sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tänään sunnuntaina voimakasta elektronista häirintää

Tänään sunnuntaina 8.5. minua on kidutettu heti aamusta alkaen. Pääasiallisina oireina ovat voimakas polttava kipu jaloissa, pistely jaloissa, käsissä ja sukuelimissä, käsien puutuminen ja voimakas suhina korvissa. Kuten ennenkin, suojautuminen ja myös suihkussa käyminen lievittää huomattavasti oireita.

Samanlaista voimakasta elektronista häirintää oli myös viime torstaina ja perjantaina, lauantaina se ei ollut aivan yhtä rajua. Matalan intensiteetin säteilytys on käynnissä käytännössä 24/7 kotona ollessani, ja sitten on välillä näitä päiviä, joina se nostetaan kidutustasolle.

5 kommenttia:

 1. Häirintää voimistettiin entisestään heti sen jälkeen, kun julkaisin tämän päivityksen, tai itse asiassa jo samalla, kun aloin kirjoittamaan sitä.

  Tietoliikennettäni seurataan 24/7, kuten kaikkien organisoidun vainoamisen kohteiden, mikä on minun vainoajille varmasti ihan helppoakin, koska minulla ei ole mitään erityisiä tai ylimääräisiä suojauksia tietokoneella. Se siis selittää sen, miten tekemisiini netissä voidaan reagoida reaaliaikaisesti, jos se nyt jotakin ihmetyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tätä on kaiken aikaa,terroria omassa kodissa myös uima-altaassa. Kirjoitan kutakuin päivittäin asiasta n 40-50 raporttia sisämin,ulko,valvira etc ja olen hankkinut kakkosgsmn, johon öisin, kun valvonta raiskaa,soitan tuskanhuutoja.Koko kampanja on täyttä raiskuu- ja sotatointa.Kuitenkin tila ja rauhantila on ihan "hintsusti" vähän parannut tämän kirjoittamisen avulla.Tsdemppiä Sinulle,Tuula K

   Poista
 2. Kello on nyt päälle klo 1 aamuyöstä, ja kun yritin alkaa nukkumaan, niin alettiin tuottamaan kipua ja epämiellyttävää tunnetta erityisesti sukuelimiin. Jotkut muut vainotut ovat kertoneet samanlaisesta ja kuvanneet sitä "elektroniseksi raiskaukseksi". Itse sanoisin sitä elektronisen raiskauksen yritykseksi.

  Istualtaan on helpompi suojata alapää kietomalla ympärille monin kerroin EMF-suojaukseen tarkoitettu lakana. Se ei kokonaan vie pois oireita, mutta lievittää niitä kuitenkin selvästi.

  VastaaPoista
 3. Maanantaiaamuna 9.5. klo 7 jälkeen sama sukuelimiin kohdistettu häirintä jatkui heti herättyäni ja samaan aikaan yläkerran asukas laski voimalla vettä.

  Vessan vetäminen ja veden laskeminen synkronoidusti sen mukaan, mitä tarkkailtavana infrapunakameralla tai jollain vastaavalla laitteella oleva vainoamisen kohde tekee, on organisoituun vainoamiseen tyypillisesti kuuluvaa kotirauhanhäirintää ja ehdollistamista. Esim. eilen yläkerran naapuri alkoi laskemaan vettä heti, kun tulin pois suihkusta, ja jatkoi sitä noin 15 minuuttia. Tämä vain esimerkkinä, hän tekee samaa toistuvasti.

  Se on samalla sekä kiusaamista että ehdollistamista tai "ankkurointia", jossa vainoamisen kohde on tarkoitus saada yhdistämään tämä sinänsä arkinen asia vainottuna olemiseen. Periaate on sama monien muiden vainoamisen peruskikkojen kohdalla, eli itsessään alun perin harmittomasta asiasta tulee stressiä aiheuttava tekijä. Kun ankkurointi on tehty, saman stressireaktion voi aiheuttaa sellainenkin teko, jota ei ole tarkoitettu vainotun kiusaamiseksi tai häiritsemiseksi. Itse olen aika hyvin pystynyt purkamaan kohdallani ehdollistamista, eikä vainoamiskikoilla ole enää samaa vaikutusta kuin vainoamisen alkuvaiheessa.

  VastaaPoista
 4. Raju kidutus jatkuu edelleen, ja tilanne on nyt se, että Helsingin Kalliossa sijaitseva kerrostaloasuntoni on juuri nyt käytännössä asumiskelvoton. Muuttaisin kyllä pois, mutta se ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista johtuen tietyistä syistä.

  VastaaPoista