perjantai 21. huhtikuuta 2017

Rajua päivittäistä sähkömagneettista kidutusta viime vainottujen tapaamisen jälkeen

Launtaina 8. huhtikuuta 2017 oli Helsingissä kolmas vainottujen tapaaminen, johon osallistuin. Toisen tapaamisen jälkeen, joka oli lauantaina 11. maaliskuuta, minua säteilytettiin kidutusvoimakkuudella käytännössä koko päivän maanantaista keskiviikkoon, sen jälkeen säteilytys ei ollut niin rankkaa.

Mutta tuon kolmannen tapaamisen jälkeen pääsiäisenä alkoi kuuden rajun kidutuspäivän putki. Se alkoi perjantaiyönä 14. päivä, kun yritin mennä nukkumaan, ja minun oli pakko kietoa ympärilleni ensiapukäyttöön tarkoitettu foliohuopa (jollaisesta kuva tuossa), jotta nukkuminen olisi ylipäätään mahdollista. Tästä voimakkaasta sähkömagneettisesta säteilystä aiheutuu polttavaa ja pistelevää kipua erityisesti jalkoihin, mutta myös muualle kehoon, ja kuumotusta. Launtaina olin ison osan päivää pois kotoa, joten säästyin silloin pahimmalta, mutta sunnuntaista keskiviikkoon kidutus jatkui käytännössä läpi päivän. Torstain oli ensimmäinen lievemmän säteilytyksen päivä sitten pitkäperjantain, ja tänään perjantaina 21. huhtikuuta se oli myös siedettävällä tasolla päivällä.

Mutta nyt yöllä pistettiin taas erittäin voimakas säteilytys päälle, minkä takia oikeastaan aloin tätä päivitystä tekemään. Ja kidutus on tosiaan käynnissä tätä kirjoittaessa.

Tässä linkkejä, joissa on energia-aseisiin ja sähkömagneettisen häirintään liittyvää tietoa:

https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon
https://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System
https://rudy2.wordpress.com/james-walbertsupport-from-missouri-rep-jim-guest/
https://www.youtube.com/watch?v=HMvoWEwdMLY
https://www.youtube.com/watch?v=YgVs4-m0lNY
http://indietarget.blogspot.fi/2016/09/directed-energy-weapons-mentioned-on.html


Päivitys 23.04.17

Aiemmin samana iltana 14. huhtikuuta kaksi poliisiautoa stalkkasi minua, kun olin kävelemässä Hämeentien K-Marketista takaisin kotiin. Ensin farmarimallinen poliisiauto ajoi ohi ja Viidennen linjan ristyksen läpi, mitä en ehtinyt saada videolle. Mutta se kääntyi vähän matkan päässä ympäri ja ajoi risteyksessä uudestaan ohi ja sitten pysäköitiin jalkakäytävälle heti risteyksen jälkeen, minkä sain videolle, joka on kuvattu klo 22:48.



Hetken päästä kenttäjohtajan poliisimaija (tunnus KJ200) tuli samaan risteykseen Sörnäisten suunnalta. Video kuvattu klo 22:49.



Yllä mainittua kolmatta vainottujen tapaamista edeltävänä iltana perjantaina 7. huhtikuuta poliisit järjestivät stalkkausoperaation Siltasaaren S-Marketin vieressä. Siitä on kuvia tässä päivitetyssä blogitekstissä:

http://indietarget.blogspot.fi/2017/03/kaksi-poliisimaijaa-stalkkasi.html

Tapaamista seuraavana sunnuntaina 9. huhtikuuta oli mahdollista ja todennäköistä stalkkaamista ambulanssilla, poliisiautolla ja vartiontiliikkeen autolla.

Kun tulin äänestämästä Torkkelinmäeltä ja olin menossa Hämeentien K-Marketiin, Viidennelle linjalle oli pysäköity ambulanssi (tunnus HE1391) perä Hämeentien suuntaan. Melkein samanaikaisesti, kun otin siitä kuvan, Hämeentien ja Viidennen linjan risteyksen läpi Sörnäisten suuntaan ajoi farmarimallinen poliisiauto sireenit päällä, mistä en ehtinyt ottaa kuvaa. Kuva otettu klo 19:40.




















Kun oli menossa K-Marketiin, sen eteen oli pysäköity vartiontiliikkeen Securitas auto (rekisterinumero OUU-714). Samasta autosta on kuva tässä. Vartija istui autossa ja se oli lähtenyt pois, kun tulin ulos kaupasta. Kuva otettu klo 19:43.


















Kun tulin Viidennen linjan risteykseen, huomasin että ambulanssi oli edelleen pysäköitynä samaan paikkaan, mutta se oli käännetty toisinpäin niin, että nyt nokka oli Hämeentien suuntaan. Käytännön pila tai ns. kaasuvalotusta, jota organisoidussa vainoamisessa käytetään? Kuva otettu klo 19:54.


























2 kommenttia:

  1. Säteilytys on jatkunut todella aggressiivisena. Välillä on kyllä hetkiä, jolloin intensiteetti on matalampi, mutta sitten sitä taas nostetaan. Näin kävi eilen launtaina 29. huhtikuuta 2017, kun säteily oli ollut lievemmällä tasolla aamulla ja päivällä, kunnes se nostettiin kidutustasolle vähän sen jälkeen, kun kirjoitin tämän viestin Suomi24:n rikospalstalle:

    ----------
    T_F

    29.4.2017 17:37

    Kuuluuko vartijoiden töihin aktivistien seuraaminen ja kyttääminen? Jos kuuluu, niin miten homma toimii? Saavatko vartijat poliisilta "toimeksiantoja", niin että ne toimivat ikään kuin aliurakoitsijoina? Luulevatko vartijat tekevänsä hyvän työn tarkkailemalla vaaralliseksi väitettyä kohdetta eivätkä tiedosta olevansa mukana rikollisessa vainoamisessa?

    http://indietarget.blogspot.fi/2017/04/vartiointiliikeen-securitas-vartijoita.html

    Yksi kirjoittaja Suomi24:ssä arveli poistetussa ketjussa näin:

    "Kun tavallinen poliisi, tullimies, rajavartija tai vartija saa työssään tiedon "epäilyttävästä" henkilöstä jonka liikkeitä tulee tarkkailla niin rivityöntekijä hoitaa vain työtään, ei hän useinkaan tiedä miksi niin tehdään. Stalkkaus järjestetään "ylempää" eikä kukaan kyseenalaista sitä, että onko kyse oikeasta työstä vai kiusallaan järjestetystä stalkkauksesta. Teitä turhaan seurailevat vartijat tai viranomaiset eivät siis ole mukana gangstalkingissa vaan suorittavat jonkun käskyjä, joka voi olla mukana siinä gangstalkingissa. Jos taas teitä seurataan syystä (esim terrorismiepäily ) niin kyse ei ole gangstalkingista vaan oikeasta seurannasta."

    VastaaPoista
  2. Tässä vielä linkki keskusteluketjuun, johon viestin kirjoitin:

    http://keskustelu.suomi24.fi/t/13827918/millaista-on-vartijan-tyo

    VastaaPoista