tiistai 23. syyskuuta 2014

Mitä on gang stalking eli joukkovainoaminen?Tiivistelmä keskeisistä kohdista:

- Joukkovainoajien päätavoitteina on ajaa kohde itsemurhaan, väkivaltaan tai muihin rikollisiin tekoihin (jotka johtavat hänen vangitsemiseen) tai hulluuteen (jonka perusteella hänet suljetaan mielisairaalaan).

- Kohde halutaan diskreditoida saamalla hänet vaikuttamaan mielisairaalta, jotta kukaan muu ei uskoisi hänen väitteitään, tekisi asiasta rikostutkintaa tai auttaisi häntä.

- Joukkovainoajat haluavat vahingoittaa vakavasti kohdetta ilman, että he joutuvat siitä vastuuseen. Tarkoitus ei ole vain vainota kohdetta, jotta hän voisi huonosti, vaan vainoajien tavoite lopettaa hänen elämänsä, tappaa hänet hitaasti.

- Joukkovainoaminen on pohjimmiltaan kiusaamisen kehittynyt muoto.

- Joukkovainoajat eristävät kohteen repimällä hänen turvaverkkonsa hajalle kääntämällä hänen ystäviään, perheenjäseniään ja tuttujaan häntä vastaan. Vainoajia myös laitetaan asumaan kohteen lähelle. Näin kohde on eristetty ja täysin vainoajien ympäröimä.

- Joukkovainoajien menetelmät ovat tarkoituksellisesti outoja, jotta kohde vaikuttaisi mielisairaalta, jos hän yrittää tehdä vainoamisesta rikosilmoituksen tai puhua siitä muille.

Tässä oma yhteenvetoni joukkovainoamisen ilmiöstä

Kohteen maineen tuhoaminen

Kohteen (targeted individual) maine tuhotaan levittämällä hänestä huhuja, jotka perustuvat puolitotuuksiin ja valheisiin. Näitä huhuja saattavat levittää myös kohteen lähipiirin ihmiset, jotka on värvätty ilmiantajiksi valehtelemalla, pelottelemalla tai kiristämällä. Nämä ihmiset saattavat myös osallistua varsinaiseen vainoamiseen.

Huhut ovat usein esim. sellaisia, että kohde on rikostutkinnan alla, pedofiili, mielisairas, uhka turvallisuudelle tai jotain muuta ihmisen maineelle tuhoisaa.

Todellinen syy, miksi jotkut valitaan vainoamisen kohteeksi, on aina jotain aivan muuta. He ovat yleensä jonkin organisaation korruption paljastajia, kansalaisjärjestöjen jäseniä, poliittisia aktivisteja, toisinajattelijoita tai nonkonformisteja. Monella vainoamisen kohteella ei ole aavistustakaan, miksi heidät on valittu kohteeksi. He ovatkin kenties ”harjoituskohteita” tai koekaniineja tulevaisuuden täydellistä valvontayhteiskuntaa varten, jossa kaikkia kansalaisia kontrolloidaan ja valvotaan samalla tavalla kuin tämän hetken kohteita. Nämä satunnaisesti valitut kohteet ovat lähes aina sinkkuja, koska heidät on luonnollisesti helpompi eristää, tai jotenkin muuten erityisen haavoittuvaisia.

Katuteatteri

Ns. katuteatteri on sitä, että kohteen asuinpaikan läheisyydessä ja tavallisilla kulkureiteillä järjestetään erilaisia lavastettuja tapahtumia ja tilanteita, joiden on tarkoitus ikään kuin muuttaa todellisuus hänen ympärillään. Nämä katuteatteritilanteet ovat sellaisia, että ne näyttävät ihan tavallisilta tapahtumilta ulkopuolisille sivustaseuraajille, mutta kohde joutuu niiden keskelle toistuvasti ja huomaa niiden olevan osa vainoamiskampanjaa. Joukkovainoajat haluvatkin, että kohde huomaa sen, ja tietävät, ettei kukaan usko häntä, jos hän kertoo katuteatterista, koska ”sehän on vain normaalia elämänmenoa”. Kyse on psykologisesta sodasta kohdetta vastaan.

Parveilu

Kohdetta vainotaan parveilemalla hänen ympärillään, mihin ikinä hän meneekään. Usein käy niin, että paikkaan, jossa ei ollut juuri ketään kohteen sinne saapuessa, tulee yhtäkkiä iso joukko ihmisiä, jotka mm. estävät hänen kulkunsa ”vahingossa”. Vainoamisen intensiivisessä vaiheessa tätä tapahtuu käytännössä joka päivä.

Nämä kohteen ympärillä olevat vainoajat käyvät myös hänen kuultavikseen tarkoitettuja keskusteluja, joissa viitataan hänen yksityisasioihinsa. Tieto näistä yksityisasioista on saatu salakuuntelemalla kohdetta, kuuntelemalla puheluita, tarkkailemalla tietoliikennettä tai jonkun hänen kanssaan tekemisissä olleen ilmiantajan kautta. Vainoajat myös matkivat kohteen maneereja näkyvästi, myös sellaisia, joita hän toistaa vain kotonaan ja yksityisesti.

Autoilla seuraaminen

Kohteen ympärillä parveillaan samaan tapaan autoilla hänen ollessa liikenteessä, ja häntä vainotaan myös esim. niin, että hänen tullessa kotiin sen eteen on parkkeerattu auto, joka lähtee liikkeelle saman tien, kun kohde on kotiovella. Ja tämä tapahtuu toistuvasti, ei vain kerran tai silloin tällöin, niin kuin muutkin vainoamiskikat.

Tähän autoilla vainoamiseen osallistuu joidenkin kohteiden (kuten esim. minun) kohdalla myös poliisiautoja, ambulansseja ja paloautoja, eli viranomaisia on mukana toiminnassa. Muutenkin joukkovainoajien verkostoon kuuluu ihmisiä sekä yksityisistä että julkisista organisaatioista, ei siis vain esim. siihen värvättyjä työttömiä, joilla on aikaa vainota kohdetta vaikka koko ajan.

Amerikkalainen nainen, jota vainotaan jatkuvasti poliisiautoilla ja hälytysajoneuvoilla:

http://stoporgangstalking.wordpress.com/2014/09/16/first-responder-harassment-log-august-2014/

Toisen amerikkalaisen kohteen video autoilla vainoamisesta:

http://youtu.be/bI2pdy8BoAk

Vainoaminen kohteen ollessa kotona

Kohdetta vainotaan kotona ns. ”same time exit/entry” -tekniikalla, eli aina, kun hän lähtee ulos kotiovestaan, joku tai jotkut naapureista tulevat samaan aikaan rappukäytävään, ja sama juttu hänen tullessaan kotiin. Kaikki kohteet yleensä huomaavat sen, että liikenne naapureiden asunnoista ulos ja niihin sisään lisääntyy huomattavasti vainoamiskampanjan alettua. Vainoajilla on ilmeisesti myös käytössä tutkateknologiaa, joilla kohteen liikkeitä ja tekemisiä hänen asunnossaan voidaan seurata seinän läpi. Yleinen temppu on sellainen, että kun kohde menee kylpyhuoneeseen, yläkerran asukas alkaa laskea vettä, ennen kuin kohde on ehtinyt edes avata hanaa tai vetää vessanpönttöä. Tässä kohtaa täytyy taas sanoa, että tämä tapahtuu toistuvasti.

Tämä oli lähinnä tiivistelmä joukkovainoamisen toimintatavoista, ja siihen kuuluu paljon muitakin menetelmiä, joista jotkut ovat yleisesti kaikkien kohteiden kohdalla käytettyjä ja jotkut erityisesti yksittäiselle kohteelle tämän profiilin perusteella luotuja. Kerron tässä blogissa jatkossa näistä tarkemmin omien kokemuksien pohjalta.

Elektroninen häirintä


Kaikkia kohteita vastaan ei käytetä elektronista häirintää, mutta ne, jotka joutuvat raskaamman luokan vainoamisen kohteeksi, joutuvat kokemaan myös sen. Häirintä tapahtuu moderneilla aseilla, joilla lähetetään sähkömagneettista säteilyä kohteen asuntoon. Myös mikroaaltouunin voi muuttaa tällaiseksi aseeksi, jota naapuri voi käyttää kohdetta vastaan.

Itse olen ollut jo pitkään elektronisen häirinnän kohteena. Sen intensiteetti on vaihdellut, mutta viime aikoina sitä on selvästi nostettu, varmaankin siksi, että olen tutkinut koko joukkovainoamisen ilmiötä ja myös kirjoittanut siitä netissä. Kerron häirinnästä, sen vaikutuksista ja sen aiheuttamista oireista tulevissa kirjoituksissa.

Minut on valittu tämän raskaamman luokan vainoamisen kohteeksi todennäköisesti siksi, että olen sen lisäksi, että olen nonkonformisti ja toisinajattelija, ollut jo vuosia totuudenetsijä ja verkkoaktivisti ja epäilemättä astunut monien valtaapitävien ja organisaatioiden varpaille.

Artikkeleita joukkovainoamisesta:

http://www.blogster.com/somebody/vacation-france
http://www.psychologicalharassment.com/psychological-manipulation.htm
http://www.angelfire.com/pro2/dchakrab/shindex.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil.htm

7 kommenttia:

 1. Kai tiedät että on olemassa Peacepink keskusteluyhteisö meille vainotuille. Siellä on myös keskusteluosasto suomenkielisille, jossa on parikymmentä jäsentä. Tervetuloa.
  http://peacepink.ning.com/

  VastaaPoista
 2. Ei ollut entuudestaan tuttu sivusto minulle, kiitos linkistä. Mutta olen kyllä käynyt katsomassa nettipäiväkirjaasi elektronisesta häirinnästä:

  http://www.saunalahti.fi/~makako/mind/diaries/my_diary.htm

  VastaaPoista
 3. Suuret kiitokset tästä blogista. Toivon että päivität tätä aktiivisesti ja pidän suuresti selkeästä ilmaisutyylistäsi. Aihe on mitä kiinnostavin, ei sillä tavalla että suoralta kädeltä uskoisin kaikkiin esitettyihin väittämiin omakohtaisten kokemusten puuttuessa. Kaikkein vähiten kuitenkin torjun mahdollisuuden että väitteissä, uskomattomimmissakin, on faktaa. Maailma ei ole aina reilu paikka, peli on välillä raakaa. Ehdotan että älä sensuroi mitään, älä poista epäileviä kommentteja, härskejä, vihjailevia, solvaaviakaan. Kannattaa toimia avoimesti ja antaa hävyttömillekin kommentoijille näkyvyytensä, siinähän nähdään ihmisten luonteiden koko kirjo sillä tavalla. Laittomuudet, henkilötiedot ym. pitää tietenkin poistaa. Tulen seuraamaan tätä blogia aktiivisesti ja pyydän että ihmiset miettisivät tarkkaan miten kohtelevat toisiaan, mihin lähtevät mukaan ja millaisen informaation varassa.

  VastaaPoista
 4. Itse ihmettelin kans joitain vuosia sitten tätä same time exit/entry systeemiä muutaman kerran kun kun lähdin ulko ovesta niin kuulin että yläkerran ovi avautui täsmälleen samaan aikaan, kerran jäin käytävälle odottamaan että tuleeko sieltä joku, niin yläkerran kuimelo tyttö hiippaili portaita alas tiesin että jotenkin ne tietää että milloin olen lähdössä ja arvelin että oven karmiin on piilotettu jokin infrapuna tai muu valokenno systeemi ja irrottelin muutaman muovitulpan karmista että oisko niiden taakse piilotettu jotain mutta eihän sieltä mitään löytynyt, jokin tutkasysteemi niillä täytyy olla käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minulla tuo tapahtuu joka kerta, kun olen lähdössä ulos. Siis jokaikinen kerta, kun olen pukeutumassa ja/tai avaamassa ovea, niin rappukäytävässä paukautetaan ovea auki ja kiinni.

   Ja heti, kun aloitin tätä kirjoittamaan tässä n. puoli kolmelta aamuyöllä, niin joku tuli meluamaan rappukäytävään. Muutenkin on tässä puolen yön jälkeen koputelutu, naputeltu ja laskettu vähän väliä vettä yläkerran asunnossa.

   Poista
 5. Mahtaakohan muut muistaa tv sarjaa joka tuli muistaakseni vuonna -96 ja oli nimeltään Tomas Fein tai Vein joka työskenteli valokuvaajana ja huomasi sitten joissain ottamissaan valokuvissa jotain salaista/rikollista ja ilmoitti asiasta viranomaisille ja joutui näin vainotuksi ja takaa ajetuksi jonka perässä oli mustat autot agentteineen ja muistaakseni ambulanssit mutta ainakin välillä joutui hullujenhuoneelle josta muistaakseni karkaili eikä voinut luottaa kehenkään koska kaikki saattoi olla ilmiantajia ja salaisen järjestelmän puolella, jopa oma perhe vaimoineen jolla oli uusi mies ei ollu tuntevinaan miestä, sama oli kai ystävienkin suhteen, sarjaa näytettiin yksikausi mutta jonka piti jatkua syksyllä mutta ei jostain syystä enää jatkunut
  liekkö ollut liian realistinen tulevaisuuden kuva, olen yrittänyt löytää netistä tietoa tai video pätkiä tästä sarjasta mutta turhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistan sarjan ja katsoin sitä kyllä, eli "Nowhere Man" ja päähenkilö oli "Thomas Veil". En enää tarkemmin muista sen tapahtumia, mutta kyllä siinä oli kyse juuri gang stalkingista, tietysti vähän erilaisesta, mutta paljon samoja asioita tapahtuu monille kohteille nykyään. Tuolta löytyy tietoa sarjasta:
   http://www.imdb.com/title/tt0112104/

   Poista