keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Ambulanssi stalkkasi myöhään illalla Sörnäisten rantatiellä, teki U-käännöksen + poliisien järjestämää katuteatteria

Tässä siis ambulanssi tulee Sörnäisten rantatietä Sörnäisten suunnasta, tekee U-käännöksen Haapaniemenkadun risteyksessä ja ajaa ohi samalla puolella tietä, jossa olen kävelemässä. Ambulanssi ei laittanut U-käännöksestään huolimatta sireenejä päälle, joten äkillisestä hälytyksestä ei ainakaan ollut kyse. Kukin voi omalta osaltaan miettiä, kuinka todennäköisesti kyseessä oli sattuma tai tahallinen ohiajo. Video kuvattu sunnuntaina 18.12.2016 klo 22:23.Tiistaina 20.12.2016 taas oli ohjelmassa poliisiautoilla stalkkaamista, kun kävin jouluostoksilla keskustassa. Kun olin pyöräilemässä Kaisaniemen kentän kautta keskustaan, farmarimallinen poliisiauto ajoi ohi Pitkäsillan ja Kaisaniemenrannan risteyksessä klo 15:50. Klo 16:n ja 17:n välillä olin ostoksilla kauppakeskus Forumissa, sitten menin ruokaostoksille Elielinaukion K-kauppaan. Kun tulin ulos kaupasta, sen kulmalla oli mahdollinen ja todennäköinen poliisien järjestämä katuteatteriesitys. Poliisit ottivat, tai esittivät ottavansa, talteen ulkomaalaiselta tai etnisen vähemmistön edustajalta näyttävän miehen, ja lähtivät sitten liikkeelle. Kuvat otettu klo 17:18-17:19.

Miksi tilanne oli todennäköisesti katuteatteria? Ajoitus oli taas kerran täydellinen, ja ulkomaalaismiehen ottaminen näytökseen mukaan oli kaiketi viittaus siihen, että olen maahanmuuttokriitikko. Tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kertaa, kun tällainen vihjaus tehtiin, minun kantani hallitsemattomaan ja suuren mittakaavan maahanmuuttoon on ollut jo kauan vainoamisen organisoijilla enemmän kuin hyvin tiedossa. Yksi asia, jolla minua mustamaalataan, onkin satavarmasti se, että minun kerrotaan olevan "rasisti", ja se on hyvä keino saada vainoamiseen mukaan myös ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Vainoajat itse ovat toki sosiopaattisia ihmisvihaajia, joten tekopyhyys on huipussaan, kun ne paskiaiset levittävät tuollaisia huhuja kohteesta.

Olin sattumoisin äskettäin myös katsonut videon, jossa poliisien ja viranomaisten ajojahdin kohteeksi joutunut blogisti Markus Jansson kysyi mielenosoituksen yhteydessä poliiseilta moneen kertaan, mikseivät he ota laittomia maahantulijoita kiinni. Se, miten poliisit toimivat tässä asiassa, eli että eivät tee mitään ja vielä käyttäytyvät päälle töykeästi ja asiattomasti, ei tietenkään yllätä minua lainkaan. Onhan se käynyt selväksi, että ainakin Helsingissä poliisilla on aikaa stalkata jatkuvasti yksittäistä vaaratonta, rauhanomaisia keinoja käyttävää aktivistia (eli allekirjoittanutta) joskus useamman auton voimin samaan aikaan, samalla kun valittavat "resurssipulasta". Sitä suuremmalla syyllä resurssien tuhlaaminen tähän pelleilyyn on täysin älytöntä, maassa olisi varsinkin nykyisessä tilanteessa poliiseille paljon oikeaakin tekemistä. Ihmisten auttaminen ja ongelmien korjaaminen ei ole prioriteetti poliisille, vaan se palvelee ensisijaisesti valtaapitäviä ja itseään. Kyllä minäkin joskus vuosia sitten vielä uskoin, kuten suurin osa suomalaisista, että suomalaiset poliisit ovat periaatteessa hyviä, mutta nykyään pidän sellaisia puheita lähinnä sairaana pilana.

Joka tapauksessa yksi poliisimaija vielä stalkkasi, kun olin ajamassa Kaisaniemen kentän läpi takaisin kotiin Kallioon. Se oli pysäköity Kaisaniemenrannan varrelle ravintola Kaisaniemen paikkeille. Kone oli käynnissä koko ajan ja poliisit sisällä autossa. Video kuvattu klo 17:34.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti