käytössä kameraa tai äänityslaitteita, joilla tallentaa niitä.
----------
Ja tässä se viimeinen viesti, jossa otin esille myös Supon:
----------
Targeted_Finn
16.2.2017 9:57
Vierestä on helppo huudella, että tekisi sitä ja tätä, mutta ei yksi ihminen pysty tällä hetkellä tekemään juuri muuta kuin kirjoittamaan nettiin tai ottamaan yhteyttä muihin vainottuihin, kun vainoamisen tekee laaja verkosto ihmisiä. Ei varsinkaan, jos mukana on vielä poliisi, kuten organisoidussa vainoamisessa usein on Suomessa, muualla Euroopassa ja erityisesti Amerikassa. Norjalainen riippumaton journalisti Reidar Visser on kirjoittanut tästä artikkelin ja hän sanoo toimintaa "poliisivainoamiseksi ja yhteisölliseksi poliisitoiminnaksi".
http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/police-stalking-and-community-policing.html
Jos joku henkilö on lisätty perusteettomasti Suomessa ns. epäiltyjen rekisteriin, niin poliisi voi perustella vainoamista sillä, että se on muka "ennalta estävää toimintaa", jolle vastaava termi Amerikassa on "proactive policing". Mukana on suurella todennäköisyydellä myös Supo, joka on omien sanojensakin mukaan yhteistyössä vastaavien ulkomaisten järjestöjen kanssa. Siksihän nämä menetelmät ovat samanlaisia kaikkialla länsimaissa, koska eri maiden tiedusteluorganisaatiot tekevät keskenään yhteistyötä.
http://indietarget.blogspot.fi/2016/10/poliisin-ennalta-estava-toiminta.html
Näitä tapauksia ei edes tutkita, jos vainottu (targeted individual) tekee rikosilmoituksen, vaan hänet ohjataan käytännössä aina automaattisesti suoraan mielenterveyspuolelle, vaikka hänellä olisi todisteitakin.
Kyllä tätä asiaa pitäisi tutkia, ja jotain kertoo se, että USA:n hallituksen bioeettinen komissio on järjestänyt virallisen paneelin, jossa vainotut ja sähkömagneettista häirintää kokeneet ja jotkut sitä itsenäisesti tutkineet henkilöt saivat kertoa asiansa. Luuleeko joku tosissaan, että hallitus järjestäisi sellaisen "harhaluuloisille mielisairaille"? Ei tietenkään, vaan tämä oli hallitukselle tapa pestä kätensä, kun sen oli pakko huomioida asia, koska se on saanut jonkin verran julkisuutta jopa Amerikan valtamediassa. Tuossa videossa on tiivistelmä paneelista, mutta siitä löytyy myös pitkä versio Youtubesta:
https://www.youtube.com/watch?v=HMvoWEwdMLY
----------
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti