sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Kirjoitin uudenvuodenaattona Helsingin poliisilaitoksen harjoittamasta vainoamisesta - Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen maija stalkkasi illalla kauppareissulla

Kirjoitin Suomi24:n keskustelupalstalle uudenvuodenaattona 2016 klo 12:38 vastauksena trollille kommentin, jossa mainitsin erityisesti Helsingin poliisilaitoksen harjoittaman vainoamisen:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14550541/gang-stalking-ja-laaketiede

Tuossa se kohta, jossa mainitsin Helsingin poliisilaitoksen:

Kuitenkin esim. minun elämä kiinnostaa aivan valtavasti suurta joukkoa ihmisiä, myös poliiseja, joilla luulisi olevan tällä hetkellä parempaakin tekemistä, kuten laittomien maassaolijoiden kiinniottaminen. Poliisi kun aina vielä valittaa kärsivänsä resurssipulasta. Eli älä vainotulle itselleen ruikuta, vaan marssi itse Helsingin poliisilaitokselle sanomaan, että lopettakaa jo sen Kalliossa asuvan aktivistin kyttääminen ja seuraaminen, kun "eihän se ole millään tavalla mielenkiintoinen henkilö".

Lähdin sitten illalla käymään ostoksilla Hämeentien K-Marketissa, ja kas kummaa, kaiketi Vantaalta tullut Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen maija (tunnus IU730) ajoi ohi juuri kaupan kohdalla klo 20:17. Niin kauan, kun olen ottanut ylös Helsingissä ohiajaneiden poliisiautojen tunnuksia, niin tämä oli muistaakseni ensimmäinen kerta, kun maijalla oli Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tunnus.
Kirjoitin hiljattain kahteen otteeseen organisoidussa vainoamisessa käytettävistä vihjailuista:

Kerrottakoon vielä se, että minulta kysyttiin muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa noin viiteen vuoteen papereita ostaessani alkoholia Hakaniemen S-Marketissa. Yleensä en pidä mukana henkkareita, kun ei ole lompakkoon mahtuvaa sellaista, mutta tuolloin minulla oli mukana passi, koska olin käynyt postissa hakemassa lähetyksen. Nyt otin siltä varalta mukaan henkkarit. Minulta ei niitä kysytty, mutta minun edellä lähes tyhjässä kaupassa kassalle tulleelta aivan selvästi täysikäiseltä ja mielestäni myös yli 30-vuotiaalta näyttävältä naiselta niitä kysyttiin. Kyseessä saattoi olla sattuma, mutta tuskin oli. Käyn tuossa kaupassa hyvin usein enkä edes muista, koska keneltäkään on viimeksi kysytty siellä papereita, sen verran harvoin sitä on tapahtunut.

Miksi kerron sen? No, se on esimerkki siitä, miten organisoidun vainoamisen kohteelle ilmaistaan tarkoituksella, että hän on jatkuvan tarkkailun alla ja että hänen kaikki tekemisensä tiedetään. Rautalangasta vääntäen: vainoamisen organisoijat tiesivät, että minulta kysyttiin juuri äsken papereita alkoholia ostaessa ja että otin ne nyt mukaan (sitä kautta, että olen 24/7 tarkkailun alla kotona). 

http://indietarget.blogspot.fi/2016/11/kaksi-vanhaa-tuttua-vartiointiliikkeen.html

Miksi tilanne oli todennäköisesti katuteatteria? Ajoitus oli taas kerran täydellinen, ja ulkomaalaismiehen ottaminen näytökseen mukaan oli kaiketi viittaus siihen, että olen maahanmuuttokriitikko. Tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kertaa, kun tällainen vihjaus tehtiin, minun kantani hallitsemattomaan ja suuren mittakaavan maahanmuuttoon on ollut jo kauan vainoamisen organisoijilla enemmän kuin hyvin tiedossa. Yksi asia, jolla minua mustamaalataan, onkin satavarmasti se, että minun kerrotaan olevan "rasisti", ja se on hyvä keino saada vainoamiseen mukaan myös ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Vainoajat itse ovat toki sosiopaattisia ihmisvihaajia, joten tekopyhyys on huipussaan, kun ne paskiaiset levittävät tuollaisia huhuja kohteesta.

Olin sattumoisin äskettäin myös katsonut videon, jossa poliisien ja viranomaisten ajojahdin kohteeksi joutunut blogisti Markus Jansson kysyi mielenosoituksen yhteydessä poliiseilta moneen kertaan, mikseivät he ota laittomia maahantulijoita kiinni. Se, miten poliisit toimivat tässä asiassa, eli että eivät tee mitään ja vielä käyttäytyvät päälle töykeästi ja asiattomasti, ei tietenkään yllätä minua lainkaan. Onhan se käynyt selväksi, että ainakin Helsingissä poliisilla on aikaa stalkata jatkuvasti yksittäistä vaaratonta, rauhanomaisia keinoja käyttävää aktivistia (eli allekirjoittanutta) joskus useamman auton voimin samaan aikaan, samalla kun valittavat "resurssipulasta". Sitä suuremmalla syyllä resurssien tuhlaaminen tähän pelleilyyn on täysin älytöntä, maassa olisi varsinkin nykyisessä tilanteessa poliiseille paljon oikeaakin tekemistä. Ihmisten auttaminen ja ongelmien korjaaminen ei ole prioriteetti poliisille, vaan se palvelee ensisijaisesti valtaapitäviä ja itseään. Kyllä minäkin joskus vuosia sitten vielä uskoin, kuten suurin osa suomalaisista, että suomalaiset poliisit ovat periaatteessa hyviä, mutta nykyään pidän sellaisia puheita lähinnä sairaana pilana.

http://indietarget.blogspot.fi/2016/12/ambulanssi-stalkkasi-myohaan-illalla.html

Eli tässä Vantaalta tulleen poliisimaijan ohiajossa oli kyse samasta asiasta. Näillä vihjauksilla on sama tarkoitus kuin kohteen kuultaviksi tarkoitetuilla keskusteluilla:

Directed conversation - kohteelle suunnattu keskustelu

Julkisella paikalla ihmiset, joita kohde ei tunne, käyvät hänen kuullen keskusteluita, joissa viitataan hänen henkilökohtaisiin asioihinsa tai esimerkiksi johonkin, mistä kohde on juuri puhunut yksityisesti, puhelimessa tai netissä. Tieto näistä asioista on saatu salakuuntelemalla, kuuntelemalla puheluita, tarkkailemalla tietoliikennettä, mitä tehdään 24/7 organisoidussa vainoamisessa, tai jonkun hänen kanssaan tekemisissä olleen ilmiantajan kautta. Tällä on tarkoitus voimistaa kohteen tunnetta siitä, että hän on jatkuvan tarkkailun alla ja että hänellä ei ole lainkaan yksityisyyttä.

http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/organisoituun-vainoamiseen-liittyvien.html

Poliisimaija nähtävästi stalkkasi myös aatonaattona 30.12.2016. Kun olin tullut Ympyrätalosta ostoksilta ja kävelin Hakaniemen torin halki klo 15:25, sen laidalle oli pysäköity kenttäjohtajan poliisiauto. Sillä oli sama tunnus (KJ200) kuin Merihaan kävelytasanteelle samaan aikaan minun kanssa tiistaina 13.12.2016 klo 21:22 ajaneella maijalla. Poliisit istuivat toimettomina autossa.

Päivitys:

Kävin keskiviikkona 04.01.2017 Hämeentien K-Marketissa, johon minulla on muutaman minuutin kävelymatka. Kun olin matkalla kauppaan, poliisimaija tuli vastaan Hämeentiellä Kaikukadun risteyksen paikkeilla ajaen Sörnäisten suuntaan, ja kun olin kävelemässä takaisin kotiin, Hämeentiellä Alli Tryggin puiston kohdalla tuli vastaan ensin Hakaniemen suuntaan ajava poliisimaija ja sen perään farmarimallinen poliisiauto (tunnus 242). En ehtinyt saada jälkimmäistä maijaa videolle, koska kännykän kaivaminen farkun taskuista vei aikaa, enkä saanut ylös kummankaan tunnusta, joten en voi sanoa, oliko kyseessä sama auto. Videot kuvattu klo 22:00 ja 22:19.

1 kommentti:

  1. Sinulla on hyvä ja mielenkiintoinen blogi. Tervetuloa myös minun blogissa vierailemaan ja lukemaan blogiani sivuilla http://akkapentu.blogspot.fi/

    VastaaPoista