tiistai 16. helmikuuta 2016

Esimerkki poliisien harjoittamasta stalkkaamisesta helmikuulta 2016

Viime keväänä minua stalkattiin laajamittaisesti poliisiautoilla, ambulansseilla ja pelastuslaitoksen autoilla, kuten tänne silloin raportoin. MV-lehtikin julkaisi minun tapauksesta jutun sivuillaan, ja sen ansiosta blogi keräsi hetkessä tuhansia lukukertoja.

http://mvlehti.net/2015/05/17/gang-stalking-suomessa-superfolio-varoitus/
http://indietarget.blogspot.fi/2015/06/mv-lehti-julkaisi-jutun-tasta-blogista.html

Sittemmin poliisiautoilla ja hälytysajoneuvoilla stalkkaaminen on vähentynyt. Olen joka tapauksessa ottanut valokuvia ja videokuvaa, joten tässä ihan havainnollistamiseksi yksi esimerkki helmikuun 2. päivältä, kun poliisiauto stalkkasi minua kotikulmillani Kalliossa.

Kun tulen Lintulahdenkadun ja Hämeentien risteykseen klo 15:14, poliisimaija on pysähtynyt Sakarinkadun yläpäähän.Kun lähden ylittämään risteystä klo 15:15, poliisimaija lähtee liikkeelle ja ohittaa minut ajaen risteyksen läpi Lintulahdenkadulle minun jatkaessa Sakarinkatua ylös.Huomiokaa jälleen se, että kyse ei ole yksittäistapauksesta, vaan toiminta on toistuvaa, ja stalkkaaminen on ollut usein aivan ilmiselvää, kuten tapauksessa, josta postasin tänne viime vuonna kuvia:

http://indietarget.blogspot.fi/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html

Samoihin aikoihin, kun viime keväänä kirjoitin paljon poliisiautoilla, ambulansseilla ja paloautoilla stalkkaamisesta, sain tappouhkauksen blogiani käsittelevässä keskusteluketjussa:

http://indietarget.blogspot.fi/2015/05/epasuora-tappouhkaus-poistetussa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti