perjantai 13. toukokuuta 2016

Minua vastaan mustamaalauskampanjan aloittanut henkilö jatkaa yksinpuheluaan Suomi24:n keskusteluissa

Tässä viimeisimmät viestit elektronista häirintää käsittelevässä ketjussa:





















http://keskustelu.suomi24.fi/t/13794931/sateilytys-on-rikos-ihmisyytta-vastaan

Ja alla vielä kopioituna kyseisen kirjoittajan viestejä toisessa ketjussa siitä lähtien, kun hän aloitti siellä mustamaalauskampanjansa. Laitan ne tähän siksi, että ne ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka pitkälle joku voi mennä, jos haluaa tuhota jonkun maineen.

----------

tifi.on.stalkkeri
7.5.2016 23:08

Tämä TiFi on on itse stalkkeri/trolli. Tässä esittää uhria, itse asiassa pelottelee gs-uhreja. Taitaa olla yhteistyössä poliisien, ambulanssikuskien ym kanssa. -Olen ajatellut,että kun ei siitä eroonkaan pääse, yritän käyttää hyödyksi. Nyt on kahden muun stalkkerin kanssa vallannut peacepinkin suomi-yhmän.

mikä.ihmeen.tifi
8.5.2016 6:56

Taas tämä sama. Rehellisesti sanoen, en tiedä ihanko oikeasti kuvittelet, että olisin kateellinen blogistasi vai onko naamioitu hyökkäy/puolustatuminen, että muut luulisivat niin. Voihan olla,että olet niin itsetuntovammainen, että omanarvontuntosi on tuosta blogista kiinni.-Luulisi sinun tajuavan, kun tiedät ikäni ja elämänhistoriani,että tuollainen blogi on minulle EVVK. -Ja ethän edes itse KIRJOITA siinä nk.muut blogistit tekevät. Julkaiset vain muualta lainaamisiasi juttuja ja epäselviä videoita.

Minun perässä olet ollut kuin perskärpänen. Kaksoisrooli:usein olet vain kirjoittanut viestini perään:tuollaista voi oikeasti tapahtua ja sitten heti mainos: linkki blogiisi.

Jos olisi samaan ihmiseen yhdistettynä minuun kohdistuva laaja-alainen, mielikuvituksellisen monipuolinen vaino ja sinun energiasi ja kirjoitustaitosi, siinä olisi blogi.-Jossakin tuolla amerikoissa on näitä erityishenkilöitä, nk. esim.M.Rich tai tämä Jansson.

En tiedä, oletko vain narsisti-trolli vai stalkkaatko enemmänkin kuin ,mitä täällä ja nyt peacepinkissä kahden stalkkerin kanssa on havaittavissa.

Joskus alussa ilmoitin sinulle, että tulen kohtelemaan sinua nk. aitoa uhria, vaikka takanapäin epäilen muuta. Ihan oikeasti mietin, mikä auttaisi tässä virka-autoajelussa. Päädyin EMDR-terapiaan, mikä raivostutti sinut: mielestäsi minä vain yritin estää sinua kirjoittamasta. -Jälkeen päin on tullut vastaan vainottujen auttamiseen erikoistuneen lakifirman mainos. Siellä on useita psykologeja, joiden palveluihin kuuluu EMDR-terapia.

En enää käyttäydy kuin kaveri, vaan alan paljastaa sinua ihan järjestelmällisesti. Menit rajan yli siellä peacepinkissä. Jos olet ihan vain vainon uhri, niin eihän tämän paljastelun pitäisi sinua häiritä.

tifi.ei.pelkkä.uhri
9.5.2016 17:00

Minun puolestani vaikka viisi miljoonaa. Ihan sama. TiFi:n hyökkäykset täällä suomi24:puolella olen enimmäkseen ottanut naureskellen vastaan ja rauhoitellut häntä kuin itkupotkuraivarin saanutta lasta. Nyt tuolla peacepinkissä on käynnissä raju stalkkaus minua kohtaan:Tämä kauhea uusi female, entinen koulukiusattu male ja siellä Indietargetina esiintyvä TiFi ja jkv vaimeasti säestävät jotkut muut. -Onko tarkoitus häätää minut pois ja jatkaa stalkkausta muualla vai tuhota koko ryhmä? En tiedä.

TiFi:n pulma on, että hänen vainonsa on niin yksitoikkoista. E-häirintä on vuorokaudesta toiseen samanlaista, vähän kohdistuspaikat kehossa vaihtelevat ja intensiteetti. Ja sitten jkv.poliisiautoja ja ambulansseja, joiden raportoinnille lähinnä naureskellaan.

Mielelläni antaisin omasta variaatiostani hänelle. Osaisi kirjoittaa niistä hyvin.

hirvitys.on
9.5.2016 23:54

Niinpä, ei ole tehnyt mitään tämä stalkkeri, ei ole sanonut, ettei voi tapahtua, on vaan syyttänyt stalkkauskuvauksiani rotan tuottamaksi , ehkä jopa koneelliseksi spämmiksi, jne. Kyllähän stalkkeri osaa sanansa asettaa ja turha luulla,että rupeaisin "väittelemään " asiasta hänen kanssaan. OLEN TÄYSIN VAKUUTTUNUT SIITÄ,ETTÄ TiFi ON STALKKERI. Jokainen voi minun puolestani ajatella, mitä tykkää. On kylmäverisen tunteeton tyyppi. Jos joku on eri mieltä, lyttää tämän sanomalla toista mitättömäksi paskaläjäksi. Itse on narsistinen.

SATLKKERI, STALKKERI, STALKKERI . Pahasti häiriintynyt ihminen.

Miten mustaa voisi mustamaalata.

kammotukset
10.5.2016 1:38

Kirjoittelen tässä, kun näköjään järjestetään kuumat oltavat, heti kun yritän makuulle mennä.

Käväisin peacepinkissä. Siellä tämä Indietarget aloitti viestinsä: Joo,... Minä joskus alkuaikoina siellä aloitin viestinini niin, alkoi heti matkia. Sai mukaansa muutaman muunkin.

Matkimistahan siellä nytkin käytetään:Indietarget eli TiFi siellä luetteli tilanteita, joissa olen kertonut joutuneeni kotonani rajun elektronisen hyökkäyksen kohteeksi, omina tilanteinaan, hänen naapurinsa on silloin laskenut vettä, että niin mitättömästä kyse. (Esim. minulta on isketty taju kankaalle, kun olen jotakin tiettyä asiaa läppärillä alkanut tehdä, kerta toisensa jälkeen. Lounaan syöminen on estetty sillä, että on pantu veri lentämään nenästä heti, kun olen pöydän ääreen istunut, välillä liitetty kova meluhäirintä, jne.)

Muutenkin mitätöivästi rääpien toisteli sanatarkasti kuvauksiani.Sai kuulostamaan halveksittavalta ja naurettavalta.( Mutta ei sanonut,että ei pidä paikkaansa.)

Tämä kammofemale on tehnyt sitä vielä systemaattisemmin raivoisaan lyttyyn lyövään tyyliin.

sairas.tifi
11.5.2016 2:09

Kun kronologiselta iältään aikuinen narsisti saa raivarin, hänen sisällään raivoaa kolmivuotias lapsi.

paljastelen.vähitellen
11.5.2016 2:38

Ei kai stalkkeri lähde syyttämään toisia stalkkereiksi.

Pacepinkin ryhmässä on suurin osa sellaisia jäseniä, jotka eivät koskaan kirjoita sinne mitään, mutta linjoilla näkyvät. -Voivat tietenkin käydä lueskelemassa muita juttuja, blogeja, jne.

-Kaikki, mitä minä olen sinne kirjoittanut, on mennyt samantien stalkkereitteni tietoon. Osan viesteistäni olen kirjoittanutkin heidän tiedokseen.

Yhtä sinne kirjoittelevaa jäsentä olen avoimesti epäillyt myös stalkkeriksi, muiden vaihtoehtojen ohella. Jokin aika sitten hän pullisteli saaneensa ryhmän haltuunsa, olevansa sen kingi.

Minua hän on siellä "stalkannut" tai stalkannut. Nyt tehnyt yhteistyötä minua vastaan tämän kammofemalen kanssa.

Katsokaa ihmeessä se TiFi:n ehdottama video narsistista kokoamassa ihmisiä jota kuta vastaan. Niin näette, minkälainen en ole ja mitä en tee. Saattaa kuvata TiFi:ta itseään.

rikolliskerho
11.5.2016 2:17

Siellä tämä Kanadasta tullut omituinen tyyppihän alkoi myös matkia minua. TiFi ilmoitti hänet ystäväkseen. Ja siellä peacepinkissä nyt tämä kanadalainen ja kummallinen tyyppi nyt niin läheissti vaihtavat tietoja. Se toinen outokin tässä matki viime kesän juhannusdataani. Eli nämä kaksi ovat stalkkeri TiFin ystäviä.

Kyllähän siellä yksi tyyppi on esittänyt näkemyksen, että suurin osa siellä on stalkkereita.

saatan.selata.kopioita
10.5.2016 7:40

GS-ketjuja on poistettu paljon. Ei voi enää lukea. Enkä rupeaisi todisteiden esiin kaivamisvaivaa näkemäänkään.

- TiFi oli voimallisesti esittänyt jo jonkin tiettyä näkemystä asiasta A. Minun vastaani tuli jostakin erilaista tietoa. Ihmettelin, että mitenkäs se homma nyt oikein on.

Aikaisemmin gs-ketjuissa kirjoitteli ahkerasti nimim. gang stalking. Oli tyyliltään jähmeän aggressiivisen syyttävä. Toisti samoja asioita.

Nyt kun rupesin ihmettelemään, tämä gang stalking ilmaantui. Yhdessä TiFi:n kanssa julkaisivat ihmettelyni jälkeen puolen metrin viestejä, joissa minut jyrättiin ja annettiin ymmärtää,että asia on nk. TiFi on siitä kirjoittanut.

Minulla on taipumusta ihmetellä ja pitää eri vaihtoehtoja auki.Tämä TiFi:lle myrkkyä. On käynyt kimppuun, syyttänyt siitä, että epäilen häntä valehtelusta. On nimittänyt mitättömäksi paskaläjäksi ja käskenyt olla hiljaa. En ole viitsinyt ottaa henkilökohtaisesti. Olen vain kirjoitellut: rauhotus nyt, en ole mitään epäillyt, ihan ihmetellyt, kun en osaa vetää johtopäätöstä.

Kun nyt niin pelännyt,että epäillään valehdelleen, pitäisi kai ruveta epäilemään.

itsesuojelu.pakollista
11.5.2016 11:52

Selailin ottamiani kopioita ketjuista. TiFi:ta on epäilty jos jostakin : mm. olisi palkallinen trolli, kirjoittelisi autoajeluista viedäkseen huomion pois tärkeämmistä asioista, sun muuta. Kun olen pyytänyt TiFi:ta kirjoittamaan jostakin asiasta ja on sen tehnyt, olen kiittänyt hyvästä jutusta. TiFi:ta ehdittiin syyttää jo siitäkin,että kehuu omia kirjoituksiaan. Kun on niin salaperäinen, on hyvä projektioiden kohde.

MUTTA kun minua avoimesti stalkataan, ei ole kyse luulostani.

TiFi voi sille kaverilleen, kammofemalelle, viedä terkkuja: yksi stalkkeri sinne tai tänne, yhden tekevää, kun niitä kumminkin on koko ajan sadoittain kimpussa.

pääsipä.siitä.eroon
11.5.2016 20:54

Menkääpä saliittoteoriaan lukemaan, kuinka siellä Gang stalking kumoaa Suomimafian -ketjussa TiFi-imagea pestään puhtoiseksi.

pelottava.mummu
12.5.2016 2:50

Niin ja blogissaan mstamaalaa minua siitä,että häikäilemättömästi mustamaalauskampanjoin häntä vastaan. on sinne ottanut valikoituja kohtia näistä viesteistäni ja omistaan.

On kammottava tyyppi. Sanoo,että trollit ja stalkkerit ovat yhteiskunnan alinta pohjasakkaa, ihan paskaa. Itse on sellainen.

Kauheeta: palopäällikön auto on joskus ajanut kolme kertaa kahden viikon aikana ohitse. -Kun saa ihmiset väittelemään tällaisista asioista, jää huomaamatta ne viitteet, jotka kertovat,että on stalkkeri, ainakin sivuammatiltaan.

Hyi helvetti, mitä kaikkea tämä maa päällään kantaa.

apinaa.pahempi
12.5.2016 7:12

Jos teillä on näkemyksiä tästä TiFi -tyypistä, kirjoittakaa tänne.

Kyllähän netissä jos jonkinlaista häiriinnyttä tyyppiä on toisten kimpussa tai käyttämässä materiaalina oman imagen tai valtakunnan luomisessa, nk.TiFi on minua käyttänyt.

luonto.tuo.terveyttä
12.5.2016 17:24

Jossakin ketjussa kirjoitti, että on keskittänyt toimintansa nettiin kymmenen vuoden ajan.

Nuoremmillakin vaikea pysyä ajantasalla näiden ilmiöiden kanssa,saati sitten tällaisen mummon. -Mutta en ota henkilökohtaisesti.

TiFi:lle neuvoksi:pane kone kiinni, lähde uimastaduinille uimaan, meren rantaan kävelemään,tai Nuuksioon.

----------


Että näin. Ei noita minuun kohdistuvia väitteitä kannata enää edes kommentoida mitenkään, koska ne ovat niin kaukana todellisuudesta, puhdasta parodiaa. Kirjoittaja vaikuttaa tosin niin vakuuttuneelta asiastaan, että huumori lienee tahatonta.

torstai 12. toukokuuta 2016

Poliisiautoilla stalkkaamista tänään ja eilen

Tänään 12.5.2016 lähdin iltapäivällä kauppareissulle, tällä kertaa ilman videoaurinkolaseja, toisin kuin viime viikosta lähtien muuten. Ei kestänyt kauaa, ennen kuin ensimmäinen poliisiauto tuli vastaan.

Klo 15:02 poliisimaija (numero 204) kääntyy Viidenneltä linjalta Hämeentielle Sörnäisten suuntaan.



















Se kääntyy takaisin Hakaniemen suuntaan ja pysähtyy ratikkapysäkille klo 15:03. Poliisi aukaisee oven ja menee oletetusti noutamaan jonkun pysäkiltä putkaan. On toki mahdollista, että tilanne oli aito, mutta myös erittäin mahdollista, että kyse oli katuteatterista. Tällaisia tilanteita "sattui" jatkuvasti ympärilläni vainoamisen alkuaikoina, ennen kuin olin päässyt perille siitä, mistä organisoidussa joukkovainoamisessa on kysymys, aloittanut siitä blogia ja julkaista kuvia poliisiautoilla stalkkaamisesta.



















Kun kävelen Hämeentien jalkakäytävää Hakaniemen suuntaan, sama poliisimaija ajaa ohi kääntyessään Toiselle linjalle klo 15:07.



















Noin klo 15:15 farmarimallinen poliisiauto ajaa keskustasta poispäin ajaen ohi Hakaniemen S-Marketin kohdalla, kun olen tulossa Paasivuoren puistikosta, mutta en ehdi kaivaa kännykkää taskusta ajoissa. Kohta sen jälkeen klo 15:17 moottoripyöräpoliisi ajaa Hakaniemen torin kohdalla ohi.



















Eilen 11.5. poliisimaija ajoi ohi sekä ollessani matkalla kauppaan että takaisin kotiin.

Klo 13:49 Hakaniemen torin kohdalla (auton numero 107).


















Klo 14:34 Hämeentiellä Sakarinkadun risteyksen jälkeen (auton numero 311).


















Muuten voimakas kidutustason elektroninen häirintä jatkuu nyt jo kahdeksatta päivää peräkkäin. Se alkoi viime viikon torstaina sen jälkeen, kun olin alkanut käyttää videoaurinkolaseja tapahtumien tallentamiseen ulkona ollessani.

http://indietarget.blogspot.fi/2016/05/jatkuvaa-rajua-kidutustason.html

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Jatkuvaa rajua kidutustason elektronista häirintää viime torstaista lähtien

Tässä viime sunnuntainen bloggaus ja siihen lisäämäni kommentit, joista ilmenee tilanteen kehitys:

---------
Tänään sunnuntaina 8.5. minua on kidutettu heti aamusta alkaen. Pääasiallisina oireina ovat voimakas polttava kipu jaloissa, pistely jaloissa, käsissä ja sukuelimissä, käsien puutuminen ja voimakas suhina korvissa. Kuten ennenkin, suojautuminen ja myös suihkussa käyminen lievittää huomattavasti oireita.

Samanlaista voimakasta elektronista häirintää oli myös viime torstaina ja perjantaina, lauantaina se ei ollut aivan yhtä rajua. Matalan intensiteetin säteilytys on käynnissä käytännössä 24/7 kotona ollessani, ja sitten on välillä näitä päiviä, joina se nostetaan kidutustasolle.

----------
Häirintää voimistettiin entisestään heti sen jälkeen, kun julkaisin tämän päivityksen, tai itse asiassa jo samalla, kun aloin kirjoittamaan sitä.

Tietoliikennettäni seurataan 24/7, kuten kaikkien organisoidun vainoamisen kohteiden, mikä on minun vainoajille varmasti ihan helppoakin, koska minulla ei ole mitään erityisiä tai ylimääräisiä suojauksia tietokoneella. Se siis selittää sen, miten tekemisiini netissä voidaan reagoida reaaliaikaisesti, jos se nyt jotakin ihmetyttää.

----------

Kello on nyt päälle klo 1 aamuyöstä, ja kun yritin alkaa nukkumaan, niin alettiin tuottamaan kipua ja epämiellyttävää tunnetta erityisesti sukuelimiin. Jotkut muut vainotut ovat kertoneet samanlaisesta ja kuvanneet sitä "elektroniseksi raiskaukseksi". Itse sanoisin sitä elektronisen raiskauksen yritykseksi.

Istualtaan on helpompi suojata alapää kietomalla ympärille monin kerroin EMF-suojaukseen tarkoitettu lakana. Se ei kokonaan vie pois oireita, mutta lievittää niitä kuitenkin selvästi.

----------

Maanantaiaamuna 9.5. klo 7 jälkeen sama sukuelimiin kohdistettu häirintä jatkui heti herättyäni ja samaan aikaan yläkerran asukas laski voimalla vettä.

Vessan vetäminen ja veden laskeminen synkronoidusti sen mukaan, mitä tarkkailtavana infrapunakameralla tai jollain vastaavalla laitteella oleva vainoamisen kohde tekee, on organisoituun vainoamiseen tyypillisesti kuuluvaa kotirauhanhäirintää ja ehdollistamista. Esim. eilen yläkerran naapuri alkoi laskemaan vettä heti, kun tulin pois suihkusta, ja jatkoi sitä noin 15 minuuttia. Tämä vain esimerkkinä, hän tekee samaa toistuvasti.

Se on samalla sekä kiusaamista että ehdollistamista tai "ankkurointia", jossa vainoamisen kohde on tarkoitus saada yhdistämään tämä sinänsä arkinen asia vainottuna olemiseen. Periaate on sama monien muiden vainoamisen peruskikkojen kohdalla, eli itsessään alun perin harmittomasta asiasta tulee stressiä aiheuttava tekijä. Kun ankkurointi on tehty, saman stressireaktion voi aiheuttaa sellainenkin teko, jota ei ole tarkoitettu vainotun kiusaamiseksi tai häiritsemiseksi. Itse olen aika hyvin pystynyt purkamaan kohdallani ehdollistamista, eikä vainoamiskikoilla ole enää samaa vaikutusta kuin vainoamisen alkuvaiheessa.

----------

Raju kidutus jatkuu edelleen, ja tilanne on nyt se, että Helsingin Kalliossa sijaitseva kerrostaloasuntoni on juuri nyt käytännössä asumiskelvoton. Muuttaisin kyllä pois, mutta se ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista johtuen tietyistä syistä.

----------

Nyt on keskiviikko, ja kidutus on jatkunut käytännössä tauotta, kotini on todellakin nyt asumiskelvoton. Ei tätä asunnoksi voi tällä hetkellä kutsua, kidutuskammio on lähempänä totuutta. Erityisesti säteilytystä on viime päivinä kohdistettu sukupuolielimiin. Kyse on täysin häikäilemättömästä ihmisoikeuksien loukkauksesta, ja murhayrityksestä, vaikka energia-aseita sanotaan "ei-kuolettaviksi aseiksi". Kyllä ne tappavat pitkällä aikavälillä sisäelimiin aiheutuneiden vaurioiden kautta.

Syitä tähän voi olla useita, mutta saattaa olla, että kyseessä on kosto siitä, että aloin viime viikolla käyttämään ulkona ollessa videoaurinkolaseja tallentaakseni todistusaineistoa vainoamisesta. Vainoamisen organisoijat eivät halua, että kohde taistelee tosissaan vastaan, pitäisi vain kitua hiljaa ja tyytyä kohtaaloonsa.

Jos gang stalking ei ole aiheena ennestään tuttu, niin tässä aiempia kirjoituksia, joissa selitetään, mistä siinä on kysymys:

http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/mita-on-gang-stalking-eli.html
http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/yhteisovainoamisen-menetelmat.html

Tekniikka elektroniseen häirintään on olemassa, se tehdään suunnattua sähkömagneettista säteilyä lähettävillä aseilla:

http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/amerikkalainen-tuomioistuin-tunnusti.html
https://rudy2.wordpress.com/james-walbertsupport-from-missouri-rep-jim-guest/
https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon
https://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System

Ultraäänillä pystytään myös aiheuttamaan samantapaisia oireita kuin mikroaaltosäteilyllä, mutta ennen kuin pystyn mittaamaan, millä häirintä tehdään, niin olen epäsuorien todisteiden varassa. Hyvillä kotikäyttöön tarkoitetuilla mittareilla pystyy mittaamaan RF-säteilyä 10 GHz:iin saakka, mutta se ei välttämättä riitä, pitäisi pystyä mittaamaan korkeampiakin taajuuksia.

Joka tapauksessa esim. suihkuun meneminen tai jalkakylpy lievittävät huomattavasti polttavaa kipua ja pistelyä, EMF-suojaukseen tarkoitetut metallikuituiset kankaat auttavat myös, mutta eivät aivan yhtä paljon. Asunnosta ulos lähtiessä oireet loppuvat, kuten olen monesti aiemmin jo kertonut, joten looginen johtopäätös on, että häirintä tehdään naapuriasunnoista käsin.

Naapurit harjoittavat myös meluhäirintää ja ns. same time exit/entry -tekniikkaa, joka on yleisesti käytössä joukkovainoamisessa. Se tarkoittaa siis, että aina, kun lähden asunnosta ulos, joku tulee samanaikaisesti rappukäytävälle, ja sama silloin, kun palaan takaisin kotiin. Tämä tapahtuu käytännössä, jos ei joka kerta, niin 95 prosentissa tapauksista, riippumatta vuorokaudenajasta.

maanantai 9. toukokuuta 2016

Vainottuna netissä esiintyvä henkilö aloitti mustamaalauskampanjan minua vastaan

Itse vainottuna netissä esiintyvä kirjoittaja on aloittanut häikäilemättömän mustamaalauskampanjan minua vastaan Suomi24:n keskustelussa. Kirjoitin yhteen ketjuun vastaukseksi kysymykseen, mistä gang stalkingin uhrit saavat apua, näin:

"Ei mistään, tai ei ainakaan viranomaisilta. Gang stalking on syöpä, jolla on pesäkkeitä kaikilla mahdollisilla viranomaistahoilla."

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13049841/gang-stalking--tietoisuus-kaataa-suomimafian

Kyllä sen kaikki kohteeksi joutuneet jo tietävätkin, että poliisi ei asiassa auta, joten todellisen avun saaminen, siis sellaisen, jolla toiminta saataisiin loppumaan, on tällä hetkellä käytännössä mahdotonta. Tähän rikolliseen toimintaan ei siis puututa. Mutta tuohon ylläolevaan kommenttiin mustamaalaaja vastasi näin:







Vastaukseni:

"Mustamaalaus sitten alkoi. Siksikö, että minun blogilla on jo yli 40000 lukukertaa?"

Tähän mustamaalaaja vastasi näin:























Vastaukseni tuohon:














Vastasin myös minua tukevaan kommenttiin:















Lisää herjausta ja pilkkaa mustamaalaajalta:

















Kirjoitin noiden perään vielä kommentin:























Tässä vielä linkki ylläolevassa kommentissa postaamani videoon siitä, miten narsistit yleensä toimivat yrittäessään värvätä muita mukaan mustamaalauskampanjaan:

https://www.youtube.com/watch?v=dndG6GvEiwk




sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tänään sunnuntaina voimakasta elektronista häirintää

Tänään sunnuntaina 8.5. minua on kidutettu heti aamusta alkaen. Pääasiallisina oireina ovat voimakas polttava kipu jaloissa, pistely jaloissa, käsissä ja sukuelimissä, käsien puutuminen ja voimakas suhina korvissa. Kuten ennenkin, suojautuminen ja myös suihkussa käyminen lievittää huomattavasti oireita.

Samanlaista voimakasta elektronista häirintää oli myös viime torstaina ja perjantaina, lauantaina se ei ollut aivan yhtä rajua. Matalan intensiteetin säteilytys on käynnissä käytännössä 24/7 kotona ollessani, ja sitten on välillä näitä päiviä, joina se nostetaan kidutustasolle.