lauantai 26. marraskuuta 2016

Kaksi vanhaa tuttua vartiointiliikkeen autoa stalkkasi taas perjantaina ja lauantaina

Perjantaina 25.11.2016

Kun olin menossa Hakaniemen S-Marketiin klo 21:29, sen viereen oli pysäköity vartiointiliikkeen Securitas auto (rekisterinumero SNN-603) ja kun tulin ulos kaupasta klo 21:45, se oli lähtenyt pois. Kun olin menossa takaisin kotiin, samanmallinen Securitaksen auto tuli Sörnäisten suunnalta vastaan Hämeentiellä Haapaniemen pallokentän kohdalla klo 21:58. En ole täysin varma, mutta kyseessä oli todennäköisesti sama auto.





















Aiemmat tapaukset, joihin tämä sama auto liittyi

Lauantaina 26.11.2016

Kun oli menossa Hämeentien K-Marketiin klo 20:43, sen eteen oli pysäköity vartiointiliikkeen auto (rekisterinumero MLK-133). Oven suulla tai kassojen vieressä ei ollut vartijaa.




















Kerrottakoon vielä se, että minulta kysyttiin muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa noin viiteen vuoteen papereita ostaessani alkoholia Hakaniemen S-Marketissa. Yleensä en pidä mukana henkkareita, kun ei ole lompakkoon mahtuvaa sellaista, mutta tuolloin minulla oli mukana passi, koska olin käynyt postissa hakemassa lähetyksen. Nyt otin siltä varalta mukaan henkkarit. Minulta ei niitä kysytty, mutta minun edellä lähes tyhjässä kaupassa kassalle tulleelta aivan selvästi täysikäiseltä ja mielestäni myös yli 30-vuotiaalta näyttävältä naiselta niitä kysyttiin. Kyseessä saattoi olla sattuma, mutta tuskin oli. Käyn tuossa kaupassa hyvin usein enkä edes muista, koska keneltäkään on viimeksi kysytty siellä papereita, sen verran harvoin sitä on tapahtunut.

Miksi kerron sen? No, se on esimerkki siitä, miten organisoidun vainoamisen kohteelle ilmaistaan tarkoituksella, että hän on jatkuvan tarkkailun alla ja että hänen kaikki tekemisensä tiedetään. Rautalangasta vääntäen: vainoamisen organisoijat tiesivät, että minulta kysyttiin juuri äsken papereita alkoholia ostaessa ja että otin ne nyt mukaan (sitä kautta, että olen 24/7 tarkkailun alla kotona). Tällaisilla vihjauksilla on sama tarkoitus kuin kohteen kuultaviksi tarkoitetuilla keskusteluilla:

Directed conversation - kohteelle suunnattu keskustelu

Julkisella paikalla ihmiset, joita kohde ei tunne, käyvät hänen kuullen keskusteluita, joissa viitataan hänen henkilökohtaisiin asioihinsa tai esimerkiksi johonkin, mistä kohde on juuri puhunut yksityisesti, puhelimessa tai netissä. Tieto näistä asioista on saatu salakuuntelemalla, kuuntelemalla puheluita, tarkkailemalla tietoliikennettä, mitä tehdään 24/7 organisoidussa vainoamisessa, tai jonkun hänen kanssaan tekemisissä olleen ilmiantajan kautta. Tällä on tarkoitus voimistaa kohteen tunnetta siitä, että hän on jatkuvan tarkkailun alla ja että hänellä ei ole lainkaan yksityisyyttä.


Tuossa aiemmat tapaukset, johon liittyi sama auto:

http://indietarget.blogspot.fi/2016/09/sama-vartiointiliikkeen-auto.html
http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/vartiointiliikkeiden-mahdollisesta.html

Päivitys 01.02.2016

Kävin seuraavan kerran Hämeentien K-Marketissa tiistaina 29.11.2016. Kun olin tulossa kauppaan, sen eteen oli pysäköity vartiointiliikkeen Securitas auto (rekisterinumero OUU-714), ja tälla kertaa oven suulla OLI seisoskelemassa vartija. (Mainitsin erikseen yllä, että edellisellä kerralla niin ei ollut, eli mitä kirjoitinkaan yllä vainoajien harjoittamasta vihjailusta.) Hän oli jo lähtenyt pois, kun tulin kassalle. Vartijan tuntomerkit: n. 30-vuotias mies, pituus n. 190 cm, ruumiinrakenne hoikahko, tummat hiukset. Kuva otettu klo 22:32.




















Ja seuraavalla kerralla, kun oli menossa samaan kauppaan torstaina 01.12.2016, jälleen kerran sama vartointiliikkeen auto (rekisterinumero MLK-133) tuli samaan aikaan Viidennen linjan ja Hämeentien risteykseen, jatkoi risteyksen yli ja pysäköi Haapaniemenkadulle vähän sen jälkeen. Kävin napsaisemassa siitä kuvan, että sain rekisterinumeron näkymään. Vartija meni sitten käymään K-Marketissa, ja otin kuvan Hämeentien toiselta puolelta, kun hän avasi oven. Hän oli vielä sisällä nähtävästi "ostoksilla", kun sinne menin, ja ehti lähteä ennen minua ulos. Tuntomerkit: keskipituinen n. 25-vuotias mies, ruuminrakenne vankahko, tummat hiukset. Kuvat otettu klo 22:06-22:08.






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti