sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Juoruilua harrastavat kaikki, mutta systemaattista mustamaalausta vain psykopaatit

"Naiset, ja jopa miehet juoruilevat, vaikka he mieltävät juoruilunsa lähinnä uutisten välittämiseksi. Juoruilu mielletään pahantahtoiseksi toiminnaksi ja sitähän se monesti on. Sosiaalitieteiden mukaan juoruilla on myös yhteisöllisyyttä lisäävä vaikutus. Juoruilu kertoo myös sen, että mikä yhteisössä on oikein tai väärin, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Joten sillä on yhteisön normeja vahvistava vaikutus.

Juoruilun avulla luodaan läheisyyttä ystävien kesken ja niiden avulla voidaan koodata, mikä yhteisössä on soveliasta ja mikä ei. Mitä negatiivisten juorujen kohteeksi joutunut on tehnyt ja miten on toimittava, jottei itse joutuisi siihen asemaan

Juorujen avulla ehkä luodaan ystävyyssuhteita ja lähennytään sellaisten kanssa, joilla samanlaisia arvoja ja näkemyksiä elämästä. Tämä siis lyhyesti juoruilusta,  se kuuluu siis elämään. Juorujen kohde voisi olla toista mieltä.

Täysin eri juttu on narsistien (ja toki muidenkin) toimeenpanemat systemaattiset mustamaalauskampanjat, joiden kohteeksi voit joutua jos olet loukannut narsistia, asettunut poikkiteloin häntä vastaan tai et ole tehnyt mitään, hän vaan haluaa säpinää elämäänsä."

http://narskulandia.blogspot.fi/2012/10/narsisti-ja-mustamaalauskampanjat.html


















Eli huhut laskevat liikkeelle vihaajat, niitä levittävät typerykset ja ne uskovat idiootit.

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Blogille tänään yli 700 lukukertaa: asiaa skitsofreniasta tai mielisairaudesta uusille lukijoille

Kun täällä on tänään käynyt paljon uusia lukijoita, niin vastaan nyt tässä osin aiempia kirjoituksia lainaten siihen perinteiseen kysymykseen, onko joukkovainoamisen kohteeksi itseään sanovalla oletusarvoisesti "skitsofrenia" tai jokin muu "mielisairaus".

Tällä hetkellä psykiatriaa käytetään kautta maailman täysin mielivaltaisesti joukkovainoamisen kohteiden (targeted individuals) diagnosoimiseen mielisairaiksi. Kaikki, jotka väittävät olevansa tällä tavoin vainottuja, ohjataan lähes automaattisesti psykiatrille, jos he esim. tekevät asiasta rikosilmoituksen. Tämä perustuu siihen premissiin, että ihmisiä ei mitenkään, ei kerta kaikkiaan mitenkään, voida vainota tällä tavalla, siispä heidän on pakko olla harhaluuloisia tai mielisairaita. Tämä siitä huolimatta, että esim. DDR:ssä samankaltainen vaino oli normaalia toimintaa. Ts. premissi on todistettavasti virheellinen, koska siitä löytyy historiasta aivan riittävästi ennakkotapauksia. Mutta näitä väitteitä tai rikosilmoituksia ei edes tutkita, millään tavalla. Paitsi ainakin yksi poikkeustapaus löytyy Amerikasta, jossa asia tutkittiin, vietiin oikeuteen ja jopa tuomittiin kantajan hyväksi:

http://rudy2.wordpress.com/james-walbertsupport-from-missouri-rep-jim-guest/

Se, mikä pitää ymmärtää, on, että gang stalking on tarkoituksella suunniteltu käyttäytymistieteen eksperttien toimesta a) mahdollisimman tehokkaaksi ja b) mahdollisimman vaikeasti todistettavaksi psykologisen terrorin välineeksi. Joukkovainoamisväitteiden herättämät reaktiot, kuten "mene hoitoon" tai "selvä paranoidinen skitsofrenia", ovat juuri se, mihin toiminnan suunnittelijat ja organisoijat pyrkivät.

Näitä asioita ei voi ajatella vain omasta näkökulmasta, jos on "normaali" tai ei-psykopaattinen ihminen. Suurin osa tällaisista ihmisistä ei koskaan lähtisi mukaan joukkovainoamiseen eikä voi kuvitella, että joku voisi sellaista toimintaa harjoittaa. Mutta ajattele asiaa myös vallanhimoisen, empatiakyvyttömän ja ihmisen kontrolloimisesta ja psykologisesta hajottamisesta energiansa saavan psykopaatin näkökulmasta. Jos joukko tällaisia ihmisiä haluaisi luoda systeemin tätä varten, eikö se loisi sellaisen, joka takaisi hyvän menestyksen ja josta vastuuseen joutumisen riski olisi lähes olematon? Näitä ajatuksia herättävät varsinkin joukkovainoamisen kohdalla niin usein heitetyt retoriset kysymykset, kuten "miksi kukaan tekisi tällaista?".


Itse asiassa joukkovainoamisen kohteeksi valitaan useimmiten erityisen herkkiä, ajattelevia, reflektioon kykeneviä ihmisiä, jotka usein ensin etsivät juuri herkästi itsestään syytä (ennen kuin heille selviää, mistä joukkovainoamisessa on kyse), kuten psykopaatin puolisona tai lapsena ja emotionaalisen pahoinpitelyn kohteena elänyt ihminen, josta on tullut ns. identifioitu potilas. Psykopaatti usein harjoittaa ns. kaasuvalottamista (gaslighting), jossa kohdetta hämmennetään manipuloimalla hänen todellisuuskäsitystään, jotta hän alkaisi uskoa olevansa sekoamassa. Sitten tämä ”identifioitu potilas” menee tai joutuu psykiatriseen hoitoon, vaikka ainoa, joka oikeasti on sairas, on se psykopaatti. Tämä kuvio toistuu niin usein, että se on todellinen epidemia yhteiskunnassa.

Joukkovainoaminen on tätä samaa kaasuvalottamista, jossa yksittäisen psykopaatin sijaan sitä harjoittaa suuri joukko ihmisiä ja organisaatiot, joita johtavat psykopaatit. Päivittäisen katutason vainoamisen suorittajat tuskin yleensä ovat varsinaisia psykopaatteja, vaan pikemminkin vain heikkotahtoisia mahdollistajia, joita psykopaatit tarvitsevat sadististen valtaleikkiensä toteuttamiseen suuremmassa mittakaavassa ja yhteiskunnan tasolla. Moni heistä on varmasti vielä oikeasti niin yksinkertainen, että uskoo, ainakin aluksi, ne tekosyyt, joilla vainoamista organisoivat heille sitä perustelevat.


Yksi asia, mitä ei koskaan voi liikaa painottaa, on, että psykopatia on ainoa mielisairaus, joka voidaan todentaa tieteellisellä kokeella, nimittäin aivojen magneettikuvauksella. Se näkyy poikkeavuuksina aivojen tunnealueilla, ts. psykopaatilta puuttuu aivan konkreettisesti kyky empatiaan. Ja kun empatia on se, mikä tekee ihmisestä inhimillisen, niin psykopaatteja ei voi siinä mielessä sanoa edes ihmisiksi. Niiltä puuttuu kokonaan aito minä, ja niillä on vaan erilaisia rakennettuja ja tekaistuja persoonia milloin mihinkin tarkoitukseen. 

Johtava asiantuntija Robert Hare on kuvannut psykopaatteja "lajinsisäiksi saalistajiksi", koska sitä ne ovat. Psykopaatit etsivät aina vain kohteita, ns. narsistisia lähteitä, joihin kohdistaa sadismia ja joista imeä pois elämänenergia. Tätä sanotaan myös "psyykkiseksi vampirismiksi", ja nämä nykyään niin suositut vampyyritarinat ovat, mitä suurin osa ihmisistä ei ymmärrä, nimenomaan allegoria psykopatialle. Vampyyri imee uhristaan elämänenergian fyysisesti, psykopaatti tekee sen pääasiassa psyykkisesti manipuloimalla ja "kaasuvalottamalla".

lauantai 14. helmikuuta 2015

I have been banned from the targeted individual support site Peacepink

I joined peacepink.ning.com a while ago and have now been banned from there with no reason given for it. I contributed to the site with a few comments and can't think of any legitimate reason to ban me. Was it because I talked about police involvement in organized stalking? Have some other targeted individuals been banned from there for no reason? Is the site run by fake TI's?


















Update: I received a reply from the administrator that it was a "software error".




keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Poliisimaija ajoi edestakaisin ja kolme kertaa ohi tullessani ostoksilta kotiinpäin

Sama poliisimaija ajoi edestakaisin ja kolme kertaa ohi tullessani kotiinpäin ostoksilta, ja lisäksi toinen oli pysäköity lähelle kotiani. Siinä oli käynnissä katuteatteriesitys poliisien ja muutaman perpetraattorin kesken. Näitä on nyt vähän lisätty varmasti ennen kaikkea, koska olen kirjoittanut paljon nettiin, ja ylipäätään olen alkanut pitämään tiukemmin puoliani vainoajia vastaan.

Pääasiallinen sodankäyntikeino heillä on kuitenkin ollut viime aikoina jatkuva, lähes 24/7 elektroninen häirintä, joka on usein kidustustasolla, koska he ovat todennäköisesti jo oppineet, että minua ei murreta psykologisilla peleillä ja ettei minun sieluni ole myytävänä. Se määrä, mitä minua säteilytetään, johtaa pitkässä juoksussa melko varmasti vielä kuolemaan sen aiheuttamien sisäelinvaurioiden kautta, jos sitä edelleen jatketaan. Ehkä vainoamisorganisaation johtotasolta onkin tullut jo ohjeistus, että minut pitää kokonaan eliminoida?