maanantai 20. elokuuta 2018

Poliisiautoilla seuraamista ja kyttäämistä kesäkuussa ja elokuussa 2018

Yksittäisiä ohiajoja poliisiautoilla tapahtuu jatkuvasti, mutta en julkaise tässä läheskään kaikkea kuva materiaalia tämän kesän tapauksista, vaan muutamasta sellaisesta, jossa poliisiautoilla seuraaminen ja kyttääminen vaikutti ilmeiseltä ja välillä suorastaan röyhkeältä. Englanninkielinen termi tällaiselle on "conspicuous surveillance" eli vapaasti suomentaen "ilmeinen tarkkailu". Siinä ei siis ole tarkoitus peitellä sitä, että kohdetta - tässä tapauksessa minua - tarkkaillaan, vaan kyse on silkasta vainoamisesta ja virka-aseman väärinkäytöstä.

Aloitan tuoreista elokuun 2018 tapahtumista, koska viime päivinä vainoamisen organisoijat ovat lisänneet painostusta, luultavasti siksi, että olen ryhtynyt vastatoimiin, saanut tallennettua videolle hyvin epäilyttävää käytöstä siviiliasuisilta miehiltä kotikulmien kaduilla ja myös yhdistänyt voimat muutaman muun vainotun kanssa, jotta voisimme viedä joukkovainottujen asiaa eteenpäin.

Ensimmäiset videot kuvasin tiistaina 14.8.2018, kun olin edellisenä päivänä kirjoittanut blogissa näin:

Mutta välillä säteilyn voimakkuutta nostetaan sellaiselle tasolle, että se tuottaa voimakasta kipua. Se on yleensä tapahtunut sellaisessa yhteydessä, kun olen ryhtynyt jonkilaisiin vastatoimiin joukkovainoamista harjoittavia rikollisia vastaan. Niin kävi viimeksi viime viikolla, kun sain taltioitua kahden todennäköisesti joukkovainoamista harjoittavan miehen epäilyttävää käytöstä videolle. Kun olin myöhään yhtenä iltana saanut kuvattua ensimmäistä näistä miehistä, niin heti seuraavana yönä nukkumisesta tehtiin tavallistakin vaikeampaa nostamalla säteily kidutustasolle.

Tuon jälkeen onkin sitten ollut voimakasta elektronista häirintää koko ajan, kuten juuri nytkin, kun tätä kirjoitan. Päällimmäisiä oireita ovat pistely ja polttelu alaraajoissa ja intiimillä alueella.


http://indietarget.blogspot.com/2018/08/elektroninen-hairinta-jatkuu-edelleen.html

Ja launtaina oli 11.8.2018 oli juuri ollut jälleen joukkovainottujen tapaaminen, ja julkaisin sunnuntaina kuvan siitä, kun vartiointiliikkeen Securitas auto (OUU-714) kyttäsi Kampissa lähellä tapaamispaikkaa, kun olin tulossa sinne.

Kaksi vartiointiliikkeen autoa ajoi ohi myös tiistain 14.8. kauppareissulla ja pienellä kotikulmien pyörälenkillä tapahtuneiden poliisimaijan ohiajojen yhteydessä. Ensin Securitasin auto ajoi ohi klo 21:41 Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan risteyksessä, kun olin menossa Hakaniemen S-Markettiin. Ja kun tulin kaupasta ulos, niin poliisimaija tuli tuohon samaan risteykseen samaan aikaan kuin minä. Video kuvattu klo 21:55.




Sitten lähdin ajamaan pyörällä Sörnäisten rantatietä ja kun tulin Pääskylänkadun risteykseen, niin poliisimaija ajoi ohi ja vartointiliikkeen Avarn auto tuli siihen samaan aikaan. Poliisimaija ehti melkein livahtaa näkyvistä, mutta sain juuri ajoissa kännykkäkameran päälle. Video kuvattu klo 22:04.




Perjantaina 17.8.2018 lähdin pyörällä käymään Jätkäsaaressa ostoksilla, ja tällä kertaa minulla oli mukana kamera-aurinkolasit, joilla sain taltioitua hyvinkin ilmeistä vainoamista poliisiautolla. Kun tulin Töölönlahden sillan yli ja käännyin Töölönlähtea ympäröivälle pyöräily- ja kävelytielle Finlandia-talon suuntaan klo 16:16, niin poliisimaija (tunnus 104) odotti kone käyden heti mutkan takana ja kun olin kääntymässä vasemmalle musiikkitalon suuntaan, niin kuulin jo takana sen poliisimaijan äänen. Ja sieltähän se tuli perässä ja ajoi Finlandia-talon edessä ohi.




Se mutka oli kyllä hyvin erikoinen paikka poliisimaijalle keskellä päivää. Ei sinne mitenkään sattumalta poliisimaija varmasti aja, koska kyse ei ole edes autotiestä. Eli tässä tapauksessa voi jo hyvin olettaa, että se oli siellä yksinkertaisesti vain kyttäämässä minua, kun ottaa huomioon vielä ajoituksen ja sen, että samanlaista on tapahtunut lukuisia kertoja jo aiemmin. Väännän tätä rautalangasta, koska jotkut epäilevät tuomaat ja/tai trollit ovat yrittäneet aiemmin vakuutella, että kyllähän sitä aina nyt Helsingissä poliisiautoja näkee. Niin, näkeehän niitä, mutta ei tuon ylläolevan kaltaisia tilanteita satu toistuvasti niin, että se olisi vain sattumaa.

Kun tulin Jätkäsaaresta ostoksilta klo 17:55, niin poliisimaija oli tullut siellä suunnilleen samaan aikaan Tullaajankujan ja Hietalahdenrannan risteykseen.




Tällainen voi yksittäistapauksena olla toki sattumaa, mutta organisoidussa vainoamisessa tehdään usein sitä, että kohdetta stalkataan, kun hän on juuri menossa johonkin paikkaan, kuten kauppaan tai ravintolaan, tai juuri tullut ulos jostain. Samoin kuin organisoitua vainoamista harjoittavat naapurit tulevat toistuvasti ja jatkuvasti ulos tai menevät sisään samaan aikaan kuin minä.

Kotimatkalla päätin ajaa huvikseni Kauppatorin ja Katajanokan ohi, mutta kun tulin Eteläesplanadin ja Unionkadun risteykseen, niin huomasin, että vähän matkan päässä Unioninkadulla oli ambulanssi, jolla oli vilkut päällä. Kun käännyin vasemmalle ja lähdin ajamaan lähemmäs, niin se laittoi myös sireenit päälle ja kuvasin, kun se kääntyi sireenit ulvoen ruuhkaiselle Pohjoisesplanadille.




Tällainenkin voi yksittäistapauksena olla tietenkin sattumaa, mutta laitan videon tähän yllä kertomani asiayhteyden takia. Huomionarvoista tässä on myös se, että kyseessä on yksi Kalliossa sijaitsevan keskuspelastusaseman kolmesta jatkuvassa valmiudessa olevasta ambulanssista (tunnus HE1311), ja kohtasin tuon saman ambulanssin kaksi päivää aiemmin 15.8.2018 kahdesti saman kauppareissun ja iltalenkin aikana: Kun olin menossa Hämeentie 16:n K-Markettiin, niin se tuli Hakaniemen suunnalta Hämeentien ja Viidennen linjan risteykseen samaan aikaan. Kuva otettu klo 20:48.


















No, ei siinä mitään, Kallion pelastusasema on siellä suunnalla, minne ambulanssi oli kääntymässä, joten sattuuhan näitä myös muille Kalliossa asuville. Mutta kun olin tehnyt kaupasta tultuani pienen iltalenkin ja tulin takaisin Haapaniemenkadulle, niin tuo sama ambulanssi oli pysäköity sille lähelle paikallista olutravintolaa. Kuva otettu klo 22:06. Auto, jonka on ilmeisesti tarkoitus olla jatkuvassa hälytysvalmiudessa, oli siinä tyhjillään, kuten kuvasta näkyy.

















Palataan perjantaihin 17.8. Jatkoin Unioninkatua eteenpäin ja kun käännyin Aleksanterinkadulle Katajanokan suuntaan, niin jonkin matkan päässä samaa katua samaan suuntaan näytti ajavan hitaasti palomestarin auto. Tällä hetkellä käytössäni olevien kamera-aurinkolasien resoluutio on sen verran heikko, ja kun ajoin lisäksi pompottavaa mukulakivikatua, niin kuvasta on vaikea erottaa kunnolla sitä autoa, joten siitä on turha tähän laittaa videota.

Pari viikkoa ennen tuota olin julkaissut videon Kallion pelastusaseman paloautosta jokseenkin epäilyttävältä vaikuttavassa tilanteessa. Siinä tapauksessa saattoi olla kyse myös aidosta hälytystilanteesta ja sattumasta, mutta minun on joidenkin viimeaikaisten tapahtumien valossa syytä olettaa, että Kallion pelastusasemalla ollaan ehkä jo hieman vittuuntuneita.

Se elokuun tapahtumista. Kesäkuussa oli yksittäisten ohiajojen lisäksi pari tilannetta, jossa näytti ilmeiseltä, että poliisimaija kyttäsi ja/tai seurasi minua.

Kun olin menossa maanantaina 11.6.2018 myöhään illalla Hämeentien 16:n K-Markettiin, niin vanha tuttu Securitasin auto (SNN-603) tuli Hämeentien ja Viidennen linjan risteykseen samaan aikaan. Kuva otettu klo 22:03.


















Sitten alkoi poliisimaijan (tunnus 201) järjestämä näytös: se tuli Hakaniemen suunnalta samaan risteykseen, kääntyi siinä ympäri, ajoi ohi, kääntyi ylös Neljännelle linjalle, kiersi korttelin ympäri, kääntyi Viidenneltä linjalta Hämeentielle Sörnäisten suuntaan, kääntyi taas vähän matkan päässä ympäri ja tuli takaisin samaan risteykseen. Kuvat otettu klo 22:05-22:09.





















Toinen tapaus oli keskiviikkona 27.6.2018, ja silloinkin olin menossa samaan K-Markettiin. Kun tulin Hämeentien ja Haapaniemenkadun risteyseen, niin huomasin, että poliisimaija ajoi Vetehisenkujalle, joka on pääasiassa kävelykatu, jonne ei mikään auto aja, jos sillä ei ole sinne jotain asiaa. Päätin kiertää Haapaniemenkadun ja Helmiäispolun kautta nähdäkseni mahdollisesti, minne se poliisimaija meni. No, kun tulin Vetehisenkujalle, niin siinä oli paikoillaan käännyttyään ympäri, ja kun olin menossa sen suuntaan, niin se lähti liikkelle ja ajoi sitten ylös Neljättä linjaa. Kuvat otettu klo 16:45.



















Tuossa tuli mieleen se, että olikohan tuon poliisimaijan alunperin tarkoitus jäädä kyttäämään minua ja näyttäytyä minulle sitten, kun tulen ulos kaupasta. Kerran aiemmin yksi poliisimaija oli pysäköity Hakaniemen kauppahallin paikkeille jalkakäytävälle, kun tulin ulos Hämeentie 16:n K-Marketista ja lähti liikkeelle saman tien, kun huomasin sen ja ajoi sitten ohi. Kuvia siitä tilanteesta jostain aiemmasta blogipäivityksestä, jonka löytää tunnistetta "police harassment" klikkaamalla.

Kesäkuussa oli kaksi päivää ennen tuota edellistä vielä kolmaskin tapaus, jossa poliisimaija ilmiselvästi stalkkasi minua, ja laitan siitä jossain vaiheessa erillisen päivityksen, koska sen tilanteen etenemisestä on monta videota.

Ja vielä tiedoksi, että minuun on kohdistettu taas melko voimakasta elektronista häirintää koko ajan, kun olen tätä päivitystä tehnyt.

4 kommenttia:

  1. Sen jälkeen, kun olin maanantaina 20.8.2018 julkaissut tämän raportin, niin samana iltana poliisimaija ajoi ohi Hämeentien ja Sakarinkadun risteyksessä klo 23:32, kun olin menossa kotiin kauppareissulta Hämeentie 42:n K-Markettiin. Ja tiistaina, kun olin tulossa pyörällä kotiin Hakaniemen S-Marketista, niin poliisimaija ajoi ohi Haapaniemenkadun ja Hämeentien risteyksessä klo 22:10, kun tulin siihen Haapaniemenkadulta.

    Tänään keskiviikkona 22.8.2018 klo 15:26 sama Kallion pelastusaseman ambulanssi (tunnus HE1312) ajoi taas ohi, tällä kertaa, kun olin juuri tullut ulos Hakaniemen ympyrätalosta käytyäni siellä apteekissa ja kaupassa. Se jatkoi sitten toista linjaa eteenpäin Hakaniemestä poispäin. Ja kun olin tulossa kotiin, niin jalkakäytävälle lähelle kotiani oli pysäköity poliisimaija. Poliisit puuhasivat siinä jotain siinä vaiheessa, kun huomasin auton.

    Tuossa ylläolevassa jutussa kirjoitin näin:

    "Tällainen voi yksittäistapauksena olla toki sattumaa, mutta organisoidussa vainoamisessa tehdään usein sitä, että kohdetta stalkataan, kun hän on juuri menossa johonkin paikkaan, kuten kauppaan tai ravintolaan, tai juuri tullut ulos jostain. Samoin kuin organisoitua vainoamista harjoittavat naapurit tulevat toistuvasti ja jatkuvasti ulos tai menevät sisään samaan aikaan kuin minä."

    Eli tuo taktiikka oli ilmeisesti taas käytössä.

    VastaaPoista
  2. Ei jumalauta aivan oikeasti... aina kun hälytysajoneuvo/vartija ajaa ohi sä oletat että se on stalkkaamas sua? Niillä on oikeitaki töitä ihan varmasti, olisko toi foliohattuilu, päihteet ja yksinäisyys vaan pehmentäny teikäläisen pään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä päihteitä muuten kuin alkoholia silloin tällöin ja kohtuudella, ja pääni on erittäin hyvässä ja terävässä kunnossa.

      Osaatko muuten selittää, miksi näin vainoamisen alettua pitkän aikaa koko ajan ja käytännössä päivittäin paljon poliisiautoja, vaikka liikuin vähän ulkona, kun toisaalta toissa syksystä lähtien se yhtäkkiä väheni dramaattisesti, vaikka olen liikkunut enemmän ulkona kuin silloin? Oli monia kuukauksia, joina näin ehkä vain yhden tai pari poliisiautoa. Miten se on mahdollista, kun epäilijät antavat aina ymmärtää, että kyllähän sitä näkee Helsingissä koko ajan poliisiautoja?

      Sitten on ollut sellaisia tapauksia, joissa vaikuttaa ilmeiseltä, että poliisiautot seuraavat ja kyttäävät minua tai järjestävät katuteatteria minun nähtäväksi. Näissä on kuvia ja videoita sellaisista tapauksista:


      https://indietarget.blogspot.com/2018/08/videoita-yhdesta-ilmeisesta.html
      https://indietarget.blogspot.com/2018/08/poliisiautoilla-seuraamista-ja.html
      https://indietarget.blogspot.com/2016/09/tavallista-ilmeisempi-esimerkki.html
      https://indietarget.blogspot.com/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html

      Olen vaikka kuinka monta kertaa pyytänyt epäilijöitä antamaan yksityiskohtaisen vaihtoehtoisen selityksen noille tapauksille, mutta kukaan ei ole vieläkään koskaan edes yrittänyt. Miksi ei, jos ne ovat helposti selitettävissä?

      Nykyään päivittäistä poliisiautoilla stalkkaamista ei enää ole, mutta poliisi stalkkaa minua ilmeisellä tavalla joidenkin tiettyjen tapahtumien yhteydessä, kuten esim. kahden viime joukkovainottujen tapaamisen yhteydessä.

      Poista
    2. Sekin on erikoista, että minulle kävi useamman vuoden ajan jatkuvasti melko tasaiseen tahtiin niin, että vartiointiliikkeen (yleensä Securitas) auto oli pysäköity kaupan eteen tai ajoi siihen juuri, kun olin tulossa siihen, mutta sitten sekin loppui yhtäkkiä kuin seinään samoihin aikoihin, kun poliisiautojen ohiajot olivat vähentyneet.

      Kävin läpi kuvakansiotani, ja viimeisin kerta, kun niin oli tapahtunut, oli yli vuosi sitten, kunnes äsken Securitaksen auto (UZT-115) oli pysäköity Hämeentien K-marketin eteen, kun olin menossa sinne. Vartija oli auton vieressä ja pelkääjän paikan ovi avattuna, meni sitten auton sisään ja ajoi pois. Ja tämä tapahtui viimeisintä joukkovainottujen tapaamista edeltävänä iltana.

      Poista