maanantai 17. marraskuuta 2014

Meluhäirintä yltyi sen jälkeen, kun blogissa kävi paljon lukijoita

Tähän blogiin kertyi pelkästään yhden päivän aikana yli 500 lukukertaa, kun joku oli linkannut sen yhdelle suositulle keskustelupalstalle. Ketju on nyt vähemmän yllättäen poistettu, sillä saahan sitä netissä puhua melkeinpä mistä vain, mutta ilmeisesti ei joukkovainoamisesta.

Joka tapauksessa elektroninen häirintä jatkuu edelleen voimakkaana, ja meluhäirintää on myös lisätty. Lauantaina yläkerran asunnossa laskettiin vettä yhtä mittaa n. klo 23-02, kunnes nukahdin. Veden laskeminen alkoi taas heti sunnuntaiaamuna ja jatkui ainakin pari tuntia, ja sama juttu tänään maanantaina.

lauantai 15. marraskuuta 2014

Vainoajat päättäneet tuhota minut lopullisesti?

Minua kidutetaan tällä hetkellä sähkömagneettisilla aseilla joka päivä sen verran kovalla intensiteetillä, että liekö tarkoituksena tuhota minut lopullisesti. Vaikka kyse on "ei-tappavista" aseista, niin oireet ovat sen verran rajuja, että ne eivät voi tehdä kovin hyvää sisuskaluille pitkässä juoksussa. Syynä fyysisen kidutuksen lisäämiseen on kaiketi se, että kirjoitan tätä blogia ja puhun aiheesta netissä ja ettei vainoajien katuteatterit ja muut lapselliset stalkkauskikat enää tehoa minuun.