torstai 26. marraskuuta 2015

Ovatko vainoajat poliisien sukulaisia, ystäviä ja tuttuja?

Moni on ihmetellyt, miten ja missä ihmisiä värvätään kohteen vainoamiseen. Tuskin mitään värväystoimistoja ainakaan onkaan olemassa. Amerikkalainen vainotuksi joutunut Terry Wagar on sitä mieltä, että vainoamista organisoi Amerikassa poliisit, FBI ja muut lainvalvontaan osallistuvat organisaatiot. Vainotut olisivat poliisien peiteoperaatioiden (sting operation) kohteita, jotka sellaiseksi on valinnut joku korkealla tasolla edellä mainituissa organisaatioissa oleva henkilö. Näiden operaatioiden tarkoitus on yleensä lavastaa kohde rikolliseksi eri keinoin, ja heidät usein lopuksi tapetaan. Tämä voidaan tehdä esim. hitaasti myrkyttämällä, jottei murha ole liian ilmeinen.

Operaatioissa käytettävät siviilit olisivat poliisien sukulaisia, ystäviä ja tuttuja. Tämä on tähän mennessä ainoa uskottavalta kuulostava selitys sille, miten värvääminen myös joukkovainoamiseen onnistuu. Mutta vainoamiseen osallistuvia vaikuttaa toisaalta olevan niin paljon, että asia ei ehkä ole niin yksinkertainen. Myös se, että kohteeksi valitaan usein aktivisteja ja valveutuneita kansalaisia, viittaa siihen, että vainoamista organisoidaan poliisia korkeammalta taholta.

Joka tapauksessa näihin peiteoperaatioihin kuuluu olennaisena osana kohteen asunnon ympäristön haltuun ottaminen, mikä minun tapauksessani on ainakin tapahtunut. Naapuriasunnot ja todennäköisesti lähes koko rappu, jossa asun, on nyt vainoajien/ilmiantajien asuttama.

Tässä vielä linkki Wagarin blogiin:

https://wifepoisonedme.wordpress.com/2013/11/28/gang-stalking-what-is-it-how-they-do-it-how-they-get-away-with-it/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti