perjantai 8. tammikuuta 2016

Rajua kidutusta viime päivinä, erityisesti tänään

Elektronista häirintää ja/tai ultraäänihäirintää on lisätty ja voimistettu viime päivinä, kovan voimakkuuden hyökkäykset ovat kestäneet tuntikausia putkeen. Erityisen rajusti minua vastaan iskettiin tänään heti aamusta n. klo 6 lähtien, kun olin saanut nukuttua hieman yli 4 tuntia. En luonnollisesti saanut enää unta. Aamupäivällä häirintä oli ehkä voimakkainta, mitä se on tähän mennessä kertaakaan ollut, ja reidet tuntuivat välillä siltä, kuin ne olisivat tulessa. Tai ainakaan aikaisemmin ei ole ollut niin pitkäkestoista rajua häirintää.

Tämä voimistettu kidutus osuu samaan aikaan, kun olen kommunikoinut paljon muiden suomalaisten uhrien kanssa vainottujen tukisivustolla ja ulkomaalaisten kohteiden kanssa Youtubessa. Olen siis lisännyt verkostoitumista muiden vainottujen kanssa, ja joukkovainoamisen organisoijat eivät luonnollisesti halua, että uhrit yhdistävät voimansa, koska silloin he ovat vahvempia ja voivat saada vietyä asiaansa paremmin eteenpäin. Yksi toinen suomalainen joukkovainoamisen kohde on juuri ehdottanut myös vainottujen tukiyhdistyksen perustamista.

Tässä listaa oireista, joita elektroninen häirintä minulle yleensä aiheuttaa (kaikki eivät aina tule samaan aikaan):

polttava kipu erityisesti jaloissa, välillä myös sukuelimien alueella, yläselässä ja käsissä
pistely kaikkialla kehossa
nivelsärky erityisesti olkapäissä, välillä myös kyynärpäissä
kuumotus
tunne, että jotain ryömii ihon alla
tunne, että kehossa kulkisi sähkövirta
suhina ja/tai sirinä korvissa
epämukava tunne päässä, vähän niin kuin aivoja "keitettäisiin"
päänsärky
kolotus koko kehossa
koko kehon hiljainen värinä
väsymys, olo ei tunnu virkeältä aamulla herätessä

Nämä ovat pääasialliset oireet, ja ne ilmaantuvat siis vain kotona ollessa. EMF/RF-säteilyn blokkaamiseen tarkoitetut suojavarusteet lievittävät selvästi oireita, samoin suihkuun meneminen. Kun lähden ulos, niin ne loppuvat. Epäilen, että häirintä tehdään pääasiassa alakerran asunnosta, jossa tehtiin minun avointa vainoamista edeltävinä vuosina jatkuvasti "remonttitöitä", ja asukkaat vaihtuivat siellä usein. Jossain vaiheessa siellä majaili äänekkäitä venäläisiä miehiä (mutta en kuitenkaan usko, että venäläiset ovat joukkovainoamisen takana, kuten yksi trolli Suomi24:n palstoilla väitti). Yläkerran asunnon, josta suurin osa meluhäirinnästä on tehty, osoitteeseen on verkkohaun perusteella rekisteröity jokin sähköasennusfirma, mutta ovessa on vain yksityishenkilön nimi. Kerrostalo, jossa asun, sijaitsee Helsingissä Kalliossa.