perjantai 13. toukokuuta 2016

Minua vastaan mustamaalauskampanjan aloittanut henkilö jatkaa yksinpuheluaan Suomi24:n keskusteluissa

Tässä viimeisimmät viestit elektronista häirintää käsittelevässä ketjussa:





















http://keskustelu.suomi24.fi/t/13794931/sateilytys-on-rikos-ihmisyytta-vastaan

Ja alla vielä kopioituna kyseisen kirjoittajan viestejä toisessa ketjussa siitä lähtien, kun hän aloitti siellä mustamaalauskampanjansa. Laitan ne tähän siksi, että ne ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka pitkälle joku voi mennä, jos haluaa tuhota jonkun maineen.

----------

tifi.on.stalkkeri
7.5.2016 23:08

Tämä TiFi on on itse stalkkeri/trolli. Tässä esittää uhria, itse asiassa pelottelee gs-uhreja. Taitaa olla yhteistyössä poliisien, ambulanssikuskien ym kanssa. -Olen ajatellut,että kun ei siitä eroonkaan pääse, yritän käyttää hyödyksi. Nyt on kahden muun stalkkerin kanssa vallannut peacepinkin suomi-yhmän.

mikä.ihmeen.tifi
8.5.2016 6:56

Taas tämä sama. Rehellisesti sanoen, en tiedä ihanko oikeasti kuvittelet, että olisin kateellinen blogistasi vai onko naamioitu hyökkäy/puolustatuminen, että muut luulisivat niin. Voihan olla,että olet niin itsetuntovammainen, että omanarvontuntosi on tuosta blogista kiinni.-Luulisi sinun tajuavan, kun tiedät ikäni ja elämänhistoriani,että tuollainen blogi on minulle EVVK. -Ja ethän edes itse KIRJOITA siinä nk.muut blogistit tekevät. Julkaiset vain muualta lainaamisiasi juttuja ja epäselviä videoita.

Minun perässä olet ollut kuin perskärpänen. Kaksoisrooli:usein olet vain kirjoittanut viestini perään:tuollaista voi oikeasti tapahtua ja sitten heti mainos: linkki blogiisi.

Jos olisi samaan ihmiseen yhdistettynä minuun kohdistuva laaja-alainen, mielikuvituksellisen monipuolinen vaino ja sinun energiasi ja kirjoitustaitosi, siinä olisi blogi.-Jossakin tuolla amerikoissa on näitä erityishenkilöitä, nk. esim.M.Rich tai tämä Jansson.

En tiedä, oletko vain narsisti-trolli vai stalkkaatko enemmänkin kuin ,mitä täällä ja nyt peacepinkissä kahden stalkkerin kanssa on havaittavissa.

Joskus alussa ilmoitin sinulle, että tulen kohtelemaan sinua nk. aitoa uhria, vaikka takanapäin epäilen muuta. Ihan oikeasti mietin, mikä auttaisi tässä virka-autoajelussa. Päädyin EMDR-terapiaan, mikä raivostutti sinut: mielestäsi minä vain yritin estää sinua kirjoittamasta. -Jälkeen päin on tullut vastaan vainottujen auttamiseen erikoistuneen lakifirman mainos. Siellä on useita psykologeja, joiden palveluihin kuuluu EMDR-terapia.

En enää käyttäydy kuin kaveri, vaan alan paljastaa sinua ihan järjestelmällisesti. Menit rajan yli siellä peacepinkissä. Jos olet ihan vain vainon uhri, niin eihän tämän paljastelun pitäisi sinua häiritä.

tifi.ei.pelkkä.uhri
9.5.2016 17:00

Minun puolestani vaikka viisi miljoonaa. Ihan sama. TiFi:n hyökkäykset täällä suomi24:puolella olen enimmäkseen ottanut naureskellen vastaan ja rauhoitellut häntä kuin itkupotkuraivarin saanutta lasta. Nyt tuolla peacepinkissä on käynnissä raju stalkkaus minua kohtaan:Tämä kauhea uusi female, entinen koulukiusattu male ja siellä Indietargetina esiintyvä TiFi ja jkv vaimeasti säestävät jotkut muut. -Onko tarkoitus häätää minut pois ja jatkaa stalkkausta muualla vai tuhota koko ryhmä? En tiedä.

TiFi:n pulma on, että hänen vainonsa on niin yksitoikkoista. E-häirintä on vuorokaudesta toiseen samanlaista, vähän kohdistuspaikat kehossa vaihtelevat ja intensiteetti. Ja sitten jkv.poliisiautoja ja ambulansseja, joiden raportoinnille lähinnä naureskellaan.

Mielelläni antaisin omasta variaatiostani hänelle. Osaisi kirjoittaa niistä hyvin.

hirvitys.on
9.5.2016 23:54

Niinpä, ei ole tehnyt mitään tämä stalkkeri, ei ole sanonut, ettei voi tapahtua, on vaan syyttänyt stalkkauskuvauksiani rotan tuottamaksi , ehkä jopa koneelliseksi spämmiksi, jne. Kyllähän stalkkeri osaa sanansa asettaa ja turha luulla,että rupeaisin "väittelemään " asiasta hänen kanssaan. OLEN TÄYSIN VAKUUTTUNUT SIITÄ,ETTÄ TiFi ON STALKKERI. Jokainen voi minun puolestani ajatella, mitä tykkää. On kylmäverisen tunteeton tyyppi. Jos joku on eri mieltä, lyttää tämän sanomalla toista mitättömäksi paskaläjäksi. Itse on narsistinen.

SATLKKERI, STALKKERI, STALKKERI . Pahasti häiriintynyt ihminen.

Miten mustaa voisi mustamaalata.

kammotukset
10.5.2016 1:38

Kirjoittelen tässä, kun näköjään järjestetään kuumat oltavat, heti kun yritän makuulle mennä.

Käväisin peacepinkissä. Siellä tämä Indietarget aloitti viestinsä: Joo,... Minä joskus alkuaikoina siellä aloitin viestinini niin, alkoi heti matkia. Sai mukaansa muutaman muunkin.

Matkimistahan siellä nytkin käytetään:Indietarget eli TiFi siellä luetteli tilanteita, joissa olen kertonut joutuneeni kotonani rajun elektronisen hyökkäyksen kohteeksi, omina tilanteinaan, hänen naapurinsa on silloin laskenut vettä, että niin mitättömästä kyse. (Esim. minulta on isketty taju kankaalle, kun olen jotakin tiettyä asiaa läppärillä alkanut tehdä, kerta toisensa jälkeen. Lounaan syöminen on estetty sillä, että on pantu veri lentämään nenästä heti, kun olen pöydän ääreen istunut, välillä liitetty kova meluhäirintä, jne.)

Muutenkin mitätöivästi rääpien toisteli sanatarkasti kuvauksiani.Sai kuulostamaan halveksittavalta ja naurettavalta.( Mutta ei sanonut,että ei pidä paikkaansa.)

Tämä kammofemale on tehnyt sitä vielä systemaattisemmin raivoisaan lyttyyn lyövään tyyliin.

sairas.tifi
11.5.2016 2:09

Kun kronologiselta iältään aikuinen narsisti saa raivarin, hänen sisällään raivoaa kolmivuotias lapsi.

paljastelen.vähitellen
11.5.2016 2:38

Ei kai stalkkeri lähde syyttämään toisia stalkkereiksi.

Pacepinkin ryhmässä on suurin osa sellaisia jäseniä, jotka eivät koskaan kirjoita sinne mitään, mutta linjoilla näkyvät. -Voivat tietenkin käydä lueskelemassa muita juttuja, blogeja, jne.

-Kaikki, mitä minä olen sinne kirjoittanut, on mennyt samantien stalkkereitteni tietoon. Osan viesteistäni olen kirjoittanutkin heidän tiedokseen.

Yhtä sinne kirjoittelevaa jäsentä olen avoimesti epäillyt myös stalkkeriksi, muiden vaihtoehtojen ohella. Jokin aika sitten hän pullisteli saaneensa ryhmän haltuunsa, olevansa sen kingi.

Minua hän on siellä "stalkannut" tai stalkannut. Nyt tehnyt yhteistyötä minua vastaan tämän kammofemalen kanssa.

Katsokaa ihmeessä se TiFi:n ehdottama video narsistista kokoamassa ihmisiä jota kuta vastaan. Niin näette, minkälainen en ole ja mitä en tee. Saattaa kuvata TiFi:ta itseään.

rikolliskerho
11.5.2016 2:17

Siellä tämä Kanadasta tullut omituinen tyyppihän alkoi myös matkia minua. TiFi ilmoitti hänet ystäväkseen. Ja siellä peacepinkissä nyt tämä kanadalainen ja kummallinen tyyppi nyt niin läheissti vaihtavat tietoja. Se toinen outokin tässä matki viime kesän juhannusdataani. Eli nämä kaksi ovat stalkkeri TiFin ystäviä.

Kyllähän siellä yksi tyyppi on esittänyt näkemyksen, että suurin osa siellä on stalkkereita.

saatan.selata.kopioita
10.5.2016 7:40

GS-ketjuja on poistettu paljon. Ei voi enää lukea. Enkä rupeaisi todisteiden esiin kaivamisvaivaa näkemäänkään.

- TiFi oli voimallisesti esittänyt jo jonkin tiettyä näkemystä asiasta A. Minun vastaani tuli jostakin erilaista tietoa. Ihmettelin, että mitenkäs se homma nyt oikein on.

Aikaisemmin gs-ketjuissa kirjoitteli ahkerasti nimim. gang stalking. Oli tyyliltään jähmeän aggressiivisen syyttävä. Toisti samoja asioita.

Nyt kun rupesin ihmettelemään, tämä gang stalking ilmaantui. Yhdessä TiFi:n kanssa julkaisivat ihmettelyni jälkeen puolen metrin viestejä, joissa minut jyrättiin ja annettiin ymmärtää,että asia on nk. TiFi on siitä kirjoittanut.

Minulla on taipumusta ihmetellä ja pitää eri vaihtoehtoja auki.Tämä TiFi:lle myrkkyä. On käynyt kimppuun, syyttänyt siitä, että epäilen häntä valehtelusta. On nimittänyt mitättömäksi paskaläjäksi ja käskenyt olla hiljaa. En ole viitsinyt ottaa henkilökohtaisesti. Olen vain kirjoitellut: rauhotus nyt, en ole mitään epäillyt, ihan ihmetellyt, kun en osaa vetää johtopäätöstä.

Kun nyt niin pelännyt,että epäillään valehdelleen, pitäisi kai ruveta epäilemään.

itsesuojelu.pakollista
11.5.2016 11:52

Selailin ottamiani kopioita ketjuista. TiFi:ta on epäilty jos jostakin : mm. olisi palkallinen trolli, kirjoittelisi autoajeluista viedäkseen huomion pois tärkeämmistä asioista, sun muuta. Kun olen pyytänyt TiFi:ta kirjoittamaan jostakin asiasta ja on sen tehnyt, olen kiittänyt hyvästä jutusta. TiFi:ta ehdittiin syyttää jo siitäkin,että kehuu omia kirjoituksiaan. Kun on niin salaperäinen, on hyvä projektioiden kohde.

MUTTA kun minua avoimesti stalkataan, ei ole kyse luulostani.

TiFi voi sille kaverilleen, kammofemalelle, viedä terkkuja: yksi stalkkeri sinne tai tänne, yhden tekevää, kun niitä kumminkin on koko ajan sadoittain kimpussa.

pääsipä.siitä.eroon
11.5.2016 20:54

Menkääpä saliittoteoriaan lukemaan, kuinka siellä Gang stalking kumoaa Suomimafian -ketjussa TiFi-imagea pestään puhtoiseksi.

pelottava.mummu
12.5.2016 2:50

Niin ja blogissaan mstamaalaa minua siitä,että häikäilemättömästi mustamaalauskampanjoin häntä vastaan. on sinne ottanut valikoituja kohtia näistä viesteistäni ja omistaan.

On kammottava tyyppi. Sanoo,että trollit ja stalkkerit ovat yhteiskunnan alinta pohjasakkaa, ihan paskaa. Itse on sellainen.

Kauheeta: palopäällikön auto on joskus ajanut kolme kertaa kahden viikon aikana ohitse. -Kun saa ihmiset väittelemään tällaisista asioista, jää huomaamatta ne viitteet, jotka kertovat,että on stalkkeri, ainakin sivuammatiltaan.

Hyi helvetti, mitä kaikkea tämä maa päällään kantaa.

apinaa.pahempi
12.5.2016 7:12

Jos teillä on näkemyksiä tästä TiFi -tyypistä, kirjoittakaa tänne.

Kyllähän netissä jos jonkinlaista häiriinnyttä tyyppiä on toisten kimpussa tai käyttämässä materiaalina oman imagen tai valtakunnan luomisessa, nk.TiFi on minua käyttänyt.

luonto.tuo.terveyttä
12.5.2016 17:24

Jossakin ketjussa kirjoitti, että on keskittänyt toimintansa nettiin kymmenen vuoden ajan.

Nuoremmillakin vaikea pysyä ajantasalla näiden ilmiöiden kanssa,saati sitten tällaisen mummon. -Mutta en ota henkilökohtaisesti.

TiFi:lle neuvoksi:pane kone kiinni, lähde uimastaduinille uimaan, meren rantaan kävelemään,tai Nuuksioon.

----------


Että näin. Ei noita minuun kohdistuvia väitteitä kannata enää edes kommentoida mitenkään, koska ne ovat niin kaukana todellisuudesta, puhdasta parodiaa. Kirjoittaja vaikuttaa tosin niin vakuuttuneelta asiastaan, että huumori lienee tahatonta.

6 kommenttia:

  1. Minua mustamaalaava henkilö on päässyt taas vauhtiin pienen hengähdytauon jälkeen. Tässä hänen viimeisimpiä viestejään Suomi24:n keskustelusta:

    ----------
    toisto.vahvistaa
    15.5.2016 10:13

    NÄKÖKULMIA nro 1.

    KUN TARPEEKSI USEIN TOISTAA IHMISILLE JOTAKIN, SE MUUTTUU TOTUUDEKSI.

    (Seuraavassa voi olla muitakin tavotteita, monta kärpästä yhdellä iskulla.)

    Olen vuoden verran liikuskellut gang stalkingiin liittyvissä ketjuissa ja silmille on hyppinyt hyvin usein TiFi:n eli Indietargetin lyhyt viesti tyyliin "voimakasta elektronista häirintää ollut käynnissä", pienin variaatioin. Ja tietenkin linkki blogiin.Ihan keskellä sellaisiakin asioita,joihin ei mitenkään liity. Jos on liittynyt aiheeseen on ollut pidempi tiivis kuvaus.

    Niin,että onhan se kumma, jos ei jo uskota.

    tifi.on.surkimus
    16.5.2016 13:10

    En voi kieltää tai myöntää, kun ei tiedä näistä korkean tason jutuista.-MUTTA tämä TiFi eli indietarget jäi kiinni stalkkaamisesta, porukalla, siis minuun kohdistuvaan. Mukaan oli tilaustyönä työnä tullut ,TiFi:n avustama ryhmään, kammofemale, joka pahimman avoimen stalkkauksen suoritti.- Minulla on itsesuojeluosasto saanut hälytyksen. Ja se toimii.

    Minusta on jo peacepink-ryhmässä tehty syntipukki. TiFi sielläkin innokkaasti tukee käsitystä, että olen riidanhaastaja. -No,ryhmän ulkopuolinen, yhteinen vihollinen tiivistää ryhmää, kun voidaan projikoida tähän syntipukkiin kaikki paha.- Ihan vapaasti vain, mielelläni olen avuksi.

    ihan.oikea.TI
    16.5.2016 13:29

    Ei ole sama tyyppi kuin työpaikkakiusaamispalstalla. En ole siellä koskaan käynytkään.

    Kyse on siitä, että peacepinkissä oli kyllä vähän kiusanhenkeäkin ollut. mutta en ollut ainoa kohde. Sitten yllättäen stalkattiin oikein kunnolla, avoimmimmin toimi tämä TiFI:n kautta sinne tullut kammofemale, joka yleisten alkulirkuttelujn jälkeen kävi kimppuuni ihan kunnolla.En ollut hänelle mikään outo tapaus. Tämä TiFi eli Indietarget innstui:minä kanssa. Ja vähän stalkkaili.

    Oli järkytys, kun itsesuojeluosastoni tunnisti vaaran ja hälytti.Nimittäin tämän TiFi:n osuudesta.

    Olin kyllä vainoni suhteen erilainen. Lähes kaikki muut kuulevat puhetta päässään. Mutta oli myös e-häirintää, josta kyselinkin linkkejä tietolähteisiin ja sain. Tavanomainen gang stalking oli enimmäkseen vieras asia. Siitä kirjoittaminen on saattanut ärsyttää.

    Saavat pitää hauskaa keskenään. En eroa, koska siellä nyt on paljon muutakin kun suomi-ryhmän seinä.
    ----------

    VastaaPoista
  2. Nyt minua mustamaalaava henkilö on puhunut minusta jo uhkailevaan sävyyn:

    ----------
    EiTarviKauanOdottaa
    17.5.2016 23:33

    Ei olisi jätkällä varaakaan kommentoida, kun on lähtenyt stalkkereitteni hommiin. Siellä ryhmässä ei ole kuin yksi. joka tuntee gang stalkingin, omastakin kokemuksesta. Tämä pohjoisen poika, tiedonetsijä. Sen takia muut on ollut helppo saada mukaan, ihan nk.alimman tason pelinappulat muuallakin. Olen jo niin konkari, etten ota henkilökohtaisena loukkauksena, mitä pelinappuat käskystä , omasta mielestään VAIN, tekevät pari kolme kertaa kukin.

    Tiesin siihen ryhmään mennessäni, että en siellä voi olla kuin lyhyen aikaa. Stalkkerini pitävät huolen siitä. Siksi kiirehdin hommiani siellä.

    Muuten, maksettiinko sinulle edes. Kai tiedät, miten niiden käy, jotka ottavat inhan homman vastaan. Homman hoidettuaan joutuvat katoamaan maisemasta, esim. muuttamaan tästä talosta pois.

    Ehkä saat jatkaa nettioliona, kunhan vaihdat aihetta. Jään odottelemaan, mitä sinulle tehdään.-Olen nähnyt tämän saman kuvion niin monta kertaa.

    jänskättää
    17.5.2016 23:40

    Nyt seuraamaan, miten TFin :n eli Indietargetin käy. Tähän mennessä ne, jotka ovat ottaneet vastaan jonkin inhan homman minua vastaan, ovat joutuneet vaihtamaan maisemaa. Olisiko se vaikka ero rakkaasta blogista.
    ----------

    VastaaPoista
  3. Minua mustamaalaava Suomi24-kirjoittaja jatkaa edelleen. Hän ilmeisesti todella on vakuuttunut asiastaan, ainakin sen vaikutelman olen saanut. Nyt hän sanoo "profiloivansa" minua. :D

    ----------
    tactics.profilointi
    12.6.2016 20:11

    Keskinäinen asia tarkoittaa sitä, että selvitän tätä peacepinkissä tapahtunutta stalkkausta vain nimimerkki TiFi:n, eli meidän kahden välillä, koska me olemme vuoden verran liikkuneet samoissa suomi24 ketjuissa ja avoimiakin sanomisia puolin ja toisin on ollut. (En voi käsitellä suljetun ryhmän asioita täällä.)

    Nuo blogiin otetut viestini ovat alkureaktiota jonkin asteiseen järkytykseen tapahtuneen takia. Myöhemmin, kun rupesivat ajatukset selkiytymään, inditarget ei enää liittänyt niitä viestejä blogiinsa.

    Seli, seli ja nauramista, vastapuolen täydellistä lyttäämistä ja halventamista. Sehän on kuulunut tapoihisi.

    Ja toistan vielä, profiloin verkkoilmiötä/oliota/eliötä, en jotakin todellista henkilöä, koska sellaista en ole tavannut. Ja vain näiden gang stalking ja e-häirinnän asioiden osalta. Tällä TiFi:lla saattaa itsellään olla eri käsitys kuin mihin minä päädyn. Ja varmasti julkisesti ainakin onkin.

    Profiloinnista kerron joskus myöhemmin kerralla.

    Nyt saatan itse tarvita sitä, että jkv. selvitän viesteissään olevia taktiikoita, ottaen huomioon, mitä on esiintynyt ennenkin.

    Jos nyt TiFi:n tukijoukot käyvät kimppuuni, ne sehän vain todistaa, että...
    ----------

    Siellä Peacepinkissä ei ole tapahtunut mitään muuta kuin se, että kyseinen henkilö vihjaili jatkuvasti ja esitti myös suoria syytöksiä, että minä ja jotkut muut "stalkkaavat" siellä. Käytännössä se meni niin, että mitä tahansa kertoi itselleen tapahtuneen, tai käytti jotain ilmausta, jota hän oli aiemmin käyttänyt, niin se oli tämän henkilön "matkimista" tai "stalkkaamista". Siinä kaikki.

    VastaaPoista
  4. Nyt sitten tällainen avautuminen siitä, kun kävin maanantaina Peacepinkin Suomi-ryhmässä kirjoittamassa vain tämän lyhyen viestin:

    "Joku on näköjään jakanut minun blogin facebookissa, melkein 2500 lukukertaa jo tullut tänään."

    ----------
    ei.tarvi.esittää
    14.6.2016 4:31

    Siellä oikeasti ja ankarasti vainottujen suomi-ryhmässä TiFi riemumielisenä esittää, että hänen blogilleen on tänään (eli eilen) tullut 2500 käyntiä kun joku on Facebokissaan pistänyt sen jakoon.
    -joko ne tukijoukot aktivoituivat
    - joka tapauksessa blogi, blogi,blogi
    Blogi on omanarvontunnolleen ylenmäärin tärkeä. Aikaisemmin, kun joku oli eri mieltä, TiFi rääpi:oletko eri mieltä sen takia, että blogillani on 30 000 kävijää. Seuraavaksi: Oletko eri mieltä, kun blogillani on 40000 kävijää. Seuraavaksi sitte: oletko eri mieltä, kun bogillani on .. TOTTAKAI BLOGIN KÄVIJÄMÄÄRÄ ON TOTUUDEN PERUSTA.

    Ällöttää niin tämä vainon uhrina esiintyvä, toisten kärsimyksistä elävä tyyppi, että en voi muuta kuin toivoa, että oikeasti joutuisi vainon kohteeksi.

    kysyy.oikea.TI
    14.6.2016 5:56

    Käväisin katsomassa blogia. Siellä on kuvasarjaa pienin välein poliisiautoista, ambusta, ym.
    HERÄSI EPÄILY, TUKEEKO POLIISI TiFi:ta UHRIN ROOLIN YLLÄPITÄMISESSÄ? Sen jälkeen minä, ihan oikea vainon kohden, poliisinkin taholta, sen asetin epäilyksen alaiseksi.

    Historiaa:
    Kun minut reilu vuosi sitten käytiin riksusta houkuttelemassa gs-ketjuihin, tuli vastaan se, ett TiFi jatkuvasti esitteli poliisiautojen ajeluja, ja ambulanssien. Kun ei niitä kovin tiheään ajellut eikä mitään muuta tehty, ihmettelin. Ajattelin sitten mahdollisuutta, että on tapahtunut herkistyminen. Että tulee stressireaktio joka kerta.
    Pohdin asiaa. Tulin tulokseen, että EMDR-terapia olisi turvallisin ja tehokkain tapa hoitaa herkistymät pois. Esittelin sen. TiFi kävi raivona kimppuuni.Oli käsittänyt niin, että minä haluan herkistymät pois, ettei TiFi voisi enää kirjoittaa poliisiautoista. -Siis minä halusin estää häntä kirjoittamasta!!!

    Joku ehkä auttoi tajuamaan, mitä olin tarkoittanut. TiFi rauhotteli minua sitten, ettei häntä poliisiautojen näkeminen haittaa, mutta että oli huomannut USA:ssa jonkun naisen kirjoittavan poliisautojen jahtailusta. Päätti sitten itsekin ruveta kirjoittamaan.

    Kerran sitten palopäällikön auto oli ajanut kolme kertaa ohi kahden viikon aikana. TiFi kävi varmaan kuukausia väittelyitä siitä, oliko sattumaa vai seuraamista. Mieleen jäi, kun yritti saada ihmisiä väittelemään. Kun ei kukaan enää viitsinyt, nimitteli vaikka miksi luusereiksi. Pyysi, että löytäsivät jonkin älykkäämmän kuin edelliset, jotta saisi vähän haastetta.

    ONKO EDELLÄ KUVATTU TOIMINTA TYYPILLISTÄ AIDOLLE UHRILLE?
    ----------

    VastaaPoista
  5. Mustamaalaaja muuntelee myös sanomisiaan joka paikassa sen mukaan, että näyttäytyisin mahdollisimman huonossa valossa, kuten näiden kommenttien välillä:

    ----------
    Ei olisi jätkällä varaakaan kommentoida, kun on lähtenyt stalkkereitteni hommiin. Siellä ryhmässä ei ole kuin yksi. joka tuntee gang stalkingin, omastakin kokemuksesta. Tämä pohjoisen poika, tiedonetsijä.
    ----------
    Siellä oikeasti ja ankarasti vainottujen suomi-ryhmässä TiFi riemumielisenä esittää, että hänen blogilleen on tänään (eli eilen) tullut 2500 käyntiä kun joku on Facebokissaan pistänyt sen jakoon.
    ----------

    VastaaPoista
  6. Mustamaalaaja, jota kutsun tästä lähtien "luikurimummoksi", koska hän puhuu täyttä paskaa koko ajan, sanoo nyt minua suoraan mielisairaaksi ja vieläpä vaaralliseksi.

    ----------
    gs.mainos.oikein
    1.7.2016 3:26

    Siis ihan suomeksi, TiFi on mielisairas.

    jokohan.osat.loppu
    1.7.2016 13:46

    Ihmettelen vielä. Olen ihmetellyt sitä discrepanssia, mikä kirjoittamisesi ja osin muun käyttäytymisen välillä. Kun olen vältellyt psykiatriaan turvautumista, olen yrittänyt selittää, että "muu" voisi olla hämäystä, esitystä, näyttelyä sen peittämiseksi, että olet stalkkeri. -
    Nyt olen kallistunut sille kannalle, että ei ole näyttelemistä. Sopisi siihen kuvaan, että dg:si on paranoidinen skitsofrenia. Siinä pää pysyy koossa eikä kognitiiviset kyvytkään heikkene. -Sitä muuta en rupea kuvaamaan, vaikka osaisin.

    TotuuttaVääristelee
    1.7.2016 17:13

    Mielisairas stalkkeri. Ei muuta kuin hommatkaa sille pallo jalkaan. Hoitoa on kait yritettykin.

    elämä.kuolema
    3.7.2016 20:53

    Ymmärrän , miksi poliisit seurailevat TiFi:ta heti, kun ulos lähtee. On vaarallinen.
    ----------

    Eli nyt luikurimummo onkin keksinyt uuden selityksen poliisiautojen ohiajoille: hänen mielestään en enää olekaan poliisi kanssa yhteistyössä ja julkaise kuvia niistä viedäkseni huomion pois "ylemmistä tahoista", jotka organisoivat vainoamista, vaan poliisi seurailevat minua, koska "olen vaarallinen". Luikurimummolla on ilmeisesti pasmat nyt sekaisin, kun olen ruotinut hänen kirjoituksiaan ja toimintaa armottomasti, mutta analyyttisesti.

    VastaaPoista