maanantai 3. syyskuuta 2018

Kohtaamisia vartijoiden kanssa taas kerran käydessäni Hakaniemen ympyrätalon apteekissa

Käytännössä joka kerta, kun käyn Hakaniemen ympyrätalon apteekissa, niin samassa yhteydessä kohtaan vartijoita, poliisiautoja, paloautoja tai ambulansseja rakennuksen vieressä. Niin kävi tänäänkin maanantaina 3.9.2018.

Kun tulin ympyrätalon viereiselle aukiolle, jossa on pyöräparkki, paikalla oli tilanne, johon osallistui kolme vartijaa. Kaksi niistä lähti taluttamaan siitä pois jotain pultsaria ja kolmas jäi aukiolle seisomaan. Otin kuvan klo 15:06.


















Oliko kyseessä aito tilanne vai oliko se katuteatteria, sitä en voi mitenkään varmuudella tietää. Mutta kuten sanoin, kohtaan toistuvasti vartijoita siinä yhteydessä, kun käyn ympyrätalon apteekissa. Eli taas yksi sattuma lisää.

Kun olin laittanut pyörän parkkiin ja lähdin kävelemään viereiseen apteekkiin, niin nuo kaksi pultsaria taluttanutta vartijaa kävelivät minun edellä ja menivät sisään lääkärikeskus Mehiläisen ovista. Tuo sama on tapahtunut ennenkin apteekkikäynnin yhteydessä, eli että vartija kävelee edestä ja menee sisälle noista samoista ovista. Video kuvattu klo 15:08.




Kun tulin apteekista ulos, niin toinen noista vartijoista, jotka kävelivät minun edellä, kun olin menossa apteekkiin sisään, tuli taas hääräämään siihen. Toki tämäkin saattoi olla ihan vain sattumaa. Video kuvattu klo 15:16.



Tässä vielä lähikuva takaviistosta tuosta vartijasta. Kyseessä oli pitkä ja roteva mies, ja hänellä oli päässään lippalakki ja aurinkolasit.





































5 kommenttia:

  1. Minä teen yötöitä lehdenjakajana ja olen nähnyt viikonloppuisin oikeita humalaisten katutappeluita, joihin olen joskus joutunut itse soittamaan ne poliisit paikalle. Tämän vuoksi minua aina vähän jännittää, jos humalaiset kuuluvat korottamaan ääntään, ja minulle tulee oikeastaan vähän turvallinenkin olo nähdessäni vartijoita tai poliiseja, koska heidän läsnäollessaan ainakaan noita tappeluita ei yleensä lähde tapahtumaan tai niihin puututaan nopeasti.

    Siispä anteeksi tämä kysely, mutta miten puliukon herättelyn näkeminen aiheuttaa jolle kulle turvattomuuden tunnetta? Onko kaikki kokemasi häirintä siis juuri näitä poliisien näkemisiä, vai onko kyseessä jotain muutakin, mitä en tiedä? En vain tahdo oikein ymmärtää, miksi juuri Helsingin kaltaisessa suuressa kaupungissa poliisin näkeminen useampaankin kertaan olisi mitenkään erityistä. Näen niitä itsekin kaiken aikaa, enkä koe sitä mitenkään ihmeellisenä, vaikka asun pienemmässä kaupungissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä kohtaa puhuin turvattomuuden tunteesta? Minä vain dokumentoin tänne tapauksia, joissa kohtaan vartijoita ja joihin liittyy mahdollisesti lavastettuja tilanteita (eli ns. katuteatteria, joka on osa organisoitua vainomista monien kohteiden kohdella Suomessa, Amerikassa ja muualla maailmassa). Ei minulla ollut ennen vainoamista läheskään yhtä paljon tällaisia kohtaamisia eivätkä vartijat tulleet kaupoissa jokaikinen kertaa lymyilemään minun viereen ja tekemään läsnäoloaan minulle selväksi. Juuri viimeksi perjantaina ollessani yhden Kallion ruokakaupan kassojen vieressä tutkimassa yhtä alennustuotteiden hyllyä, niin vartija tuli viereen lymyilemään tekemättä mitään ja häneltä petti tällä kertaa pokkakin ja alkoi virnuilemaan. Täysin asiatonta käytöstä ja mahdollisesti myös laitonta vartijalain 6. pykälän perusteella, jossa sanotaan:

      "Vartioimistehtävät on suoritettava aiheuttamatta suurempaa vahinkoa tai haittaa kuin on välttämätöntä tehtävien suorittamiseksi. Vartioimistehtävissä ei saa puuttua kenenkään oikeuksiin enempää kuin tehtävien suorittamiseksi on välttämätöntä. Tehtäviin liittyvien toimenpiteiden on oltava perusteltuja suhteessa tehtävien tärkeyteen ja kiireellisyyteen sekä tilanteeseen kokonaisuutena."

      Tuo vartijan toiminta oli ostoskäynnin tarpeetonta häiritsemistä. Lisäksi tuo vartija käveli minun ohi kahdesti. Ihan puhdasta kiusaamista. Ja kyllä, tällä kertaa pisti vituttamaan, minulla on oikeus käydä kaupassa ostoksilla ilman, että minua häiritään vartijoiden toimesta.

      Tiedoksi, että minä en ole koskaan varastanut mitään mistään kaupasta enkä aiheuttanut minkäänlaista häiriötä ja pukeudun siististi, käyttäydyn rauhallisesti jne., joten en todellakaan ole lähtökohtaisesti mikään epäilyttävän näköinen/oloinen henkilö. Se on jo aivan täysin selvää, että minut on lisätty jollekin listalle ja vartijoille annetaan ohjeeksi stalkata minua. Sitä ei todista yksi yksittäinen tapaus sinänsä, mutta kun tapauksia tulee paljon, niin todisteet kumuloituvat ja niistä tulee kokonaisuus, joiden perusteella voi todennäköisin syin todeta, että kyse on vainoamisesta.

      Poista
    2. "En vain tahdo oikein ymmärtää, miksi juuri Helsingin kaltaisessa suuressa kaupungissa poliisin näkeminen useampaankin kertaan olisi mitenkään erityistä. Näen niitä itsekin kaiken aikaa, enkä koe sitä mitenkään ihmeellisenä, vaikka asun pienemmässä kaupungissa."

      Tätä on kysytty ennenkin jo olen vastannut siihen moneen kertaan. Kyllä, Helsingissä näkee tietenkin poliisiautoja, mutta kuinka paljon niitä tilastollisesti näkee luonnostaan? Se ei ole normaalia, että esim. jokaikisellä kävelyllä lähikauppaan näkee poliisiauton, kuten minulle tapahtui jossain vaiheessa, ei edes Kalliossa/Hakaniemessä. Siihen aikaan, kun näin poliisiautoja kaikkein eniten, liikuin itse asiassa vähemmän ulkona kuin viime aikoina, vaikka sen pitäisi tilastollisesti olla juuri toisinpäin: mitä enemmän liikkuu ulkona, sitä enemmän näkee poliisiautoja. Ihan yksinkertaista tilastotiedettä, eikö totta? Viime syksystä lähtien oli ensimmäistä kertaa moneen vuoteen myös monien kuukausien jakso, jolloin en nähnyt juuri ollenkaan poliisiautoja, ehkä pari kertaa kuukaudessa. Ja samaan aikaan yksi toinen vainottu, jonka olen tavannut monesti joukkovainottujen kokoontumissa, kertoi että hän oli yhtäkkiä nähnyt kymmeniä poliisiautoja yhden kuukauden aikana, vaikka hänellä ei ollut aiemmin ollut sellaista ollenkaan. Ja hän asuu samassa kaupunginosassa, eli jos kyse olisi ollut siitä, että poliisi oli yhtäkkiä lisännyt läsnäoloaan täällä dramaattisesti, niin minunkin olisi pitänyt nähdä niitä poliisiautoja paljon. Mutta ei, en nähnyt. Joskus poliisiauto oli myös ajanut edestakaisin ja useampaan kertaan ohi samassa tilanteessa.

      Nyt keväällä poliisi on tehnyt sitä pitkästä aikaa taas enemmän ja se osuu samaan aikaan, kun olen alkanut tehdä tiivistä yhteistyötä muiden vainottujen kanssa. Itse asiassa minua stalkattiin useiden poliisiautojen toimesta toukokuussa kahtena päivänä juuri siinä yhteydessä, kun tapasin yhden toisen joukkovainotun aktivismiin liittyen. Aikamoinen sattuma, eikö vain?

      Sitten on vielä erikseen joitain yksittäisiä tapauksia, joissa on vaikuttanut hyvin ilmeiseltä, että kyse oli poliisiautoilla stalkkaamisesta. Tuollaiselle toiminnalle on myös englanninkielinen termi "conspicuous surveillance" eli "helposti huomattava tai ilmeinen tarkkailu", ja sitä käytetään ilmeiseti "ennaltaestävän poliisitoiminnan" keinona Suomessa ja esim. Amerikassa, jossa toiminnalle on luotu termi "problem oriented policing". Tällaisessa toiminnassa on muka kyse rikollisuuden ja järjestyhäiriöiden ennalta ehkäisemisestä, mutta järjestelmää käytetään väärin ja mm. aktivistien, korruption paljastajien tai jollain tavalla ei-toivottujen henkilöiden ahdistelemiseen ja vainoamiseen. Tuo toiminta on kyllä muutenkin perustuslain vastaista, joten ei sitä voi ylipäätään käyttää "oikein".

      Tässä linkkejä aiempiin kirjoituksiin, joissa on valokuvia ja videoita tuollaiselta ilmeiseltä stalkkaamiselta vaikuttavista tilanteista:

      https://indietarget.blogspot.com/2018/08/videoita-yhdesta-ilmeisesta.html
      https://indietarget.blogspot.com/2018/08/poliisiautoilla-seuraamista-ja.html
      https://indietarget.blogspot.com/2016/09/tavallista-ilmeisempi-esimerkki.html
      http://indietarget.blogspot.com/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html

      Poista
    3. "Onko kaikki kokemasi häirintä siis juuri näitä poliisien näkemisiä, vai onko kyseessä jotain muutakin, mitä en tiedä?"

      Ei, vaan siihen on sisältänyt todella paljon erilaista ahdistelua ja vainoamista, kuten kotirauhan rikkomista naapureiden toimesta, luvatonta teknistä tarkkailua, aktivismissa käyttämäni sähköpostilaatikon hakkeroimista, epäilyttävää käytöstä siviiliasuisten ihmisten toimesta kaduilla, stalkkaamista. En ole edes kertonut täällä blogissa läheskään kaikkea, mutta paljon kuitenkin, joten ei muuta kuin lukemaan aiempia blogikirjoituksia, jos asia todella kiinnostaa.

      Poista
    4. I am not a Finn but I have lived in Finland for 4 years. I totally agree with everything you say, because I have seen many instances of gang stalkings. police is corrupt and they part with criminal gang stalkers. They hacked my electronic devices, apple mac-book and android cellphones, the can also predict you shopping patterns so they can poison your favorite edible Items before you get to the shop, I felt that in S-Market, and I was more comfortable shopping at K-Market. I was ganged stalked using color coding, large number of crowed wearing the same color in different areas to mislead me. They have people everywhere, in police forces, in courts, academia and hospitals, they easily tag you with paranoia, schizophrenia, etc and force you to take drugs, in a mandatory stay in a mental hospital I was told by a good doctor that US defense was behind it. It was as they were doing it for fun and research goals. At the time I was in Finland I tried to find people with similar problems, I was isolated and I felt very lonely and helpless, I was imagining other people going through similar things and I wanted to save myself and help others as well by speaking out, but it was like a psychopath take over, people wouldn't listen to you, they wont believe you out of ignorance or fear. I think it is even worse for foreigners and refugees who are much easier targets without a network to support them, and they are speechless, I heard from a Finn that they can beam cancer and even heart attacks to victims via DEW from behind the walls and by using corrupt neighbors. Microwave weapons are cheap and not regulated. In my case I was under attack by Zionist churches in Finland. They bribed me first when I rejected their offers they started to attack me using their whole arsenal. Many won't believe such things are happening I don't blame them, I myself despite all the unfortunate events had a very hard time to believe such things are happening in such a beautiful country. A Finnish Doctor named: Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde has talked about all this and she has books on related topics. It's terrible how deceptive and corrupted governments are. They commit such crimes in international settings with psychopath intelligence agents around the globe. I am glad you wrote and shared your experiences. I did not expect that from a Finn.

      Poista